Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017 Διδάσκων: Γιώργος Γιαγλής

2 Εισαγωγή στα υπολογιστικά συστήματα
Σκοπός του μαθήματος Εισαγωγή στα υπολογιστικά συστήματα Αρχιτεκτονική υπολογιστών Υλικό και λογισμικό Εισαγωγή στον προγραμματισμό Η/Υ Αρχές διαδικασιακού προγραμματισμού Εφαρμογή προγραμματιστικών τεχνικών στη C

3 Μαθησιακοί στόχοι Να κατανοήσουν οι φοιτητές της βασικές αρχές της επιστήμης της πληροφορικής. Να εξοικειωθούν με βασικές έννοιες και αρχές υπολογισμών, διαχείρισης της πληροφορίας, υπολογιστικών συστημάτων, λογισμικού και προγραμματισμού. Να εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές του διαδικασιακού προγραμματισμού και να κατανοήσουν την εφαρμογή του στη γλώσσα προγραμματισμού C.

4 Βαθμολογία του μαθήματος
50% εργαστηριακές εξετάσεις (κατά τη διάρκεια του εξαμήνου) 50% τελική εξέταση Φοιτητές παλαιότερων ετών ΔΕΝ μπορούν να κατοχυρώσουν το βαθμό που είχαν επιτύχει και πρέπει να εκπονήσουν τις εργαστηριακές εξετάσεις εκ νέου. Η επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου αφορά ΜΟΝΟ την τελική εξέταση. Οι φοιτητές πρέπει να κάνουν τις εργαστηριακές εξετάσεις κατά τη διάρκεια του εξαμήνου φοίτησης.

5 Διαλέξεις – Φροντιστήρια – Εργαστήρια
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΛΕΞΗ 3-5 Δο 11-1 Α21 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ (κατόπιν ανακοίνωσης) 5-7 Α31 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Θα χωριστείτε σε ομάδες. Θα ενημερωθείτε για την ομάδα σας μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών και την παραλαβή ΑΜ.

6 Ανακοινώσεις – Ομάδες Moodle (edu.dmst.aueb.gr)


Κατέβασμα ppt "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google