Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ
"ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ" ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1930

2 Οι φωτογραφίες σε αυτήν την παρουσίαση, είναι πραγματικές
Οι φωτογραφίες σε αυτήν την παρουσίαση, είναι πραγματικές. Μερικές απ' αυτές είναι ιστορικές φωτογραφίες και τραβήχτηκαν από τον Charles Ebbets στην αρχή της δεκαετίας του ' οι περισσότερες από αυτές απεικονίζουν τις καθημερινές σκηνές των εργαζομένων που συμμετείχαν στην κατασκευή των ουρανοξυστών μεταξύ 1920 και Όπως θα δείτε, τα μέτρα ασφαλείας ήταν κάπως ασυνήθιστα και οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν προσπάθησαν να παρουσιάσουν εκείνη την κατάσταση.

3 Ονόμασα την πρώτη των ακόλουθων φωτογραφιών "μεσημεριανό γεύμα επάνω σε έναν ουρανοξύστη" ή "μεσημεριανό γεύμα στην κορυφή ενός ουρανοξύστη" ο συντάκτης είναι ο Charles C. Ebbets, ένας από τους πιό σοβαρούς φωτογράφους του κόσμου. οι φωτογραφίες λήφθηκαν στη Νέα Υόρκη, στις 29 Σεπτεμβρίου 1932, και δημοσιεύθηκαν στη New York Herald Tribune στο συμπλήρωμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου εκείνου του έτους. Τραβήχτηκαν στο 69ο πάτωμα από τα 70 που είναι το κτήριο GE στο κέντρο Rockefeller.

4

5 Αυτός είναι ο Charles Ebbets την ώρα που τραβάει κάποιες από τις φωτογραφίες

6 Και αυτή εδώ, είναι άλλη μυθική φωτογραφία «Ξεκούραση στο δοκάρι" του 1932

7 Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες περιλαμβάνονται στο αρχείο Bettmann, που ιδρύθηκε από τον Otto Bettmann το αυτό περιέχει μια συλλογή 11 εκατομμυρίων φωτογραφιών και περιλαμβάνει κάποιες από τις καλύτερες ιστορικές εικόνες των Ηνωμένων Πολιτειών. αυτή την περίοδο το αρχείο ανήκει στην εταιρία Corbis, ιδιοκτησία του Bill Gates.

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21 Η μουσική είναι το "Deborah's Theme" του Ennio Morricone
Η μουσική είναι το "Deborah's Theme" του Ennio Morricone. Το θέμα είναι από την ταινία ”Once Upon a time in America" του Sergio Leone


Κατέβασμα ppt "ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google