Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Project Β’ Λυκείου 2ο τετράμηνο

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Project Β’ Λυκείου 2ο τετράμηνο"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Project Β’ Λυκείου 2ο τετράμηνο
Να φύγω η να μείνω; Project Β’ Λυκείου 2ο τετράμηνο Bούκα Παντελής Τσίκρα Μαρία Γκεζίλλι Χριστίνα Γιαννάκαρου Κατερίνα

2 Να φύγω ή να μείνω; Ψάχνοντας την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα εξετάσαμε παραμέτρους όπως επαγγελματική προοπτική, προσωπική πρόοδο, ιδιαίτερες προτιμήσεις και το οικονομικό γίγνεσθαι του τόπου. Όλα συγκλίνουν ότι μάλλον θα φύγω τελικά...

3 Απόψεις Κατερίνα Γιαννάκαρου:
Θα μπορούσα να εξασκήσω το επάγγελμα μου στο χωριό μου, παραμένοντας στον τόπο μου , όπου θα έχω εξασφαλισμένη στέγη για εμένα και όλα τα κέρδη θα είναι καθαρά δικά μου. Ονειρεύομαι να εξασκώ το επάγγελμα μου σε μία μεγάλη πόλη, όπου θα έχω περισσότερες επιλογές εργασίας, αλλά η μόνιμη κατοικία μου να είναι στο Άδενδρο. Θεωρώ ότι η ποιότητα της προσωπικής και οικογενειακής μου ζωής συνδέεται άρρηκτα με τον τόπο μου. Παντελής Βούκα: Το επάγγελμα που θα ακολουθήσω ασκείται σε πόλεις με έντονη βιομηχανική και εμπορική δραστηριότητα (οικονομολόγος) . Επομένως είναι μάλλον δύσκολο να συνεχίσω να μένω στο χωριό. Δυστυχώς το επάγγελμα του οικονομολόγου είναι ένα από τα επαγγέλματα που ενισχύει την αστυφιλία.

4 Χριστίνα Γκεζίλλι: Μπορώ να εξασκήσω το επάγγελμα μου στο χωριό ως φυσικοθεραπεύτρια. Παρόλο αυτά έχοντας δικό μου σπίτι στην πόλη μπορώ να εξασκήσω το επάγγελμα μου εκεί. Έτσι θα εξασφαλίζω όλα τα κέρδη για εμένα χωρίς να χρησιμοποιώ κάποιο μέσο για να πηγαινοέρχομαι και έχοντας δική μου στέγη. Φαντάζομαι το μέλλον μου στην πόλη διότι θα μπορώ να έχω περισσότερες επιλογές εκεί καθώς και περισσότερη δουλειά και αυτό θα είναι υπέρ μου. Μαρία Τσίκρα: Ως ηθοποιός είναι αδύνατον να εργαστώ στο χωριό μου, όπως και σαν καθηγήτρια δραματικής σχολή εξαιτίας της έλλειψης πληθυσμού καθώς η ανάπτυξη στα χωριά δεν είναι πολύ μεγάλη. Δεν νιώθω την ανάγκη να έχω κάποια επαφή με το χωριό μου. Ονειρεύομαι το μέλλον μου σε μια πόλη αρκετά μακριά από τον τόπο μου κάνοντας μεγάλη καριέρα την οποία δεν θα μπορούσα να δημιουργήσω στο χωριό μου.

5 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "Project Β’ Λυκείου 2ο τετράμηνο"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google