Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Published by Calino A.E Copyright

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Published by Calino A.E Copyright"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Published by Calino A.E Copyright 1999-2000
HELLAS NAVIGATOR™ Published by Calino A.E Copyright

2 Τι είναι το HELLAS NAVIGATOR™
Είναι μέρος μίας πολυετούς και μεγάλης καινοτομικής προσπάθειας με ευρύτερους και φιλόδοξους στόχους για τα Ελληνικά δεδομένα που έγινε από καταξιωμένους σήμερα επιστήμονες: 18 Αναλυτές - Προγραμματιστές, 25 Τοπογράφους - Μηχανικούς, 45 Δακτυλογράφους κλπ.

3 Τι περιέχει το HELLAS NAVIGATOR™
Η διανυσματική μορφή (vector) των χαρτών και τα θεματικά επίπεδα τους σε συνδυασμό με το αλγόριθμο δρομολόγησης δίνουν την δυνατότητα best routing.

4 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ 19 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ (YELLOW PAGES) 2η ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ 3η ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ (YELLOW PAGES) 4η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 5η ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΑΠΟ 173 ΧΩΡΕΣ 6η ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ 73 ΔΗΜΩN ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 7η ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 8η ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ 9η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΩΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ 10η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ 11η ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΧΑΡΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 12η ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ 13η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ 14η ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΕΤΙΚΕΤΕΣ Ή ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ DIRECT MAIL 15η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ 16η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ 17η ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ 18η ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ 19η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΔΕΕΣ

5 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ (YELLOW PAGES)
Είναι ο πληρέστερος επαγγελματικός οδηγός που περιέχει επιχειρήσεις κατανεμημένες σε πάνω από κατηγορίες (από βιομηχανίες μέχρι περίπτερα). Για πρώτη φορά μπορεί ο χρήστης του “HELLAS NAVIGATOR™” να γνωρίσει συγκεντρωτικά τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις όλης της Ελλάδας. Μπορεί να τα αναζητά κατά: προϊόν, υπηρεσία, επωνυμία, οδό, Ταχυδρομικό Κωδικό, πόλη, τηλέφωνο.

6 2η ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
Πλήρη στοιχεία επίκαιρων διευθύνσεων, ταχυδρομικοί κωδικοί, τηλέφωνα και επαγγέλματα. Πρωτότυπη καταχώρηση των κατοίκων πανελλαδικά ανά πολυκατοικία, οδό, πόλη, κοινότητα. Πληκτρολογώντας τηλέφωνο ή ονοματεπώνυμο εμφανίζεται πάνω στο χάρτη της Αθήνας η διεύθυνση. Δυνατότητα αμφίδρομης αναζήτησης: βρίσκουμε από σημεία του χάρτη ή από όνομα δρόμου τα στοιχεία των κατοίκων ή των επιχειρήσεων. Εκτυπώνετε διευθύνσεις με συνδυασμούς επιλεγομένων κριτηρίων

7 3η ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ (YELLOW PAGES)
Πλήρη στοιχεία επίκαιρων διευθύνσεων, ταχυδρομικοί κωδικοί, τηλέφωνα και επαγγέλματα. Πρωτότυπη καταχώρηση των κατοίκων πανελλαδικά ανά πολυκατοικία, οδό, πόλη, κοινότητα. Πληκτρολογώντας τηλέφωνο ή ονοματεπώνυμο εμφανίζεται πάνω στο χάρτη της Αθήνας η διεύθυνση. Δυνατότητα αμφίδρομης αναζήτησης: βρίσκουμε από σημεία του χάρτη ή από όνομα δρόμου τα στοιχεία των κατοίκων ή των επιχειρήσεων. Εκτυπώνετε διευθύνσεις με συνδυασμούς επιλεγομένων κριτηρίων

8 4η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
με όλα τα τηλέφωνα, τις διευθύνσεις και τα επαγγέλματα. Η καταχώρηση των κατοίκων έγινε ανά πολυκατοικία, οδό, πόλη, κοινότητα κλπ. Λειτουργεί αμφίδρομη αναζήτηση δίδοντας καινούργιες εφαρμογές επικοινωνίας.

9 5η ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΑΠΟ 173 ΧΩΡΕΣ
Με το “HELLAS NAVIGATOR” ξεκινήσαμε ένα βήμα για την δημιουργία ενός παγκόσμιου επαγγελματικού και τηλεφωνικού καταλόγου των 7 εκατομμυρίων ομοεθνών του Ελληνισμού της διασποράς. Τώρα μπορείτε για τις επαγγελματικές σας ή άλλες υποθέσεις να επικοινωνείτε και τηλεφωνικά στην Ελληνική γλώσσα με όλες τις χώρες της Γης. Η μοναδική παγκόσμια εξάπλωση και το εμπορικό δαιμόνιο της φυλής μπορεί με την αλληλοεπικοινωνία να δημιουργήσει ένα ισχυρό Ελληνικό Lobby μέσα στον διεθνοποιούμενο κόσμο.

10 6η ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ 73 ΔΗΜΩN ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Εμφανίζονται στην οθόνη ψηφιακοί χάρτες 73 Δήμων της Αθήνας και 115 Δήμων της Αττικής για κάθε ζητούμενη περιοχή με ονομασίες δρόμων, αριθμήσεις κατοικιών, όρια Δήμων, πλάτος δρόμων, δυνατότητα zoom in / zoom out κ.λ.π.

11 7η ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Βρίσκει τις βέλτιστες διαδρομές (best routing) για οχήματα από οποιοδήποτε σημείο, σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του χάρτη λαμβάνοντας υπ' όψιν: μονόδρομους - απαγορεύσεις στροφών -δακτύλιο - δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, πεζόδρομους, νησίδες κλπ. Βρίσκει τις σωστότερες διαδρομές όταν υποδεικνύεται και ενδιάμεσες στάσεις. Ακόμα, λαμβάνει υπ' όψιν λεπτομέρειες όπως η κατεύθυνση που κοιτάζει το όχημα στον δρόμο εκκίνησης, η δρομολόγηση στην σωστή πλευρά του δρόμου που βρίσκεται ο προορισμός κλπ.

12 8η ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ
Οι ταχυδρομικοί κώδικες για κάθε επιθυμητή διεύθυνση εμφανίζονται όταν αγγίζουμε με το ποντίκι το ανάλογο σημείο επί του χάρτη ή αν αναγράψουμε την επιθυμητή διεύθυνση. Επίσης, εκτυπώνονται αυτόματα στις ετικέτες. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... Μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες εκτυπώσεις.

13 9η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΩΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ
Δυνατότητα μόνιμης καταχώρησης πάνω στο χάρτη, πελατών σας ή σημείων που σας ενδιαφέρουν. Αναπροσαρμόζονται εύκολα στις εκάστοτε αλλαγές. Η εμφάνιση των πελατών γίνεται με κουκκίδες διαφορετικών χρωμάτων που δείχνουν την ακριβή τους θέση. Με το άγγιγμα του ποντικιού στην κάθε κουκκίδα, εμφανίζονται τα στοιχεία, το ιστορικό και οι εκκρεμότητες κάθε πελάτη. Δυνατότητα πολύπλοκων στατιστικών απεικονίσεων με αυτόματη εισαγωγή νέου πελατολογίου.

14 10η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ
Οι αναζητούμενες διευθύνσεις ατόμων ή επιχειρήσεων απ' όλες τις εμπεριεχόμενες βάσεις και σε οποιονδήποτε αριθμό (χιλιάδες), μπορούν να εμφανίζονται ταυτόχρονα με κουκκίδες επί του χάρτη. Με το άγγιγμα του ποντικιού σε κάθε κουκκίδα δίνονται περισσότερα στοιχεία της κάθε διεύθυνσης.

15 11η ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΧΑΡΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ο χρήστης μπορεί να εκτυπώνει χάρτες από κάθε περιοχή με επιλεγόμενα χρώματα για κάθε Δήμο, σε επιθυμητή κλίμακα και με πληροφορίες επάνω στο χάρτη όπως ενδείξεις της ακριβούς θέσης των πελατών του, ενδείξεις της κατανομής των χιλιάδων επαγγελματικών κλάδων, διαφορετικά δρομολόγια και διαφορετικά αποτελέσματα αναζητήσεων που προκύπτουν από τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

16 12η ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Περιλαμβάνονται όλες οι λαϊκές αγορές της Ελλάδας με διευθύνσεις και ημέρες λειτουργίας τους σε κάθε περιοχή με αντίστοιχη γεωμετρική απεικόνιση πάνω στο ψηφιακό χάρτη.

17 13η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΜΕΤΟ MOUSE ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ
(κύκλος ή πολύγωνο) όπου ανευρίσκονται και εκτυπώνονται οι ανάλογες πληροφορίες που αφορούν την οριζόμενη γεωμετρικά περιοχή.

18 14η ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΕΤΙΚΕΤΕΣ Ή ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ DIRECT MAIL
Πέντε εκατομμύρια εγγεγραμμένοι κάτοικοι και επαγγελματίες από 45 επιμελητήρια Ελλάδας και Κύπρου έχει στην διάθεσή του ο χρήστης του “HELLAS NAVIGATOR” για να επιλέξει με δικά του κριτήρια και τρόπους αναζήτησης ότι τον ενδιαφέρει και τελικά να επικοινωνήσει μαζί τους εκτυπώνοντας τις ετικέτες τους.

19 15η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ Υπάρχει δυνατότητα στατιστικών απεικονίσεων πάνω στους ψηφιακούς χάρτες από πληροφορίες που εισάγονται είτε σαν απλοί τηλεφωνικοί αριθμοί είτε σαν διευθύνσεις είτε από επιλογές ενσωματωμένων βάσεων επαγγελματιών, κατοίκων κλπ.

20 16η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ
Ο χρήστης μπορεί να φτιάχνει ξεχωριστούς καταλόγους για κάθε Δήμο ή κοινότητα για όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Επίσης, μπορεί να εκτυπώνει καταλόγους των ενοριτών κάθε ενορίας (περιοχή 115 Δήμων & Κοινοτήτων Αττικής).

21 17η ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ
Ο χρήστης μπορεί να βρίσκει άμεσα το πλησιέστερο φαρμακείο, νοσοκομείο, αστυνομικό τμήμα, εκκλησία και με την οπτική υπόδειξη πως να το επισκεφθεί.

22 18η ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ
Παρουσιάζονται πάνω στο χάρτη, σε όποια περιοχή ζητήσετε, ότι είδος κέντρα θέλετε να επισκεφθείτε π.χ. ψαροταβέρνες, εστιατόρια, μεζεδοπωλεία, ξένη κουζίνα, πιάνο μπαρ, λαϊκή μουσική κλπ. (Συνολικά 16 κατηγορίες). Επιλέγετε όποια περιοχή θέλετε και αγγίζοντας με το ποντίκι την κάθε κουκκίδα παρουσιάζονται επωνυμία και τηλέφωνα επικοινωνίας για το καθένα. Όταν αποφασίσετε, εκτυπώνει χάρτη με λεπτομερή διαδρομή για να το επισκεφθείτε χωρίς ταλαιπωρία.

23 19η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΔΕΕΣ
Το HELLAS NAVIGATOR™ προσφέρεται για αυτοδύναμη δημιουργία νέων επαγγελματικών εφαρμογών από τους χρήστες που έχουν φαντασία. Καθένας μπορεί να δημιουργεί την δική του πληροφορία. Οι αναφερθείσες καινοτομικές εφαρμογές ανοίγουν νέους δρόμους σε όσους διαθέτουν καλές ιδέες και μπορούν να συλλάβουν πρωτότυπες εφαρμογές χρησιμοποιώντας τα προγράμματα, τις βάσεις, τους ψηφιακούς χάρτες και τους αλγόριθμους δρομολόγησης. Επαγγελματίες, εργαζόμενοι που ζητούν μια δεύτερη απασχόληση, φοιτητές και ακόμα μαθητές με όπλο το HELLAS NAVIGATOR™ μπορούν να έχουν την τύχη μιας “γρήγορης επιτυχίας”.

24 ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΠΟΛΥΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
G.P.S (Global Positioning System) ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

25 ΚΑΛΗ ΠΛΟHΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ
HELLAS NAVIGATOR™...


Κατέβασμα ppt "Published by Calino A.E Copyright"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google