Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μου χαρίζεις την ουρά σου;

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μου χαρίζεις την ουρά σου;"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μου χαρίζεις την ουρά σου;
Τα παιδιά του Α2 διασκεύασαν με πολλή φαντασία και δημιουργικότητα την ιστορία του βιβλίου τους <<Μου χαρίζεις την ουρά σου;>>. Έφτιαξαν λοιπόν τις δικές τους ιστορίες.

2

3 Μου χαρίζεις το λαιμό σου;
Ένα πρωί η κυρία Αργυρώ, διαβάζει μια ιστορία στους πολυαγαπημένους της μαθητές και τις λατρεμένες της μαθήτριες. Έξω έχει αέρα. -Κάποτε ήταν μια κότα που δεν της άρεσε ο λαιμός της. -Καμηλοπάρδαλη, χάρισέ μου το λαιμό σου. -Όχι, ζήτα από τον κύκνο, τον κυματιστό λαιμό του. -Κύκνε, χάρισέ μου το λαιμό σου. -Όχι, ζήτα από τη στρουθοκάμηλο το μακρύ λαιμό της. -Στρουθοκάμηλε, χάρισέ μου το μακρύ λαιμό σου. -’Όχι, κάθε ζώο έχει το λαιμό που του ταιριάζει.

4 Μου χαρίζεις τα πόδια σου;
Ένα μεσημέρι ο κύριος Γιώργος, ο γυμναστής, διαβάζει στα παιδιά ένα παραμύθι. Έξω χιονίζει. -Κάποτε ήταν μια χελώνα, που δεν της άρεσαν τα πόδια της. Ήθελε άλλα πόδια. -Ελάφι, χάρισέ μου τα γρήγορα πόδια σου. -Όχι, ζήτα από το καγκουρό τα πηδηχτά του πόδια. -Καγκουρό, χάρισέ μου τα πηδηχτά σου πόδια. -Όχι, κάθε ζώο έχει τα πόδια που του ταιριάζουν.

5 ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ Κωνσταντίνος, Στέργιος, Λάμπης, Ιωακείμ, Αιμίλιος, Μελίνα, Ζωή, Ολυμπία, Κατερίνα, Μαρία, Αλίκη, Μάνια, Ιόλη, Θεοδώρα

6

7

8

9


Κατέβασμα ppt "Μου χαρίζεις την ουρά σου;"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google