Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Πρωταγωνιστές :  Ο Χίτλερ γεννήθηκε στην Αυστρία - στη συνέχεια στην Αυστρία - Ουγγαρία - και μεγάλωσε κοντά στο Λιντς. Μετακόμισε στη Γερμανία το.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Πρωταγωνιστές :  Ο Χίτλερ γεννήθηκε στην Αυστρία - στη συνέχεια στην Αυστρία - Ουγγαρία - και μεγάλωσε κοντά στο Λιντς. Μετακόμισε στη Γερμανία το."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  Πρωταγωνιστές :  Ο Χίτλερ γεννήθηκε στην Αυστρία - στη συνέχεια στην Αυστρία - Ουγγαρία - και μεγάλωσε κοντά στο Λιντς. Μετακόμισε στη Γερμανία το 1913 και διακοσμήθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Γερμανικό Στρατό στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το 1919 προσχώρησε στο Γερμανικό Εργατικό Κόμμα (DAP), πρόδρομος της NSDAP και διορίστηκε ηγέτης της NSDAP το 1921. Το 1923, προσπάθησε να πάρει την εξουσία σε ένα αποτυχημένο πραξικόπημα στο Μόναχο και φυλακίστηκε. Στη φυλακή υπαγόρευσε τον πρώτο τόμο της αυτοβιογραφίας και του πολιτικού μανιφέστου Mein Kampf ("My Struggle"). Μετά την απελευθέρωσή του το 1924, ο Χίτλερ κέρδισε λαϊκή υποστήριξη επιτίθεται στη Συνθήκη των Βερσαλλιών και προάγει τον παν - γερμανισμό, τον αντισημιτισμό και τον αντικομουνισμό με χαρισματική προφορική και θρησκευτική προπαγάνδα. Συχνά καταγγέλλει τον διεθνή καπιταλισμό και τον κομμουνισμό ως μέρος μιας εβραϊκής συνωμοσίας.

3


Κατέβασμα ppt " Πρωταγωνιστές :  Ο Χίτλερ γεννήθηκε στην Αυστρία - στη συνέχεια στην Αυστρία - Ουγγαρία - και μεγάλωσε κοντά στο Λιντς. Μετακόμισε στη Γερμανία το."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google