Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οι μαθήτριές μας Αντωνοπούλου Άσπα, Ζέρβα Νεφέλη και Καραβά Μαριτίνα, μαθήτριες της Β΄ Λυκείου, εκπροσωπώντας το σχολείο μας, πήραν ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οι μαθήτριές μας Αντωνοπούλου Άσπα, Ζέρβα Νεφέλη και Καραβά Μαριτίνα, μαθήτριες της Β΄ Λυκείου, εκπροσωπώντας το σχολείο μας, πήραν ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Οι μαθήτριές μας Αντωνοπούλου Άσπα, Ζέρβα Νεφέλη και Καραβά Μαριτίνα, μαθήτριες της Β΄ Λυκείου, εκπροσωπώντας το σχολείο μας, πήραν ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για τα σχολεία του ΕΚΦΕ Ν. Ιωνίας στον τοπικό εργαστηριακό διαγωνισμό (Φυσική – Xημεία – Βιολογία) των ΕΚΦΕ Χαλανδρίου -Νέας Ιωνίας για την EUSO 2013. Στη συνέχεια θα διαγωνιστούν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό που οργανώνει η ΠΑΝΕΚΦΕ για την επιλογή των δύο μαθητικών ομάδων που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της EUSO 2013 που θα γίνει στο Λουξεμβούργο.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14 Θερμά συγχαρητήρια και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό – και γιατί όχι ! – και στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό στο Λουξεμβούργο!!


Κατέβασμα ppt "Οι μαθήτριές μας Αντωνοπούλου Άσπα, Ζέρβα Νεφέλη και Καραβά Μαριτίνα, μαθήτριες της Β΄ Λυκείου, εκπροσωπώντας το σχολείο μας, πήραν ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google