Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Άρθρο 24 παρ. 3 ΣΧΕΔΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΟΣ ΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Άρθρο 24 παρ. 3 ΣΧΕΔΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΟΣ ΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Άρθρο 24 παρ. 3 ΣΧΕΔΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΟΣ ΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ

2 Ο ( ) του ΠΡΟΣ Τ.....( ) του

3 ΘΕΜΑ: Παροχή εγγράφων εξηγήσεων επί πειθαρχικής σας υπόθεσης.
ΣΧΕΤ.: Η από διαταγή

4 1. Ενεργώντας Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση, κατόπιν της ανωτέρω σχετικής, σας καλώ, κατά τα οριζόμενα στη διάταξη της παρ. 3 του άρθρου 24 του Π. Δ/τος 120/2008, με θέμα «Πειθαρχικό Δίκαιο Αστυνομικού Προσωπικού» να μου υποβάλετε, εντός πενθημέρου, από της επίδοσης σε σας της παρούσας, τις έγγραφες απόψεις σας-εξηγήσεις, χωρίς να υποχρεούσθε να αναφέρετε επιβαρυντικά για τον εαυτό σας περιστατικά ή στοιχεία, αναφορικά με τα καταγγελλόμενα στην από αναφορά τ σε βάρος σας, ο οποίος ειδικότερα σας κατηγορεί ότι:

5 α β 2. Επιπροσθέτως, πέραν των ανωτέρω, παρακαλώ όπως μου αναφέρετε: α , β γ. Ο,τιδήποτε άλλο σχετικό γνωρίζετε για την υπό έρευνα υπόθεση.

6 Ο Ενεργών την Π.Δ.Ε. (Τ.Σ.Υ.) Ονοματεπώνυμο Βαθμός

7 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 1. Επί του σώματος του πρώτου αντιτύπου, που επισυνάπτεται στη δικογραφία της Π.Δ.Ε., συντάσσεται αποδεικτικό επίδοσης (Βλ. επόμενη διαφάνεια). 2. Εάν ο καλούμενος να παρέξει εξηγήσεις αιτηθεί να λάβει γνώση των υφισταμένων αποδεικτικών της κατηγορίας στοιχείων, ο ενεργών την εξέταση υποχρεούται να τα χορηγήσει. Βλέπε και την παρ. 6 περ. β' (ίν) της ερμηνείας του παρόντος άρθρου.

8 ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΣΗΣ Στ σήμερα την .... και ώρα ..., εγώ ο ( ) του , επέδωσα στ ( ) του το δεύτερο αντίτυπο της παρούσας κλήσης, στον οποίο επιπροσθέτως ανακοίνωσα προφορικά το περιεχόμενό της. Ο Παραλαβών Ο Επιδούς


Κατέβασμα ppt "Άρθρο 24 παρ. 3 ΣΧΕΔΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΟΣ ΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google