Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το Skype στην ζωή μας Γεωργόπουλος Χρήστος Τσορμπατζόγλου Πάνος

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το Skype στην ζωή μας Γεωργόπουλος Χρήστος Τσορμπατζόγλου Πάνος"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Το Skype στην ζωή μας Γεωργόπουλος Χρήστος Τσορμπατζόγλου Πάνος
Ντάση Φαριέλα Β1’

3 Τι είναι το Skype? Το Skype είναι ένα δωρεάν και απλό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις μέσω υπολογιστών παντού στον κόσμο. Το Skype μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα.

4 Ιστορική Αναδρομή Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2003, το Skype δημιουργήθηκε από τον Σουηδό Niklas Zennstrom και το Δανό Janus Friis, σε συνεργασία με Ahti Heinla, Priit Kasesalu και Jaan Ταλίν, Εσθονούς που ανέπτυξε το backend που χρησιμοποιήθηκε επίσης στη μουσική-sharing εφαρμογή Kazaa. Τον Σεπτέμβριο του 2005, το eBay απέκτησε το Skype για 2,6 δισεκατομμύρια

5 Οι δυνατότητες του Skype
Το Skype επιτρέπει στους εγγεγραμμένους χρήστες να επικοινωνούν μέσω instant messaging και voice chat. Το Voice chat επιτρέπει τις τηλεφωνικές κλήσεις των χρηστών.Επίσης,το Skype προσφέρει στον πελάτη,την αποθήκευση του ιστορικού συζητήσεων, και την επεξεργασία των προηγούμενων μηνυμάτων.

6 Skype και Εκπαίδευση Οι εκπαιδευτικοί χρησιμοποιούν το Skype σε μοναδικούς τρόπους για την εκπλήρωση των εκπαιδευτικών στόχων. Η πτυχή της τηλεδιάσκεψης του λογισμικού είναι πολύτιμη στο ότι παρέχει έναν τρόπο σύνδεσης στους μαθήτες σε όλο τον κόσμο. Επίσης,οι εκπαιδευτικοί μπορούν να συνεργάζονται με άλλους εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο και να σχεδιάσουν διαφορετικές εμπειρίες μάθησης για τους μαθητές τους.

7 Πλεονεκτήματα: ->Δημιουργία ομάδων από άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.
->Δημιουργία ομάδων από άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. -> Το Skype αποτελεί μια ευχάριστη ενασχόληση για πολλούς χρήστες. -> Επικοινωνία από μεγάλη απόσταση -> Δωρεάν παροχή.

8 Mειονεκτήματα: -> Οι πολύωροι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν χαμηλή συμμετοχή σε δημιουργικές δραστηριότητες κατά τον ελεύθερο χρόνο τους. -> Το Skype είναι μια πηγή εξάρτησης για πολλούς χρήστες. ->Το γλωσσικό επίπεδο των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πολλές φορές οδηγεί σε λανθασμένη χρήση της ελληνικής μας γλώσσας και η ελληνική ορθογραφία παραχαράσσεται. ->Το χειρότερο μειονέκτημα όλων είναι η δημιουργία ψεύτικων προφίλ για κακή χρήση.

9 Αποτελέσματα Ημερολογίου

10 Φύλλο

11 Εκπαίδευση

12 Επάγγελμα

13 Οικογενειακή κατάσταση

14 Έχετε ακούσει τον όρο Social Networks(sites κοινωνικής δικτύωσης);

15 Έχετε προφίλ σε κάποιο Social network;

16

17 Πόσο συχνά επισκέπτεστε το Social Network στο οποίο έχετε προφίλ;

18 Τι περιλαμβάνει το προφίλ σας στο Social Network που χρησιμοποιείται;

19 Ποια από τις παρακάτω δραστηριότητες κάνετε όταν είστε στο Social Network που επισκέπτεσθε;

20 Ποιοι είναι οι ενδοιασμοί ή οι αντιθέσεις σας ως προς την χρήση Social Networks

21 Πώς επηρεάζει την καθημερινότητά σας το skype?

22 Σας Ευχαριστούμε !!


Κατέβασμα ppt "Το Skype στην ζωή μας Γεωργόπουλος Χρήστος Τσορμπατζόγλου Πάνος"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google