Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Στάση λεωφορείου Πατησίων: Λυσσιατρείο, τρόλεϊ 313,11, 5, 14

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Στάση λεωφορείου Πατησίων: Λυσσιατρείο, τρόλεϊ 313,11, 5, 14"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Στάση λεωφορείου Πατησίων: Λυσσιατρείο, τρόλεϊ 313,11, 5, 14
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΟΔΟΣ: Νικοπόλεως 33 Στάση τρένου “Kάτω Πατήσια» Στάση λεωφορείου Πατησίων: Λυσσιατρείο, τρόλεϊ 313,11, 5, 14 Χάρτης:

2 Α΄ Δ/νση Β/θμιας εκπαίδευσης Γνωστικό πεδίο Φιλοσοφία
Α΄ Δ/νση Β/θμιας εκπαίδευσης Γνωστικό πεδίο Φιλοσοφία Χρόνος: 12.30 μ.μ Τόπος: Θέατρο 8ου Λυκείου ΟΔΟΣ: Νικοπόλεως 33

3   Πρόγραμμα     μμ: Δρ. Μαρία Κέκκου, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων: Συντονίστρια Σπύρος Τουλιάτος, Οργανωτικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων: Η διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας μέσα από τα κείμενα και ειδικά τα «Ηθικά Νικομάχεια» του Αριστοτέλη Γιάννης Γκανάσος, ηλεκρολόγος μηχανικός, συγγραφέας και λογοτέχνης : Ο μύθος του σπηλαίου στον Πλάτωνα

4 Σύντομο Βιογραφικό Σπύρου Τουλιάτου
Ο Σπύρος Τουλιάτος σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Ιστορία της Φιλοσοφίας και δίδαξε, ως επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Επίσης δίδαξε στο Γ’ ΠΕΚ Αθήνας, ως επιμορφωτής καθηγητής από το Είναι Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΕΦ από το 1998 μέχρι σήμερα. Έγραψε πολυάριθμες μελέτες για τη Φιλοσοφία και την Ιστορία. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο του: «Θεωρία και Διδασκαλία της Ιστορίας», εκδ. Ευρασία 2013.

5 Σύντομο βιογραφικό του Γιάννη Γκανάσου
Γιάννης Σ. Γκανάσος Συγγραφέας και λογοτέχνης, Φοίτησε στο Πολυτεχνείο της Μπολόνιας και πήρε το πτυχίο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Εργάσθηκε, ως μηχανικός, σε εργοστάσια υψηλής εφαρμοσμένης τεχνολογίας και έρευνας. Σήμερα (2014) εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Αθήνα και Πειραιά. Παρακολούθησε, επί μακρόν, μαθήματα Φιλοσοφίας, Λογοτεχνίας, Αρχαιολογίας και γλώσσας. Έχει κάνει εκατοντάδες ομιλίες, κυρίως, φιλοσοφικού περιεχομένου ή σχετικές με την αρχαία ελληνική επιστήμη σε συνδυασμό με τα σύγχρονα επιτεύγματα των θετικών επιστημών, της φυσικής και της αστρονομίας. Το 1995 εξέδωσε το βιβλίο: «ΠΑΝΟΠΕΥΣ, Μύθος - Ιστορία - Παράδοση επαινετικές κριτικές. Έχει έτοιμα προς έκδοση δύο μεγάλα έργα: Το πρώτο είναι : «Το Έπος των Μινυών Αργοναυτών του Πανοπέως – ως Θεατρικό Δρώμενο» και το δεύτερο φιλοσοφικό με τον τίτλο: «Πλάτωνος Τίμαιος αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας, όπου πραγματεύεται την Κοσμογονία, την Ψυχογονία και την ανθρωπογονία του Πλάτωνος μέσω των μαθηματικών, της μουσικής και της συγχρόνου φυσικής και αστρονομίας. Πειραιάς 2014.


Κατέβασμα ppt "Στάση λεωφορείου Πατησίων: Λυσσιατρείο, τρόλεϊ 313,11, 5, 14"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google