Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

7 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  Οι υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης και εξελιγμένης φωτογραφίας απαι΄τούν σοβαρές σπουδές διαφορετικά η απόκτηση φωτογραφικής εμπειρίας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "7 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  Οι υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης και εξελιγμένης φωτογραφίας απαι΄τούν σοβαρές σπουδές διαφορετικά η απόκτηση φωτογραφικής εμπειρίας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 7

3

4 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

5  Οι υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης και εξελιγμένης φωτογραφίας απαι΄τούν σοβαρές σπουδές διαφορετικά η απόκτηση φωτογραφικής εμπειρίας είναι χρονοβόρα και δύσκολη αν περιλαμβάνει μόνο το ερασιτεχνικό κομμάτι μόνο. Ο καθε φωτογράφος θα πρέπει να ενημερώνεται, να πληροφορείται συνεχώς πάνω στην τεχνική δομή της φωτογραφίας, να παρακολουθεί εκπαιδευτικά προγράμματα και να κυνηγά ευκαιρίες. Δεν θα πρέπει να στηρίζεται στο πηγαίο ταλέντο του μόνο και να προσπαθεί να βελτιώνει τις σπουδές του. Υπάρχουν πολλές ιδιωτικές σχολές και δημόσια τμήματα που ασχολούνται με τη φωτογραφία και συνδυάζουν σπουδές πάνω στην οπτικοακουστικη τέχνη. Τέλος οι αμοιβές εξαρτώνται από τη φωτογραφική δεινότητα του φωτογφάφου και οι διαφορές ειναι μεγάλες αναμεσα στις αμοιβές ενός πολύ καλού και γνωστού φωτογράφου από εκείνες του μέτριου.

6

7

8

9

10

11

12  Ποιος είναι και με τι ασχολείται; Καθήκον του ανιματέρ τηλεόρασης είναι να δίνει οδηγίες στο κοινό που παρευρίσκεται στα γυρίσματα μιας τηλεοπτικής εκπομπής.  Ποια είναι τα καθήκοντα του; Αυτά περιλαμβάνουν: να λέει στο κοινό πότε να χειροκροτήσει, να γελάσει ή να αποδοκιμάσει κάτι, να δίνει ζωντάνια στο κοινό, να προσπαθεί να διατηρεί χαρούμενη τη διάθεση του κοινού, κάνοντας διάφορα αστεία, ώστε να έχει επιτυχία η εκπομπή.  Που εργάζεται και υπό ποιες συνθήκες ; Η εργασία αυτή εκτελείται σε τηλεοπτικά στούντιο ή σε εξωτερικούς χώρους, σε ιδιωτικά ή κρατικά κανάλια και οι εκπομπές μπορεί να μεταδίδονται ζωντανά ή μαγνητοσκοπημένα.  Τι εργαλεία/ εξοπλισμό χρησιμοποιεί Διάφορες πλακέτες με τα μηνύματα που γράφουν για το κοινό, μικρόφωνο και ακουστικά για να επικοινωνεί με το σκηνοθέτη και τον κάμεραμαν. ¨ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ  Αρχιτεκτονική είναι τόσο η τέχνη [1] όσο και η επιστήμη του σχεδιασμού (με την έννοια της μελέτης, όχι μόνο του γραφικού σχεδίου) και της υλοποίησης κτιρίων. Το σχέδιο και η έκφραση του, που είναι ο σχεδιασμός, πραγματώνουν ένα αντικείμενο, ένα σύστημα μία αντικειμενική υλική διάσταση Ποιος είναι και με τι ασχολείται; Καθήκον του αρχιτέκτονα είναι να δημιουργεί σχέδια για την οικοδόμηση νέων κτιρίων και την ανακαίνιση παλαιών, επίσης να ασχολείται με τη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων.τέχνη [1]επιστήμηκτιρίων  Ποια είναι τα καθήκοντα του; Αυτά περιλαμβάνουν: σχεδιασμό πολυκατοικιών, δημόσιων κτιρίων (σχολεία, τράπεζες κλπ.), εργοστασίων και εγκαταστάσεων γεωργικής παραγωγής, σχεδιασμός ανακαίνισης ιστορικών κτιρίων, σχεδιασμός εσωτερικών χώρων όλων των ειδών οικοδομημάτων, σχεδιασμός εσωτερικών χώρων εκθέσεων, οικονομικές προεργασίες σχετικές με την οικοδόμηση και εκτέλεση της κατασκευής, σχεδιασμός της κατασκευής, ανακαίνισης, αναδιοργάνωσης μεγάλων περιοχών ως μονάδων ή των τμημάτων τους, διαμόρφωση του περιβάλλοντος, γνωμάτευση επι των αρχιτεκτονικών δημιουργιών από καλλιτεχνικής άποψης, συμβουλευτικές δραστηριότητες και προτάσεις για την κατάλληλη μορφή του οικοδομήματος, επιστημονικές, ερευνητικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της αρχιτεκτονικής.  Που εργάζεται και υπό ποιες συνθήκες; Η εργασία αυτή εκτελείται σε αίθουσες γραφείων και στους χώρους που γίνεται η κατασκευή. Ο αρχιτέκτονας μπορεί να εργάζεται και ως ελεύθερος επαγγελματίας ή ως υπάλληλος κατασκευαστικής εταιρείας. Επικρατούν ευχάριστες συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος.

13 Γενικά τα 15 πιο δημοφιλή επαγγέλματα μέχρι το 2030 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΜΥΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓ ΟΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΟΙ- ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

14 ΒΤ1 18/12/2011


Κατέβασμα ppt "7 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  Οι υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης και εξελιγμένης φωτογραφίας απαι΄τούν σοβαρές σπουδές διαφορετικά η απόκτηση φωτογραφικής εμπειρίας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google