Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

OΞΥΤΗΤΑ -ΒΑΣΙΚΟΤΗΤΑ Φτιαγμένο με τον παραδοσιακό τρόπο με τα πιο αγνά έλαια. Όλα έχουν πιστοποίηση βρώσιμων οργανικών ελαίων. Το νερό είναι βρόχινο ή απιονισμένο,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "OΞΥΤΗΤΑ -ΒΑΣΙΚΟΤΗΤΑ Φτιαγμένο με τον παραδοσιακό τρόπο με τα πιο αγνά έλαια. Όλα έχουν πιστοποίηση βρώσιμων οργανικών ελαίων. Το νερό είναι βρόχινο ή απιονισμένο,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 OΞΥΤΗΤΑ -ΒΑΣΙΚΟΤΗΤΑ Φτιαγμένο με τον παραδοσιακό τρόπο με τα πιο αγνά έλαια. Όλα έχουν πιστοποίηση βρώσιμων οργανικών ελαίων. Το νερό είναι βρόχινο ή απιονισμένο, όπου μέσα έχουν βραστεί 9 βότανα. Μετά την παρασκευή του το αφήνουμε να στεγνώσει 40 ημέρες ώστε να μειωθεί η οξύτητά του.

2 OΞΥΤΗΤΑ -ΒΑΣΙΚΟΤΗΤΑ Η προετοιμασία του εδάφους για τη φύτευση της καλλιέργειας περιλαμβάνει, εκτός της απολύμανσης και της διόρθωσης της οξύτητάς-βασικότητας (PH), που γίνονται κάθε δεύτερο με τρίτο χρόνο

3 OΞΥΤΗΤΑ -ΒΑΣΙΚΟΤΗΤΑ Mην μοιράζεστε το σαμπουάν σας!
Μη χρησιμοποιείτε ποτέ σαμπουάν κατάλληλα για ανθρώπους ή προϊόντα gel καθώς αυτά θα ερεθίσουν το δέρμα του σκύλου σας, επειδή τα δικά του επίπεδα oξύτητας (pH) είναι διαφορετικά από τα δικά μας.

4 OΞΥΤΗΤΑ -ΒΑΣΙΚΟΤΗΤΑ Τα οξέα προκαλούν μείωση του pH της βροχής (pH<5), του χιονιού ή της ομίχλης με αρνητικές επιδράσεις στα οικοσυστήματα. Η όξινη βροχή εξασθενεί το αμυντικό σύστημα πολλών χερσαίων φυτικών οργανισμών, διαβρώνει το έδαφος και μειώνει τη γονιμότητά του (Mειώνει τις δραστηριότητες των εδαφικών μικροοργανισμών) δυσχεραίνει την επιβίωση των υδρόβιων οργανισμών και καταστρέφει οικοδομικά υλικά όπως μάρμαρα, μέταλλα κ.ά. Οι επιπτώσεις της όξινης βροχής είναι ιδιαίτερα σοβαρές και αποτελούν το αντικείμενο πολλών σύγχρονων ερευνών.

5 OΞΥΤΗΤΑ -ΒΑΣΙΚΟΤΗΤΑ Συνθήκες στο ενυδρείο Ρυθμίστε τη Θερμοκρασία
Συνθήκες στο ενυδρείο  Ρυθμίστε τη Θερμοκρασία  στους C . Ρυθμίστε τη οξύτητα- βασικότητα σε ουδέτερες συνθήκες PH 7.0

6 OΞΥΤΗΤΑ -ΒΑΣΙΚΟΤΗΤΑ Για να μετράνε οι χημικοί την οξύτητα ή τη βασικότητα ο Sorensen επινόησε μια κλίμακα βαθμολογίας που την ονόμασε PH (πε-χα).

7 OΞΥΤΗΤΑ -ΒΑΣΙΚΟΤΗΤΑ Η τιμή του PH μετριέται με διάφορα όργανα
Ηλεκτρονικά πεχάμετρα Ή με ένα κομμάτι απορροφητικού χαρτιού- πεχαμετρικό χαρτί το οποίο ανάλογα με την τιμή του PH χρωματίζεται διαφορετικά


Κατέβασμα ppt "OΞΥΤΗΤΑ -ΒΑΣΙΚΟΤΗΤΑ Φτιαγμένο με τον παραδοσιακό τρόπο με τα πιο αγνά έλαια. Όλα έχουν πιστοποίηση βρώσιμων οργανικών ελαίων. Το νερό είναι βρόχινο ή απιονισμένο,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google