Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Θεοδωρίτση Κωνσταντίνα

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Θεοδωρίτση Κωνσταντίνα"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Θεοδωρίτση Κωνσταντίνα
Πύραυλος Εργασία Project Α31 Ζούγρα Διονυσία Θεοδωρίτση Κωνσταντίνα Κάνδηλα Μιχαέλα Καψωμενάκη Ιωάννα

2

3 Ιστορία του πυραύλου Ο πύραυλος ήταν γνωστός στους Κινέζους από το 13ο αιώνα μ.Χ. ίσως και νωρίτερα. Τον χρησιμοποίησαν το 1232 μ.Χ. σε μάχη που έδωσαν με το γιο του Τζενγκίς Χαν. Οι πύραυλοι εκείνη χρησιμοποιούσαν σε καύσιμο την πυρίτιδα. Πιθανόν από τους Κινέζους να έμαθαν και η Ινδοί, που τον χρησιμοποιούσαν εναντίον των Άγγλων Ο πύραυλος ήταν γνωστός στους Κινέζους από το 13ο αιώνα μ.Χ. ίσως και νωρίτερα. Τον χρησιμοποίησαν το 1232 μ.Χ. σε μάχη που έδωσαν με το γιο του Τζενγκίς Χαν. Οι πύραυλοι εκείνη χρησιμοποιούσαν σε καύσιμο την πυρίτιδα. Πιθανόν από τους Κινέζους να έμαθαν και η Ινδοί, που τον

4 Διαμέσου του Άγγλων μεταφέρθηκε στην Ευρώπη η τεχνολογία πυραύλων
Διαμέσου του Άγγλων μεταφέρθηκε στην Ευρώπη η τεχνολογία πυραύλων. Οι Άγγλοι χρησιμοποιούσαν πυραύλους (ρουκέτες) στην μάχη της Βουλώνης ενάντια στο Γαλλικά στρατεύματα και επίσης όταν αντιμετώπιζαν τα αμερικάνικα στρατεύματα το 1814 στην Ουάσιγκτον.

5

6 Εφαρμογή Οι πύραυλοι χρησιμοποιούνται τόσο για στρατιωτικούς όσο και για επιστημονικός κατεξοχήν στα προγράμματα εξερεύνησης του διαστήματος. Είναι σε θέση να μεταφέρουν στο διάστημα μεγάλου βάρους αντικείμενα, όπως διαστημοσυσκευές, δορυφόρους και διαστημόπλοια. Το βάρος που μπορούν να μεταφέρουν μπορεί να φτάσει και τους 4-6 τόνους.

7

8 Κίνδυνοι Η Αεροζίνη 50 είναι εκρηκτική, δηλητηριώδης, καυστική ουσία. Το συστατικό της UMDH καθώς και το μείγμα είναι καρκινογόνες ουσίες.

9 Υλικά Κόλλα 1 ρολό από χαρτί κουζίνας 2 χαρτόνια (κόκκινο - μαύρο)
Ψαλίδι Χάρακας

10 https://el.wikipedia.org/wiki/πύραυλος


Κατέβασμα ppt "Θεοδωρίτση Κωνσταντίνα"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google