Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το 3ο Νηπιαγωγείο Αιγάλεω προσκαλεί τους γονείς την …………………… στην συζήτηση/παρουσίαση με θέμα: «Υποστηρίζοντας την νοητική και συναισθηματική ανάπτυξη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το 3ο Νηπιαγωγείο Αιγάλεω προσκαλεί τους γονείς την …………………… στην συζήτηση/παρουσίαση με θέμα: «Υποστηρίζοντας την νοητική και συναισθηματική ανάπτυξη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το 3ο Νηπιαγωγείο Αιγάλεω προσκαλεί τους γονείς την …………………… στην συζήτηση/παρουσίαση με θέμα: «Υποστηρίζοντας την νοητική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών μας: Από τον γονέα-φροντιστή στον γονέα-προπονητή» Η νηπιακή ηλικία αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές περιόδους στην ζωή ενός παιδιού καθώς, υπάρχει ραγδαία ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Σε αυτήν την ηλικία τα παιδιά προετοιμάζονται για να αναλάβουν τις πρώτες τους ευθύνες, να ενταχθούν σε μια πιο απαιτητική μαθησιακή διαδικασία, να ενταχθούν στην ομάδα συνομηλίκων. Οι γονείς μπορούμε να παίξουμε καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την διαδικασία, υποστηρίζοντας τα παιδιά μας να βασιστούν στις δυνάμεις τους και να πιστέψουν στον εαυτό τους, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για το πέρασμά τους στην σχολική ζωή και τις απαιτήσεις της. Συντονιστής της συζήτησης: Ιωάννου Λαμπρινή, Ψυχολόγος, Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Marte Meo Therapist


Κατέβασμα ppt "Το 3ο Νηπιαγωγείο Αιγάλεω προσκαλεί τους γονείς την …………………… στην συζήτηση/παρουσίαση με θέμα: «Υποστηρίζοντας την νοητική και συναισθηματική ανάπτυξη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google