Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μόσχα Η Μόσχα είναι η πρωτεύουσα και μία από τις δύο ομοσπονδιακές πόλεις της Ρωσίας. Με πληθυσμό 10.514.000 κατοίκους Νόμισμα: Ρούβλια.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μόσχα Η Μόσχα είναι η πρωτεύουσα και μία από τις δύο ομοσπονδιακές πόλεις της Ρωσίας. Με πληθυσμό 10.514.000 κατοίκους Νόμισμα: Ρούβλια."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μόσχα Η Μόσχα είναι η πρωτεύουσα και μία από τις δύο ομοσπονδιακές πόλεις της Ρωσίας. Με πληθυσμό κατοίκους Νόμισμα: Ρούβλια

2 Γνωστά Πανεπιστήμια της Μόσχας

3 Οι ποιητές της Ρωσίας Πούσκιν Εσένιν Φετ Τσέχοβ Τολστόι Ντοστοέβσκιι

4 Γεωγραφία Η Ρωσική Ομοσπονδία καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της ανατολικής Ευρώπης και ολόκληρη τη βόρεια Ασία. Οι σημαντικότερες οροσειρές της Ρωσίας είναι ο Καύκασος (εκεί βρίσκεται το Ελμπρούς, το ψηλότερο βουνό της Ρωσίας), τα Ουράλια και τα Αλτάι. Μεγαλύτερες λίμνες είναι η Κασπία Θάλασσα, η Βαϊκάλη, η Λάντογκα, η Ονέγκα.

5 Εθνικός Ύμνος της Ρωσίας
Μουσική Αλεξάντρ Αλεξαντρόφ Στίχοι Σεργκέι Μιχαλκόφ Υιοθετήθηκε 27 Δεκεμβρίου 2000 (μουσική) 30 Δεκεμβρίου 2000 (στίχοι)

6 Mόσχα – Ωραιότερη πόλη της Ρωσίας
εκκλησία Κόκκινη πλατία Ποτάμι Μόσχα

7 Μόσχα τον Χειμώνα


Κατέβασμα ppt "Μόσχα Η Μόσχα είναι η πρωτεύουσα και μία από τις δύο ομοσπονδιακές πόλεις της Ρωσίας. Με πληθυσμό 10.514.000 κατοίκους Νόμισμα: Ρούβλια."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google