Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΜΑ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΜΑ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΜΑ

2 Μόνο με την γνωστοποίηση της δημιουργίας σταθμού Μεταφόρτωσης απορριμμάτων (ΣΜΑ) στην περιοχή της «ΚΕΤΑΝΗΣ» έχουν προκύψει για την περιοχή μας τα παρακάτω: Μείωση της αξίας των κατοικιών μας. Μείωση της αξίας της αγροτικής γης στην περιοχή του ΣΜΑ Μείωση της αξίας των ελαιώνων στις περιοχές, Κέτανη, Μούσγα, Κόκλα, Σκαλίτσα, Σφεντάμι, καθώς και άλλων κοντινών περιοχών.

3 4. Προβλήματα στην πώληση του ελαιόλαδου αν η αγορά πληροφορηθεί την υπάρξει του Σ.Μ.Α. κοντά στους ελαιώνες. 5. Προβλήματα διαθέσεως άλλων αγροτικών προϊόντων 6. Προβλήματα στην δημιουργία επιχειρήσεων αγροτουριστικού χαρακτήρα. 7. Καμία αξιοποίηση των φαραγγιών και των υδροβιοτόπων των ρεμάτων: Κέτανη, Σούφρα, Κόκλα, Σπηλιές, Θρασύμι, για τουριστικές επιχειρήσεις όπως γίνεται στις περιοχές της «Άνω Γορτυνίας» (δημιουργία μονοπατιών, χώρων αναψυχής, οικονομικών μονάδων κλπ.)

4 8. Αναστολή οποιασδήποτε επιχειρηματικής δράσης για δημιουργία οικονομικών μονάδων που θα αξιοποιούν τα νερά ρεμάτων (πχ. ιχθυοτροφείων) 9. Αναστολή οποιασδήποτε επιχειρηματικής δράσης για δημιουργία μονάδων υδροκίνησης, από την αξιοποίηση των υδάτων των ρεμάτων (πχ. εκπαιδευτικοί νερόμυλοι, κλπ.). Αντίστοιχη μονάδα έχει δημιουργηθεί στην Δημητσάνα (Μουσείο υδροκίνησης).

5 10. Οικονομική απαξίωση της γης, του φυτικού, του ζωικού και του πολιτισμικού κεφαλαίου της ευρύτερης περιοχής (Δόξα, Καλιάνι, Τουμπίτσι).


Κατέβασμα ppt "ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΜΑ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google