Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η κατανάλωση Λιθουανία Βιλνιους 3 φορές την εβδομάδα μπορεί ενδεχομένως να οδηγήσει σε άσθμα και έκζεμα, στα παιδιά, δήλωσαν ερευνητές που εξέτασαν παγκόσμιες.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η κατανάλωση Λιθουανία Βιλνιους 3 φορές την εβδομάδα μπορεί ενδεχομένως να οδηγήσει σε άσθμα και έκζεμα, στα παιδιά, δήλωσαν ερευνητές που εξέτασαν παγκόσμιες."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η κατανάλωση Λιθουανία Βιλνιους 3 φορές την εβδομάδα μπορεί ενδεχομένως να οδηγήσει σε άσθμα και έκζεμα, στα παιδιά, δήλωσαν ερευνητές που εξέτασαν παγκόσμιες τάσεις νόσου και διατροφής.

2  Στοιχεία 500.000 παιδιών από 50 χώρες, υποδεικνύουν ότι η φτωχή διατροφή μπορεί ενδεχομένως να ευθύνεται για τα αυξημένα επίπεδα των παθήσεων που συνδέονται με αλλεργίες. Όσοι κατανάλωναν πρόχειρο φαγητό κινδύνευαν να εμφανίσουν σοβαρό άσθμα, έκζεμα και φαγούρα στα μάτια.

3  Στην έρευνα, παιδιά στην εφηβεία που κατανάλωναν 2-3 μερίδες πρόχειρου φαγητού την εβδομάδα είχαν 39% αυξημένο κίνδυνο για σοβαρό άσθμα. Παιδιά 6 και 7 ετών είχαν 27% αυξημένο κίνδυνο. Η κατανάλωση 3 και άνω μερίδων φρούτων την εβδομάδα μείωνε τον κίνδυνο σοβαρού άσθματος, εκζέματος και ρινοεπιπεφυκίτιδας κατά 11 έως 14%.

4 Οι ερευνητές Innes Asher, από το University of Auckland στη Νέα Ζηλανδία και Hywel Williams, από το University of Nottingham στη Βρετανία, δήλωσαν ότι αν η σχέση μεταξύ πρόχειρου φαγητού και της εμφάνισης συμπτωμάτων άσθματος, ρινοεπιπεφυκίτιδας και εκζέματος είναι αιτιατή τότε τα ευρήματα έχουν σημασία για τη δημόσια υγεία λόγω της αύξησης της κατανάλωσης πρόχειρου φαγητού παγκοσμίως.


Κατέβασμα ppt "Η κατανάλωση Λιθουανία Βιλνιους 3 φορές την εβδομάδα μπορεί ενδεχομένως να οδηγήσει σε άσθμα και έκζεμα, στα παιδιά, δήλωσαν ερευνητές που εξέτασαν παγκόσμιες."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google