Κατέβασμα παρουσίασης
Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε
ΔημοσίευσεClio Panagopoulos Τροποποιήθηκε πριν 9 χρόνια
1
“Περί ορέξεως” γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα και την Μεσόγειο. Cup Cakes Επιμέλεια: Γωγώ Αντωνίου Νάσια Καλογήρου Ελένη Μεγαγιάννη Χάππυ Όσουνμπορ Μαρία Παλαιοχωρίτη Ζωή Χατζηγιάννη Η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα Επιρροές από άλλους λαούς Πολιτισμική αλληλεπίδραση Παραδοσιακά φαγητά της Ελλάδας
2
Η "εξέλιξη" της διατροφής στην Ελλάδα από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα. Φαγητό των προϊστορικών ανθρώπων Αρχαία Ελλάδα Ρωμαϊκοί Χρόνοι Βυζαντινοί Χρόνοι Ελληνιστικά Χρόνια Τουρκοκρατία
3
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Χυλοπίτες Χωριάτικες Μπατζίνα Κεφτέδες Ξινοί Κολοκυθόπιτα Λαγγίτες Καλαματιανό Παστέλι Μαρμαρίτες Μπακαλαόπιτα Κεφαλλονίτικη Χόρτα Ομελέτα
4
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Παρόμοιες παρουσιάσεις
© 2024 SlidePlayer.gr Inc.
All rights reserved.