Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Προσομοίωση και Συστήματα Στήριξης Αποφάσεων Περιγραφή του μαθήματος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Προσομοίωση και Συστήματα Στήριξης Αποφάσεων Περιγραφή του μαθήματος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Προσομοίωση και Συστήματα Στήριξης Αποφάσεων Περιγραφή του μαθήματος

2 Στόχοι του μαθήματος Να κατανοήσουν οι φοιτητές τις βασικές αρχές της προσομοίωσης και τις σύγχρονες τεχνικές ανάπτυξης μοντέλων προσομοίωσης με έμφαση στις εφαρμογές στη διοικητική επιστήμη. Να μπορούν οι φοιτητές να χρησιμοποιούν την προσομοίωση ως εργαλείο ανάλυσης συστημάτων, πειραματισμού και λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων. Να εξοικειωθούν οι φοιτητές με τη χρήση προγραμμάτων προσομοίωσης ώστε να τα χρησιμοποιούν αποδοτικά στα πλαίσια πραγματικών προβλημάτων.

3 Αναλυτικό Πρόγραμμα του Μαθήματος Η προσομοίωση ως μέθοδος ανάλυσης συστημάτων Είδη προσομοίωσης - Προσομοίωση Διακριτών Γεγονότων Διαγράμματα κύκλου δραστηριοτήτων Η μέθοδος των 3 φάσεων Λογισμικό προσομοίωσης Ανάλυση εισόδου προσομοίωσης Επικύρωση & Επαλήθευση Μοντέλων Ανάλυση εξόδου προσομοίωσης Εφαρμογές προσομοίωσης στη διοικητική επιστήμη Προφορική Εξέταση Εργασιών

4 Εργασία Υποχρέωση των φοιτητών αποτελεί και η εκπόνηση εργασίας που θα αποτελείται από την ανάπτυξη ενός μοντέλου προσομοίωσης και μια γραπτή αναφορά. Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε ομάδες 3-4 φοιτητών και θα πρέπει να μοντελοποιούν ένα πραγματικό σύστημα (υπαρκτό ή υπό ανάπτυξη). Στο τέλος του εξαμήνου θα πραγματοποιηθεί προφορική παρουσίαση των εργασιών.


Κατέβασμα ppt "Προσομοίωση και Συστήματα Στήριξης Αποφάσεων Περιγραφή του μαθήματος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google