Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΠΛΑΤΩΝ Α4 1ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Ν

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΠΛΑΤΩΝ Α4 1ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Ν"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΠΛΑΤΩΝ Α4 1ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Ν
Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΠΛΑΤΩΝ Α4 1ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

2 Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΈΝΑ ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ .ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΌΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ .ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΌΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ.

3 Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΝΑΙΚΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΌΠΩΣ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΣΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.

4 Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΈΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΙ ΟΠΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ .

5 Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΕΔΏ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΡΟΛΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΕΔΏ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΌ ΜΙΑ ΆΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

6 Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΌ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΌ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, ΌΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΠΌ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΕΣ. ΑΥΤΌ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ‘ΣΥΓΧΡΟΝΗ’ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ.


Κατέβασμα ppt "Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΠΛΑΤΩΝ Α4 1ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Ν"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google