Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οι μαθητές του Γ1,στα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας,φωτογράφισαν τις αγαπημένες τους γωνιές στο σχολείο. Εργάστηκαν ομαδικά και μίλησαν για αυτές.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οι μαθητές του Γ1,στα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας,φωτογράφισαν τις αγαπημένες τους γωνιές στο σχολείο. Εργάστηκαν ομαδικά και μίλησαν για αυτές."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Οι μαθητές του Γ1,στα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας,φωτογράφισαν τις αγαπημένες τους γωνιές στο σχολείο. Εργάστηκαν ομαδικά και μίλησαν για αυτές. Ανακοίνωσαν την εργασία τους στην τάξη, μα θέλησαν να την μοιραστούν και με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του σχολείου μας.

3 Το αγαπημένο μου μέρος είναι το παλιό κτίριο και έχει στον τοίχο του πολλά ζωγραφισμένα λουλούδια. Βρίσκεται δίπλα στο καινούριο κτίριο. Είναι πέτρινο. Έχει μεγάλα παράθυρα. Μερικά έχουν κάγκελα. Μπροστά από το κτίριο υπάρχουν δυο παγκάκια και μια όμορφη βρύση. Μαρίνα - Διονύσης Το αγαπημένο μου μέρος είναι το παλιό κτίριο. Είναι πέτρινο, παραδοσιακό. Η αίθουσά μας βρίσκεται στο Νότο. Βρίσκεται στο Ναύπλιο και είναι το 3ο Δημοτικό Σχολείο. Έχει απαλό χρώμα και ένα βιβλίο που από μέσα ξεπετάγονται λουλούδια. Έχει πολλές τάξεις. Είναι πανέμορφο. Νικολέτα – Μαρίνα


Κατέβασμα ppt "Οι μαθητές του Γ1,στα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας,φωτογράφισαν τις αγαπημένες τους γωνιές στο σχολείο. Εργάστηκαν ομαδικά και μίλησαν για αυτές."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google