Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΑΙΝΙΕΣ.  Ρόλοι : 1 αφηγητής, 1 Αθηνά,1 Ποσειδώνια και 1 Δίας  Αφηγήτρια :Βρισκόμαστε στο 2013 στο δρόμο μίας άγνωστης ακόμα πόλης που σε λίγο μπορεί.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΑΙΝΙΕΣ.  Ρόλοι : 1 αφηγητής, 1 Αθηνά,1 Ποσειδώνια και 1 Δίας  Αφηγήτρια :Βρισκόμαστε στο 2013 στο δρόμο μίας άγνωστης ακόμα πόλης που σε λίγο μπορεί."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΑΙΝΙΕΣ

2  Ρόλοι : 1 αφηγητής, 1 Αθηνά,1 Ποσειδώνια και 1 Δίας  Αφηγήτρια :Βρισκόμαστε στο 2013 στο δρόμο μίας άγνωστης ακόμα πόλης που σε λίγο μπορεί να… έχει και όνομα !Εμείς παρακολουθούμε από πολύ κοντά την διαμάχη της Αθηνάς και της Πωσειδωνίας που προσπαθούν να δώσουν το όνομα τους στην πόλη.  Αθηνά : Ποτέ δεν θα με νικήσεις Πωσειδωνία το δικό μου όνομα θα βγει στην πόλη εγώ δίνω περισσότερα πράγματα στην πόλη και στους κατοίκους τις από εσένα.  Ποσειδώνια : Μωρέ τι μας λες ; Μόνο εγώ έχω τι δύναμη να σε νικήσω γιατί εγώ έχω το μαγικό leaser σπαθί X-85 στο I-phone 5 το οποίο βρίσκετε στην τσέπη μου και με ένα click μεταμορφώνεται σε σπαθί.   Τέλος σκηνής 1.

3 Αφηγήτρια :Ενώ ο Δίας ήταν ξαπλωμένος στο τεχνητό και μαλακό του σύννεφο. Δίας : Αφήστε τα αυτά και ας ξεκινήσουμε την διαμάχη να τελειώνουμε επιτέλους κουράστηκα. Αθηνά :Νομίζεις Ποσειδώνια εγώ έχω το i-phone 6 γίνετε διπλό σπαθί leaser X -90 Οπότε δεν έχεις και πολλές ελπίδες να νικήσεις. Και εγώ προσφέρω την ελιά που είναι ένα πολύτιμο αγαθό για την διατροφή του ανθρώπου. Ποσειδώνια: Εγώ προσφέρω το νερό που και αυτό είναι πολύ καλό. Αφηγήτρια :Μετά από μια ώρα συζήτηση.

4  Αφηγήτρια: Ο Δίας δίνει το σήμα.Η διαμάχη ξεκίνησε  Δίας: Πάμε. Ας αρχίσει η μάχη.  Αφηγήτρια : Όλοι φώναζαν είτε για την μία είτε για την άλλη.  Δίας :Ελάτε άντε.Ποιό γρήγορα.Κουράστηκα λέμε.  Αθηνά κ Πωσειδωνία :Δία !! Σταμάτα!!  Αφηγήτρια: Ο Δίας έχει κοιμηθεί πάνω στο σύννεφο. Η διαμάχη τελείωσε.Ο Δίας ξύπνησε  Δίας :Νικήτρια ηηηη…….

5  Δίας : Όπως είπα και πριν νικήτρια είναι η ΑΘΗΝΑ  Ολοι μαζί: Αρα η πόλη ονομάστηκε Αθήνα.

6 ΤΕΛΟΣ ΕΛΕΝΗ


Κατέβασμα ppt "ΤΑΙΝΙΕΣ.  Ρόλοι : 1 αφηγητής, 1 Αθηνά,1 Ποσειδώνια και 1 Δίας  Αφηγήτρια :Βρισκόμαστε στο 2013 στο δρόμο μίας άγνωστης ακόμα πόλης που σε λίγο μπορεί."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google