Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1ο Γενικό Λύκειο Χολαργού Καραϊσκάκη και Β.Μελά 16 Χολαργός Τηλ: Ε-mail: ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΠΟ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ Αρωγοί.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1ο Γενικό Λύκειο Χολαργού Καραϊσκάκη και Β.Μελά 16 Χολαργός Τηλ: Ε-mail: ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΠΟ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ Αρωγοί."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1ο Γενικό Λύκειο Χολαργού Καραϊσκάκη και Β.Μελά 16 Χολαργός 15662 Τηλ: 210 6513940 Ε-mail: 1lyk-cholarg@sch.gr ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΠΟ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ Αρωγοί - Χορηγοί: Ορέστης Καμπάνης : Πρώτες Ύλες Καλλυντικών και Αρωμματοθεραπείας Άκης Γιούχας : ACCENTURE - SENIOR MANAGER Δημήτρης Θανασάς : Intron ΕΠΕ, Accounts Director, Αθήνα Αγνή Ησαΐα : Τμήμα Αργυροχρυσοχοΐας 2ο ΕΠΑΛ Αγ. Παρασκευής Μαρία Σουσούνη : Προσφορά αγνού ελαιόλαδου Σπύρος Μπεσλεμές : Γραφίστας Συναργαστήκαμε με τα σχολεία: 1ο ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 2ο ΓΕΛ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ 3ο ΕΠΑΛ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Να πλυθώ με το σαπούνι της «χαράς» Να λουστώ με το νερό της «ευτυχίας» Να φορέσω το πιο γλυκό μου «χαμόγελο» Να μια συνταγή «επιτυχίας» !!! 1ο Γενικό Λύκειο Χολαργού

2 ΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΜΑΣ Σαπούνια με άρωμα βανίλιας και άρωμα μήλου – κανέλας! Σε πλάκες ή υγρό κρεμοσάπουνο ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΥΛΕΣ Ελαιόλαδο Tο ελαιόλαδο, ο «υγρός χρυσός» κατά τον Όμηρο, είναι ο πρωταγωνιστής της μεσογειακής διατροφής και αποτελεί το βασικό συστατικό για την κατασκευή του σαπουνιού. Από τον καρπό του ελαιόδενδρου. Λάδι καρύδας Είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή φυσικά υλικά, με πολλά οφέλη για την ομορφιά και την αντιγήρανση. Σκοτώνει τους μύκητες που προκαλούν λοιμώξεις, παράσιτα, βακτηριακές μολύνσεις, επιδερμικούς μύκητες, ερεθισμούς του δέρματος και άλλες μολύνσεις. Το φοινικέλαιο Πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά καροτενοειδή (εξού και το χαρακτηριστικό σκούρο κόκκινο χρώμα του), όπως το α- και β-καροτένιο, το λυκοπένιο και τουλάχιστον 10 ακόμα καροτένια. Αμυγδαλέλαιο Η αμυγδαλιά είναι για τους Κινέζους σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς και σύμβολο της άνοιξης στην Ελληνική Μυθολογία. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην αρρωματοθεραπεία ως βασικός φορέας διάλυσης των αιθέριων ελαίων. Το αμυγδαλέλαιο περιέχει βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 και Κ. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και περιέχει ψευδάργυρο και σίδηρο, στοιχεία πολύτιμα για την επιδερμίδα μας. Η επιχείρησή μας διαθέτει αγνά χειροποίητα προϊόντα που δημιουργούνται με μεράκι και άριστες πρώτες ύλες Δοκιμάστε τώρα τα σαπούνια παραγωγής μας Γιατι οι…. Ξεχωριστοί Άνθρωποι πρέπει να έχουν Ξεχωριστή Επιδερμίδα Με την σωστή καθοδήγηση, αποκτήσαμε την εμπειρία για την παραγωγή και πρώθηση των προϊόντων μας και δημιουργήσαμε συνεργασίες με άλλες σχολικές επιχειρήσεις ώστε να διευρύνουμε τον κύκλο εργασιών μας.


Κατέβασμα ppt "1ο Γενικό Λύκειο Χολαργού Καραϊσκάκη και Β.Μελά 16 Χολαργός Τηλ: Ε-mail: ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΠΟ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ Αρωγοί."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google