Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο αετός και το αηδόνι Customer Needs. Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας αϊτός που είχε για γείτονα ένα αηδόνι το όποιο κελαιδούσε πιο ωραία και από τα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο αετός και το αηδόνι Customer Needs. Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας αϊτός που είχε για γείτονα ένα αηδόνι το όποιο κελαιδούσε πιο ωραία και από τα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο αετός και το αηδόνι Customer Needs

2 Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας αϊτός που είχε για γείτονα ένα αηδόνι το όποιο κελαιδούσε πιο ωραία και από τα πουλιά του δάσους.Το αηδόνι θαύμαζε τον αετό για τα μεγάλα δυνατά φτερά του,και ο αετός θαύμαζε το αηδόνι για το κελάηδημά του.

3 Μία μέρα λοιπόν... Αηδόνι, βοήθαμε Να μάθω να κελαηδώ Όπως εσύ. Μετά Χαράς!!!

4 Και έτσι το αηδόνι άρχισε να δέιχνει στον αετό πως πρέπει να τραγουδα.Ο αετός όμως, όσο και να προσπαθούσε, δεν μπορούσε να τραγουδίσει.

5 Την άλλη μέρα... θ Αετέ θα μου μάθεις Να πετάω κουβαλώντας Πράγματα όπως αυτό το Ρόδι; “Μετά χαράς”

6 Μα όσο και αν προσπαθούσε να δείξει στο καναρίνι πώς να κρατά το ρόδι και να πετά ψηλά, το καναρίνι δεν τα κατάφερνε.. Το ρόδι έπεσε κι άνοιξε στη μέση

7 Ένας γάιδαρος που περνούσε από εκεί τους λέει: “ Είναι καλύτερο να σας αρέσει αυτό που είστε παρά να θέλετε να μοιάσετε σε κάποιον άλλο”

8 Και οι δημιουργοί.....


Κατέβασμα ppt "Ο αετός και το αηδόνι Customer Needs. Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας αϊτός που είχε για γείτονα ένα αηδόνι το όποιο κελαιδούσε πιο ωραία και από τα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google