Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ποδήλατα και υγεία Το ποδήλατο θεωρείται ενα πολύ εύκολο άθλημα στο οποίο μπορούμε να πάρουμε μέρος μικροί και μεγάλοί. Αφού σχεδόν το ποδήλατο δεν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ποδήλατα και υγεία Το ποδήλατο θεωρείται ενα πολύ εύκολο άθλημα στο οποίο μπορούμε να πάρουμε μέρος μικροί και μεγάλοί. Αφού σχεδόν το ποδήλατο δεν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ποδήλατα και υγεία Το ποδήλατο θεωρείται ενα πολύ εύκολο άθλημα στο οποίο μπορούμε να πάρουμε μέρος μικροί και μεγάλοί. Αφού σχεδόν το ποδήλατο δεν έχει καθόλου έξοδα το μόνο κόστος, είναι ότι πρέπει να το αγοράσουμε.

2 Ψυχολογική ισορροπία Το ποδήλατο προσφέρει ψυχολογική ισορροπία γιατι βλέπουμε ωραία τοπία και χαλαρώνουμε και μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχη....

3 Ποδήλατα και υγεια Μπορείτε να κάνετε ποδήλατο παντού αλλά με προσόχη, γιατί υπαρχει κίνδυνος να χτυπήσετε....

4 Ποδήλατα και υγεία Είναι πολύ ωραίο όταν πας να κάνεις ποδήλατο να είναι μαζί σας το υπέροχο κατοικίδιο σας Γιατι σας προστατευει απο πολλους κυνδινους.....


Κατέβασμα ppt "Ποδήλατα και υγεία Το ποδήλατο θεωρείται ενα πολύ εύκολο άθλημα στο οποίο μπορούμε να πάρουμε μέρος μικροί και μεγάλοί. Αφού σχεδόν το ποδήλατο δεν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google