Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
Οι καυστήρες αερίων καυσίμων διακρίνονται σε ατμοσφαιρικούς καυστήρες, σε πιεστικούς καυστήρες και σε μια ειδική κατηγορία τους καυστήρες ακτινοβολίας.

2 ΔΙΑΚΡΙΣΗ ,,

3 ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ
Σωλήνας ανάμιξης. Ακροφύσιο αερίου. Πρωτεύων αέρας. Δευτερεύων αέρας.

4 ΝΟΧ Παρατηρούμε ότι τη μέγιστη παραγωγή ΝΟΧ την έχουμε σε θερμοκρασίες καύσης από – 2200 Co Αν καταφέρουμε να μειώσουμε τη θερμοκρασία του πυρήνα της φλόγας κάτω από τους Co , ή να την αυξήσουμε πάνω από τους Co τα επίπεδα των ΝΟΧ γίνονται αποδεκτά. .

5 ΜΕΙΩΣΗ ΝΟΧ Λόγω του γεγονότος ότι η καύση γίνεται με μορφή πολλών μικρών φλογών, έχει σαν αποτέλεσμα η θερμοκρασία του πυρήνα της φλόγας να είναι σχετικά χαμηλή και έτσι η δημιουργία οξειδίων του αζώτου (NΟΧ) να είναι σε χαμηλά επίπεδα. Για την περαιτέρω μείωση της θερμοκρασίας καύσης, συχνά χρησιμοποιούνται και ράβδοι από κεραμικό υλικό, οι οποίοι ευρίσκονται σε επαφή με τις φλογίτσες, από τις οποίες παραλαμβάνουν τη θερμότητα, ερυθροπυρώνονται και την ακτινοβολούν στο θάλαμο καύσης. Με τον τρόπο αυτό επέρχεται σημαντική μείωση της θερμοκρασίας της φλόγας και μείωση της περιεκτικότητας των καυσαερίων σε ΝΟΧ.

6 ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ. ΦΛΟΓΑ ΠΙΛΟΤΟΣ
Σωλήνας ανάμιξης. Κύριο ακροφύσιο αερίου. Φλόγα πιλότος. Αισθητήριο της διάταξης ασφαλείας. Ακροφύσιο της φλόγας πιλότου

7 Η πιεζοηλεκτρική έναυση.
Μηχανικός διακόπτης. Φυσικός κρύσταλλος. Σπινθηριστής. Θερμοστοιχείο.

8 Με ηλεκτρόδια σπινθηρισμού.
Συσκευή ελέγχου. Μετασχηματιστής. Ηλεκτρόδια. Ανιχνευτής φλόγας. Ηλεκτροβάνα αερίου. Ακροφύσιο αερίου. Σωλήνας ανάμιξης

9 ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1.Σωλήνας ανάμιξης Ακροφύσιο αερίου Σπινθηριστές. 4. Επιτηρητής φλόγας ( ανιχνευτής ) Ηλεκτρομαγνητική αερίου. 6. Πρεσοστάτης Ρυθμιστής πίεσης Συσκευή ελέγχου ( control ). 9. Φίλτρο αερίου.

10 ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ 1. Σωλήνας ανάμιξης. 2
ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ 1. Σωλήνας ανάμιξης. 2. Ακροφύσιο έκχυσης αερίου. 3.Φλόγα πιλότος. 4. Θερμοστοιχείο. 5. Ηλεκτρομαγνήτης. 6.Διακόπτης χειρισμού. Εκτός λειτουργίας. Αν η φλόγα πιλότος σβήσει ο ηλεκτρομαγνήτης απενεργοποιείται και η βαλβίδα κλείνει από το ελατήριο επαναφοράς Σε θέση αναμονής. Όταν ο διακόπτης χειρισμού της συσκευής κλείσει, δεν πηγαίνει αέριο στο σωλήνα ανάμειξης και η καύση σταματά. Ο ηλεκτρομαγνήτης 5 παραμένει ενεργοποιημένος από το θερμοστοιχείο 4 το οποίο διεγείρεται από τη φλόγα πιλότο. Σε θέση πλήρους λειτουργίας. Ο διακόπτης 6 χειρισμού είναι ανοικτός. Ο ηλεκτρομαγνήτης 5 είναι ενεργοποιημένος από το θερμοστοιχείο 4.

11 Ανάφλεξη φλόγας πιλότου Με τη συμπίεση του μπουτόν-προωθητή, το κλείστρο τροφοδοσίας, το οποίο ενώνεται με το ίδιο, πιέζεται και την ίδια ώρα ο εκκινητής ασφάλειας ωθείται έξω από την θέση του , ενώ η βαλβίδα ενώνεται στις ίδιες κινήσεις σε επαφή με την ηλεκτρομαγνητική. Το αέριο ρέει στον καυστήρα πιλότου, ο οποίος αναφλέγεται, αλλά αποτρέπεται να περάσει στον κυρίως καυστήρα

12 Ανάφλεξη του κυρίως καυστήρα:
Η φλόγα πιλότος θερμαίνει την ύλη συγκολλήσεως του θερμοηλεκτρικού ζεύγους και, μετά από δευτερόλεπτα , παράγεται το ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο ενεργεί στην ηλεκτρομαγνητική. Όταν το μπουτόν-προωθητής απελευθερώνεται, χάρη στο ελατήριο επιστροφής, κινείται στην αρχική θέση του και σέρνει πίσω το κλείστρο τροφοδοσίας. Η ηλεκτρομαγνητική ενεργοποιείται και κρατά το κλείστρο ασφάλειας ανοικτό. Το αέριο συνεχίζει να φθάνει στον καυστήρα πιλότο και τον κυρίως καυστήρα, ο οποίος αναφλέγεται χάρη στη φλόγα πιλότο.

13 Ηλεκτρόδιο ιονισμού. 1. Σωλήνας ανάμιξης. 2. Ακροφύσιο αερίου. 3
Ηλεκτρόδιο ιονισμού Σωλήνας ανάμιξης. 2.Ακροφύσιο αερίου. 3.Ηλεκτρόδιο ιονισμού Συσκευή ελέγχου Ηλεκτρομαγνητική αερίου

14 Δίοδος υπεριώδους ακτινοβολίας. 1. Ηλεκτρομαγνητική αερίου. 2
Δίοδος υπεριώδους ακτινοβολίας Ηλεκτρομαγνητική αερίου Δίοδος υπεριώδους ακτινοβολίας Συσκευή ελέγχου (control). 4.Ηλεκτρόδιο έναυσης. .

15

16 ΕΠΙΤΟΙΧΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ
Οι λέβητες αυτοί λόγω της σχετικά πρόσφατης έλευσης στη χώρα μας του φυσικού αερίου, εξαπλώνονται ραγδαία χάρη της ευελιξίας που προσφέρουν στη θέρμανση μιας μονοκατοικίας ή ενός διαμερίσματος. Οι επίτοιχες μονάδες λόγω των μικρών τους διαστάσεων και του μικρού τους βάρους τοποθετούνται σε ένα τοίχο συνήθους κατασκευής σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, εξοικονομώντας στην κατασκευή το χώρο του λεβητοστασίου. Μια τέτοια μονάδα περιλαμβάνει, έναν ατμοσφαιρικό καυστήρα έναν εναλλάκτη θερμότητας για το νερό της θέρμανσης, κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής, σύστημα πλήρωσης, βαλβίδα ασφαλείας και ηλεκτρονικά συστήματα που εξασφαλίζουν την αυτόματη και ασφαλή λειτουργία του. Στις περισσότερες μονάδες υπάρχει και δεύτερος εναλλάκτης για την θέρμανση του νερού χρήσης, καθιστώντας περιττή την εγκατάσταση ηλεκτρικού θερμοσίφωνα ή μπόιλερ.

17 Διακρίνονται σε: 1. συσκευές με ανοιχτό θάλαμο καύσης. Αυτές παίρνουν αέρα για την καύση του αερίου από το χώρο που είναι εγκατεστημένες και έχουν σύστημα απαγωγής των καυσαερίων. Οι συσκευές αυτές χαρακτηρίζονται σαν τύπου Β. 2. συσκευές με κλειστό θάλαμο καύσης. Αυτές έχουν αγωγό που προσάγει αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και απάγουν τα καυσαέρια επίσης στο εξωτερικό περιβάλλον. Οι συσκευές αυτές χαρακτηρίζονται σαν τύπου C και είναι οι κατ εξοχή χρησιμοποιούμενες σε εσωτερικούς χώρους. Προκειμένου να περιγράψουμε έναν επίτοιχο λέβητα αναγράφουμε πρώτα το γράμμα που χαρακτηρίζει τον τύπο του (Β C) και ακολουθούν δυο νούμερα γχ έχει δηλαδή τη μορφή Bvx. Το πρώτο νούμερο το γ παίρνει τιμές από 1 έως 8 και αναφέρεται στον τρόπο απαγωγής των καυσαερίων και προσαγωγής του αέρα καύσης. Το δεύτερο νούμερο το x, έχει να κάνει με τον ανεμιστήρα που προσάγει αέρα καύσης ή απάγει καυσαέρια. 1. όταν το Χ είναι 1 η συσκευή δεν έχει ανεμιστήρα. 2. όταν το Χ είναι 2 ο ανεμιστήρας είναι μετά τον εναλλάκτη και απάγει καυσαέρια. 3. όταν το Χ είναι 3 ο ανεμιστήρας είναι πριν τον εναλλάκτη και προσάγει αέρα. Παρακάτω αναφέρονται οι ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν τα διάφορα είδη των συσκευών.

18 Μ: Προσαγωγή ζεστού νερού προς σώματα U: Παροχή ζεστού νερού χρήσης
ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ Μ: Προσαγωγή ζεστού νερού προς σώματα U: Παροχή ζεστού νερού χρήσης G: Παροχή αερίου Ε: Παροχή κρύου νερού χρήσης R: Πλήρωση κυκλώματος θέρμανσης 1: Καυστήρας 2: Ηλεκτρόδιο ανόφλεξης 3: Ηλεκτρόδιο ιονισμού 4: Εναλλόκτης 5: Κυκλοφορητής 6: Εναλλόκτης νερού χρήσης 7: Δοχείο διαστολής 8: Βαλβίδα ασφαλείας 9: Θερμοστότης καυσαερίων 10: Πρεσοστάτης νερού 11: Ανεμιστήρας καυσαερίων 12: Πρεσοστάτης καυσαερίων

19

20

21 Τα βασικά πλεονεκτήματα αυτών των συσκευών είναι:
1. Ο μικρός χώρος που καταλαμβάνουν. 2. Η εύκολη τοποθέτηση τους σε εσωτερικό ή εξωτερικό τοίχο. 3. Η αθόρυβη λειτουργία τους. 4. Ο καλός βαθμός απόδοσης 5. Η παροχή ζεστού νερού χρήσης από την ίδια συσκευή. 6. Η αυτοματοποιημένη λειτουργία τους. 7. Η απαλλαγή από την υποχρέωση σε κάποιες συσκευές για κατασκευή συχνά πολυδάπανων καμινάδων

22 Τοποθέτηση. Το ύψος τοποθέτησης πρέπει να επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση από το συντηρητή. Σύνηθες ύψος τοποθέτησης είναι τα 1,6 μέτρα. Όταν ο λέβητας τοποθετείται σε εσωτερικό χώρο πρέπει να υπάρχουν ανοίγματα αερισμού. Ένα σε χαμηλό σημείο για να προσάγεται καθαρός αέρας και ένα σε ψηλό σημείο για την απομάκρυνση του φυσικού αερίου σε περίπτωση διαρροής. Αν ο λέβητας τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο πρέπει να είναι κατάλληλος γι αυτό. Δηλαδή να έχει την κατάλληλη στεγανότητα για να μη εισχωρεί βροχή και την κατάλληλη θερμομόνωση για να μην έχει απώλειες. ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ

23 Ασφάλεια. Οι επίτοιχοι λέβητες αερίου ενσωματώνουν πολλά συστήματα ελέγχου τα οποία εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη, συνεχή και ασφαλή λειτουργία τους. Τα πλέον συνηθισμένα από αυτά είναι: 1. Πρεσσοστάτης νερού. Ελέγχει την ύπαρξη νερού στο κύκλωμα της θέρμανσης προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο τον κύριο εναλλάκτη. 2. Διακόπτης νερού. Ελέγχει την κυκλοφορία του νερού στον κύριο εναλλάκτη, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την καλή λειτουργία του κυκλοφορητή. 3. Βαλβίδα by pass. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν υπάρχει επαρκής κυκλοφορία νερού στα σώματα, ανοίγει η βαλβίδα αυτή εξασφαλίζοντας την ελάχιστη απαιτούμενη ροή νερού στον κύριο εναλλάκτη, προστατεύοντας τον από υπερθέρμανση και από θερμικά σοκ. 4. θερμοστάτης υπερθέρμανσης. Βρίσκεται στην έξοδο του νερού από τον εναλλάκτη και σταματά την λειτουργία του καυστήρα αν η θερμοκρασία πάει να ξεπεράσει τους 90 ο C. 5. Βαλβίδα ασφαλείας. Ανοίγει αν η πίεση του νερού στο κύκλωμα της θέρμανσης υπερβεί τα 3 baΓ. 6. Θερμοστάτης υπερθέρμανσης καυσαερίων. Τον συναντάμε σε λέβητες με ανοικτό θάλαμο καύσης. Τοποθετείται στην αρχή της καμινάδας να ελέγχει την αποτελεσματική απαγωγή των καυσαερίων και σε περίπτωση που η θερμοκρασία των καυσαερίων υπερβεί μια προκαθορισμένη τιμή, μπλοκάρει τη λειτουργία του καυστήρα. 7. Διαφορικός πρεσοστάτης καυσαερίων, Τον συναντάμε σε λέβητες με κλειστό θάλαμο καύσης. Ελέγχει την καλή λειτουργία του ανεμιστήρα απαγωγής των καυσαερίων ελέγχοντας τη διαφορά πίεσης μεταξύ της αναρρόφησης και της κατάθλιψης του ανεμιστήρα. 8. Ηλεκτρόδιο ιονισμού. Ελέγχει την ύπαρξη φλόγας στον καυστήρα. Αν σε δέκα δευτερόλεπτα από την εντολή έναυσης δε δει φλόγα μπλοκάρει τον καυστήρα. 9. θερμοστάτης αντιπαγωτικής προστασίας. Προστατεύει το λέβητα από πάγωμα του νερού. Αν η θερμοκρασία του νερού πέσει στους 4 ο C εκκινεί τον κυκλοφορητή, αν η θερμοκρασία του νερού συνεχίσει να πέφτει, δίνει εντολή ανάφλεξης και στον καυστήρα.

24 1 Είσοδος αέρα για δίδυμα συστήματα 2 Διακόπτης πίεσης αέρα 3 Λήψη πίεσης διακόπτη αέρα 4 Θερμοστάτης υπερθέρμανσης 5 Κυρίως θερμικός εναλλάκτης 6 Αισθητήρας κατάθλιψης θέρμανσης 7 Καυστήρας και ηλεκτρόδια 8 Βαλβίδα αερίου και σπινθηριστής 9 Αισθητήρας ζεστού νερού 10 Βαλβίδα ασφαλείας 3 bar 11 Πίνακας οργάνωνl 12 Αντλία 13 Αισθητήρας επιστροφής θέρμανσης 14 Σταθερός ανεμιστήρας 15 Σημείο ελέγχου ανάλυσης καύσης 16 Συλλέκτης καπναερίων

25 Υδραυλικό διάγραμμα λειτουργίας θέρμανσης

26 Υδραυλικό διάγραμμα λειτουργίας σε κατάσταση Ζεστό Νερό Χρήσης

27 ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

28 ΔΕΞΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΒΛΟΚ 1. Κινητήρας 3-οδης 2. 3-οδη βαλβίδα
3. εξαεριστήρας 4. Αντλία 5. Φίλτρο ΚΘ 6. Καπάκι 7. Διακόπτης ροής ζεστού νερού 8. Βάνα πλήρωσης 9. Επιστροφή ΚΘ 10. Είσοδος κρύου ΝΧ 11. Βαλβίδα αποστράγγιξης θέρμανσης

29 ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ
1. Αισθητήρας θερμοκρασίας ΖΝΧ 2. Αριστερό υδραυλικό τμήμα 3. By-pass 4. Βαλβίδα ασφαλείας 5. Κατάθλιψη κεντρικής θέρμανσης 6. Ροή ζεστού νερού

30 3-ΟΔΗ ΒΑΛΒΙΔΑ 1. Κινητήρας 3-οδης 2. Κλιπ στερέωσης του κινητήρα
3. Κινητήρας 3-οδης με το κλιπ στερέωσης του υδραυλικού τμήματος 4. Άξονας 5. O-ring στεγανότητας

31 ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ

32 BY-PASS Σε περίπτωση ανεπαρκούς κυκλοφορίας π. χ
BY-PASS Σε περίπτωση ανεπαρκούς κυκλοφορίας π.χ. κλείσιμο βαλβίδων ζώνών) το by-pass προστατεύει τον θερμικό εναλλάκτη από υπερθέρμανση.

33 ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ Ο εναλλάκτης είναι από χαλκό με επεξεργασία σιλικόνης κατά της διάβρωσης, μεταφέρει θερμότητα από τα προϊόντα καύσης στο πρωτεύων κύκλωμα νερού. Ένας θερμοστάτης 102°C+\ - 4°C με αυτόματη επαναφορά ελέγχει την υπερθέρμανση. Θερμοστάτης υπερθέρμανσης

34 ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

35 ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΡΟΗΣ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

36 ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ Για να ελεγχθούν οι θερμοκρασίες κατάθλιψης και επιστροφής χρησιμοποιούνται δύο αισθητήρες επαφής. Επιστροφής Κατάθλιψης αισθητήρας ζεστού νερού

37 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΕΡΙΟΥ 1 έξοδος αερίου στον καυστήρα 2 οπή πίεσης εξόδου
1 έξοδος αερίου στον καυστήρα 2 οπή πίεσης εξόδου 3 βίδα ρύθμισης μεγ ισχύος 4 οπή πίεσης εισόδου 5 σωλήνας εισόδου αερίου 6 διάταξη ανάφλεξης 7 βίδα ρύθμισης ελάχ. ισχύος 8 οπή εξισορρόπησης 1 2 8 3 7 4 6 5

38 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΕΡΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕΘΑΝΙΟ G mbar ΒΟΥΤΑΝΙΟ G mbar ΠΡΟΠΑΝΙΟ G mbar G mbar G mbar G mbar

39 ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ
G ,5 mbar G ,5 mbar G mbar

40 ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΙΣΧΎΟΣ για κάποιο εμπορικό μοντέλο

41 ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ

42 ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ
ΜΕΤΡΗΣΗ ΥΠΕΡΠΙΕΣΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗ ΥΠΟΠΙΕΣΗΣ ΠΡΙΖΑ ΚΑΥΣΑΝΑΛΥΤΗ ΠΡΕΣΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ Είσοδος πίεσης

43 ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ (ανοικτός θάλαμος καύσης ) σταματά την λειτουργία του λέβητα αν διαπιστώσει θερμοκρασία oC Επανέρχεται αυτόματα μετά από 10 min

44 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ (στεγανός θάλαμος )
C12 C32 C42 C52 C82

45 ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Κατά την καύση του φυσικού αερίου παράγεται 1,6 Kg / m3 νερό σε μορφή ατμού στα καυσαέρια. Αν τα καυσαέρια ψυχθούν μέχρι το σημείο δρόσου του νερού αυτό θα συμπυκνωθεί και θα αφήσει στον εναλλάκτη του λέβητα την λανθάνουσα θερμότητα ατμοποίησης που έχει δεσμεύσει. Οι λέβητες συμπύκνωσης κάνουν αυτό ακριβώς, φθάνοντας στιγμιαία σε βαθμό απόδοσης μεγαλύτερο μέχρι και 12 %, και συνήθη εξοικονόμηση 8 %. Για να γίνουν εφικτά τα παραπάνω θα πρέπει το σύστημα θέρμανσης να είναι χαμηλών θερμοκρασιών και να υπάρχει θερμορύθμιση (αντιστάθμιση). ΘΑΛΑΜΟΣ ΚΑΥΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ ΛΕΒΗΤΑΣ

46 ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Οι καυστήρες που χρησιμοποιούνται στους λέβητες συμπύκνωσης είναι προανάμειξης. 2 3 4 5 1 Καυστήρας Σπινθηριστής Φλάντζα Υαλοκορδόνι Ηλεκτρόδιο ιονισμού

47 ΒΑΛΒΙΔΑ ΠΡΟΑΝΑΜΕΙΞΗΣ ΑΕΡΙΟΥ - ΑΕΡΑ
P3>0 P2=0 P1

48 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ

49 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΝΤΑΚΗΣ


Κατέβασμα ppt "ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google