Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΙΣΑΓΩΓΗ του ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΙΣΑΓΩΓΗ του ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ του ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ του ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Τζένη Παγγέ Καθηγήτρια ΠΤΝ

2 Στο μάθημα αυτό έχουμε 13 ενότητες που εστιάζονται στην πληροφορική και εκπαίδευση-μάθηση.
Οι φοιτητές με ομαδικές εργασίες, καθοδηγούμενες στη θεματολογία από τη διδάσκουσα, παίρνουν τη θέση του εκπαιδευτή-διδάσκοντα. Στην πρώτη ενότητα θα συζητούνται τα εισαγωγικά και πρακτικά ζητήματα για την Πνευματική ιδιοκτησία και την ηθική στο διαδίκτυο.

3 Τα θέματα των εργασιών αντλούνται από την ύλη του εισαγωγικού μαθήματος και από την τρέχουσα βιβλιογραφία. H θεματική των εργασιών μπορεί να διαφέρει από έτος σε έτος και είναι απόρροια των επιλογών των φοιτητών.

4 Οι εργασίες είναι πρωτότυπες ως προς τη συγκέντρωση του υλικού αλλά είναι παρουσίαση στοιχείων από δημοσιευμένο εκπαιδευτικό υλικό. Η επιλογή της βιβλιογραφίας/αναφορών είναι ελεύθερη και κατατίθεται στην αρχή εκ μέρους του συντονιστή της ομάδος των φοιτητών. Ειδικότερα, οι φοιτητές ετοιμάζονται με ανάλογες γνώσεις και υλικό για την πρακτική τους άσκηση στα νηπιαγωγεία ή/και για την μελλοντική τους εργασία ως νηπιαγωγοί.

5 Παρέχονται ακόμη διαδικτυακά μαθήματα με μορφή ‘γέφυρας’ bridge-courses, για όσους έχουν κάποια κενά στην ύλη του μαθήματος. Τα μαθήματα αυτά θα παρουσιάζονται σε κάποιες ενότητες και προσφέρονται ελεύθερα στο διαδίκτυο και κάποια από αυτά είναι σχεδιασμένα από μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΠΤΝ.


Κατέβασμα ppt "ΕΙΣΑΓΩΓΗ του ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google