Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οι Αμαζόνες του Διαδικτύου παρουσιάζουν :

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οι Αμαζόνες του Διαδικτύου παρουσιάζουν :"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Οι Αμαζόνες του Διαδικτύου παρουσιάζουν :
Διαδικτυακός εκφοβισμός; ΤΕΛΟΣ!  Δράση: συμμετοχή στον διαγωνισμό «Λέμε Όχι στον Σχολικό Εκφοβισμό» 2017 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης

2 Σου κάνουν ηλεκτρονικό μπούλινγκ στο διαδίκτυο;
Μην ακούς και πιστεύεις ότι λένε οι άλλοι για σένα ! Σε κάνουν να νιώθεις άσκημα για να το παίξουν ανώτεροι από σένα ! Μην το ανέχεσαι! Υπερασπίσου τον εαυτό σου Πίστεψε σε σένα... ...ότι και να σου συμβαίνει Οι πραγματικοί φίλοι δεν ξεχωρίζουν εθνικότητα, φύλλο και θρησκεία ! Αντέδρασε , μίλα , μην κάθεσαι, ειδοποίησε γρήγορα κάποιον συνάνθρωπό σου που εμπιστεύεσαι !

3

4 Δεν είναι παιχνίδι ! Δεν είναι αστείο!
Νιώθεις καλά με τον εαυτό σου; Εσύ … που είσαι θύτης ή θεατής στον διαδικτυακό εκφοβισμό και δεν κάνεις τίποτα … Θα ήθελες να ήσουν στη θέση του θύματος; Εσύ , που είσαι πιο δυνατός , θα μπορούσες να βοηθήσεις τα παιδιά που σε έχουν ανάγκη ! Σκέψου πώς θα χαίρονταν τα παιδιά αν τα βοηθούσες! Είστε πολλοί που το κάνετε αυτό και και πραγματικά μπορείτε να το διορθώσετε. Κάντε το !!! Μη ξεχνάς , παιδιά έχουν πάθει κατάθλιψη και έχουν φτάσει στο σημείο να αυτοκτονήσουν εξαιτίας του διαδικτυακού εκφοβισμού ! Δεν είναι παιχνίδι ! Δεν είναι αστείο!

5 Πάρε τηλέφωνο στο 11188 στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!
Εάν το διαδίκτυο δυσκολεύει τη ζωή σου, ζήτα βοήθεια από τους ειδικούς: Πάρε τηλέφωνο στο 11188  στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος! Πάρε τηλέφωνο στο ΥποΣτηρίζω στο (καθημερινά 9:00-15:00 ) χωρίς χρέωση ! Πάρε τηλέφωνο στη γραμμή βοήθειας 1056 (24 ώρες το 24ωρο ,7 μέρες την εβδομάδα) χωρίς χρέωση ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ επαφές που δεν γνωρίζεις ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ φίλους που συμπεριφέρονται άσχημα ΝΑ ΑΝΕΦΕΡΕΙΣ συμπεριφορές που είναι προσβλητικές !!!!

6

7 Ευχαριστούμε !!


Κατέβασμα ppt "Οι Αμαζόνες του Διαδικτύου παρουσιάζουν :"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google