Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σοφιάννα Κοτσανάδα Σιλβάνα Σίντχομ Αλεξάνδρα Κονιτσιώτη

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σοφιάννα Κοτσανάδα Σιλβάνα Σίντχομ Αλεξάνδρα Κονιτσιώτη"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σοφιάννα Κοτσανάδα Σιλβάνα Σίντχομ Αλεξάνδρα Κονιτσιώτη
ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Παρουσιάστε μια επιχείρηση ελληνική ή ξένη που έχει εφαρμόσει με επιτυχία ένα πρόγραμμα καινοτομίας προκειμένου να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα της. Μελέτη περίπτωσης: «League of Legends» Σοφιάννα Κοτσανάδα Σιλβάνα Σίντχομ Αλεξάνδρα Κονιτσιώτη

2 Εταιρία League of Legends
Η πρώτη κυκλοφορία ανακοινώθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2008, και κυκλοφόρησε επίσημα στις 27 Οκτωβρίου 2009. Το παιχνίδι είναι Free to Play Είναι εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 32 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Είναι διαθέσιμο σε 11 διαφορετικές γλώσσες.

3 Τρόποι παιχνιδιού Tutorial Custom mode CO - OP Vs Ai mode Normal mode
Ranked mode

4 Επίπεδα παιχνιδιού Bronze Silver Gold Platinum Diamond Master
Challenger (επαγγελματίες)

5 Χάρτες & Game Modes The Summoner's Rift (Το Φαράγγι Των Επικαλεστών)
ARAM (Γέφυρα Του Πόνου ή Μαινόμενη Άβυσσος) Twisted Treeline (Δάσος Της Σύγχησης) U.R.F (Υπερταχύτατο Πυρ) Hexakill (Halloween) One For All/Σπάνια O.F.A (Ένας Για Όλους) Summoner’s Rift

6 Μειονεκτήματα Πρέπει να αγοράζεις όλους τους παίχτες με paysafe (skin)
Χρειάζεται καλό επεξεργαστή και κάρτα γραφικών Μπορούν να παίξουν μόνο μέχρι 5 παίκτες ομαδικό παιχνίδι σε κάθε ομάδα Περιμένεις από 1-10΄ για να ξεκινήσει το παιχνίδι Εάν δεν έχεις καλό internet δεν μπορείς να παίξεις Afk (δηλαδή σε βγάζει εκτός παιχνιδιού).

7 Πλεονεκτήματα Δωρεάν συνδρομή
Όταν χάνεις σε παιχνίδι, πέφτεις σε κατάταξη Μπορεί να παίξει οποιοσδήποτε Πολλοί χαρακτήρες ανα βδομάδα μπαίνουν σε έκπτωση Όταν κερδίζεις συνεχόμενα παιχνίδια η Riot σου δίνει παραπάνω πόντους.

8 Ποιο το πρόβλημα; ζητάμε από ένα ρούτερ που συνήθως επεξεργάζεται μεμονωμένα πακέτα 1500 byte σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να επεξεργαστεί 27 φορές περισσότερες πληροφορίες στο ίδιο χρονικό διάστημα. Όσο περισσότεροι σταθμοί δρομολόγησης προς τους παίκτες, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος υπερφόρτωσης του ρούτερ.

9 Η καινοτομία της εταιρείας
Η εταιρεία Riot ανήκει στην βελτιωτική καινοτομία. Οταν υπήρχε το Dota η δραστηριότητα των παιχτών δεν ήταν τόσο ενεργή όσο είναι σήμερα στο LoL. Το παιχνίδι βασίστηκε σε χαρακτιριστικά τεχνικά και λειτουργικά. Σε 3 χρόνια είχε 32 εκατομύρια εγγεγραμένους χρήστες Γίνονται Τουρνουά 5x5 Οι παίχτες έχουν την δυνατότητα να γίνουν εκατομμυριούχοι και να το κάνουν επάγγελμα. Υπάρχει αναδόμηση Ρούνων Είναι ελαφρή παιχνίδι και μπορεί να παίζεται από πολλούς υπολογιστές.

10 Επιχειρηματικό σχέδιο
Βασικοί συνεργάτες Βασικές δραστηριότητες Βασικοί πόροι Πρόταση αξίας Σχέσεις με πελάτες Δίκτυα Αγορές-στόχοι Αγορά καταναλωτών Μικρή εξειδικευμένη αγορά Ροές εσόδων (revenue stream) Δομή κόστους (Cost Structure)

11 Λύσεις Προβλημάτων Σταθερή εμπειρία παιχνιδιού χωρίς καθυστερήσεις.
Περισσότερα σημεία παρουσίας στην Πορτογαλία (στη Λισαβόνα ή στο Πόρτο), στην Ιταλία (Ρώμη), στην Ελλάδα (Αθήνα) και πιθανώς στην Πολωνία. Νέες συνεργασίες με εταιρείες παροχής υπηρεσιών Internet, ώστε τα δεδομένα του LoL που χειρίζονται να μεταδίδονται μέσω της ταχύτατης λεωφόρου. Περισσότερα servers σε κάθε χώρα ξεχωριστά, με αποτέλεσμα να μην κολλάει το παιχνίδι των παιχτών.

12 Δικτυογραφία Λίγα λόγια για την εταιρεία, τους τρόπους παιχνιδιών, τους χάρτες και τα επίπεδα: Λίγα λόγια για την εταιρεία Riot: Ποιες είναι οι λειτουργίες και το πρόβλημα που αντιμετώπισε το LOL:

13 Σας ευχαριστούμε!


Κατέβασμα ppt "Σοφιάννα Κοτσανάδα Σιλβάνα Σίντχομ Αλεξάνδρα Κονιτσιώτη"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google