Κατέβασμα παρουσίασης
Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε
1
Ξηροί καρποί
2
Ξηροί καρποί Αμύγδαλα Καρύδια Φουντούκια Φιστίκια Κάστανα Κάσιους
Χαλεπιανά
3
Αμύγδαλα
4
Καρύδια
5
Φουντούκια
6
Φιστίκια
7
Κάστανα
8
Κάσιους Καρπός Δέντρο κάσιους Καρπός
9
Χαλεπιανά (φιστίκια Αιγίνης)
10
Παρασκευές με ξηρούς καρπούς 1
αμυγδαλωτά λοκούμι Καρυδόπιτα Γλυκό αμυγδάλου
11
Παρασκευές με ξηρούς καρπούς 2
Κρέπες Λουκούμια Σοκολάτες Μελομακάρονα Christmas cake
12
Παρασκευές με ξηρούς καρπούς 3
Μπισκότα Κατεΐφι Σαραγλί Μπακλαβάς Κάστανα γλασέ
13
Θρεπτική αξία Οι ξηροί καρποί είναι μια κατηγορία τροφίμου που πραγματικά μας παρέχει "θετικές" θερμίδες. Και είναι θετικές αφού μας παρέχονται σε συνδυασμό με φυτικές ίνες, λίπος καλής ποιότητας, πρωτεΐνες όχι βέβαια ισάξιας αξίας με αυτές του κρέατος, αλλά υψηλότερης από κάποια λαχανικά. 6 μικρά καρύδια ή αμύγδαλα ή 20 ολόκληρα μικρά φιστίκια δίνουν περίπου όσες θερμίδες δίνει ένα κουταλάκι του γλυκού μαγιονέζα (45 θερμίδες). Έτσι, αν είμαστε προσεχτικοί στην ποσότητα που καταναλώνουμε και αν δεν είναι αλατισμένοι, είναι μια τροφή που μας δίνει δύναμη, υγεία και πολύτιμα διατροφικά στοιχεία.
14
Ευχαριστώ για την παρακολούθηση!
Παρόμοιες παρουσιάσεις
© 2024 SlidePlayer.gr Inc.
All rights reserved.