Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Θέμα έκθεσης [ Μάιος 2009] «Να αναφερθείτε στους τρόπους που θα συμβάλουν στην αρμονική συνύπαρξη του βιβλίου με τα ηλεκτρονικά μέσα πληροφόρησης και.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Θέμα έκθεσης [ Μάιος 2009] «Να αναφερθείτε στους τρόπους που θα συμβάλουν στην αρμονική συνύπαρξη του βιβλίου με τα ηλεκτρονικά μέσα πληροφόρησης και."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Θέμα έκθεσης [ Μάιος 2009] «Να αναφερθείτε στους τρόπους που θα συμβάλουν στην αρμονική συνύπαρξη του βιβλίου με τα ηλεκτρονικά μέσα πληροφόρησης και γνώσης».

3

4

5 Δραστηριότητα Επιλέξτε το τμήμα του κειμένου που σας άρεσε περισσότερο και προσπαθήστε να το αναγνώσετε σωστά χωρίς θεατρικό στόμφο, αναδεικνύοντας τα εσωτερικά στοιχεία του κειμένου. Δημιουργήστε ένα ηλεκτρονικό αρχείο, αφού πειραματιστούν όλα τα μέλη της ομάδας. παρατηρείτε διαφορές από ανάγνωση σε ανάγνωση; Που οφείλονται κατά τη γνώμη σας;

6

7

8

9

10

11

12

13

14 Δραστηριότητα « Από τη συλλογή «Θεσσαλικός κύκλος» του Γ. Μαρκόπουλου να ακούσετε και να παρουσιάσετε στους συμμαθητές σας το τραγούδι «Αρκουδιάρης» με τη Βίκυ Μοσχολιού. Γράψτε 2 τετράστιχα κουπλέ και ρεφρέν με αντίστοιχο θέμα κι αν το επιθυμείτε με αντίστοιχο ύφος.

15

16

17

18 Διαθεματικές διαστάσεις Αρκούδα και κινηματογράφος (Χρυσή Άρκτος) Αρκούδα στη μυθολογία και Αστρονομία (ασπίδα του Αχιλλέα. Μικρή και μεγάλη Άρκτος) Αρκούδα και αρκουδιάρης στη λαϊκή παράδοση. Αναπαραστάσεις έθιμα Αρκούδα και οικολογικές οργανώσεις (Αρκτούρος) Η αρκούδα στα παραμύθια και ως παιδικό παιχνίδι

19


Κατέβασμα ppt "Θέμα έκθεσης [ Μάιος 2009] «Να αναφερθείτε στους τρόπους που θα συμβάλουν στην αρμονική συνύπαρξη του βιβλίου με τα ηλεκτρονικά μέσα πληροφόρησης και."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google