Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ευσταθία Μπολιεράκη ε1 9-15.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ευσταθία Μπολιεράκη ε1 9-15."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ευσταθία Μπολιεράκη ε1 9-15

2 Ζενεβιέβ Μπριζάκ Όλγα

3 Όλγα Η συγγραφέας που έγραψε αυτό το βιβλίο ονομάζεται Ζενεβιέβ Μπριζάκ.

4 Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η Όλγα ήταν ένα κορίτσι που ήθελε να πάει στο φούρνο μόνη της. Η μαμά της την άφησε να πάει. Όμως δεν την αφήνει να περνάει το δρόμο. Ξαφνικά τραγουδώντας από την χαρά της περνάει το δρόμο χωρίς να το καταλάβει. Όταν πήγε σπίτι της η αδερφή της η Στέλλα, τη ρώτησε γιατί άργησε. Ο μπαμπά της την χτύπησε και της είπε να πάει τιμωρία. Μετά ήρθε η αδερφή της και φτιάξανε ένα καλαθάκι που μέσα είχε ένα χαρτί πάνω στο οποίο είχαν γράψει με κεφαλαία γράμματα, «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΩΣΤΕ ΜΕ». Το κρέμασαν στο μπαλκόνι για να το δουν οι περαστικοί. Αμέσως μετά ο πατέρας της είπε να βγει από την τιμωρία.

5

6 Ο χαρακτήρας του ήρωα Η Όλγα ήταν ένα κορίτσι που ενώ είχε καλούς τρόπους κάποιες φορές ήταν πολύ επιθετική.

7 Ένας καινούριος ήρωας Ξαφνικά ένα σκυλάκι ακούστηκε, Γκαβ. Η Όλγα πήγε κάτω το πήρε και το έφερε στο σπίτι της. Τότε η μαμά της είπε να πάει να το αφήσει έξω. Η Όλγα κλαίγοντας πήγε και το άφησε.

8 Το τέλος του βιβλίου Η μαμά της Όλγας, της είπε να πάει για ύπνο μαζί με την αδερφή της. Όμως η Όλγα δεν νύσταζε. Τότε η μαμά της είπε να μετρήσει ως το 10. Η Όλγα αρχίζει να μετράει: Αποκοιμήθηκε, αλλά πριν κοιμηθεί αναρωτιέται γιατί οι γονείς της να είναι τόσο άδικοι....

9 Διαφορετικό τέλος Η Όλγα δεν δέχτηκε ν’ αφήσει το σκυλάκι. Η μαμά της όμως επέμενε. Η Όλγα το άφησε και πήγε θυμωμένη για ύπνο.

10 Η γνώμη μου για το βιβλίο
Η γνώμη μου για το βιβλίο είναι εντυπωσιακή και δεν έχω να πω τίποτα!

11 Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Η συγγραφέας που έγραψε αυτό το βιβλίο λέγεται Ζενεβιέβ Μπριζάκ. Είναι μία πολύ καλή συγγραφέας που έχει γράψει πολλά ωραία βιβλία σαν κι αυτό.


Κατέβασμα ppt "Ευσταθία Μπολιεράκη ε1 9-15."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google