Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πρωτεύουσα  Η πρωτεύουσα του Λιχτενστάιν είναι η Βαντούζ ενώ η μεγαλύτερή του πόλη είναι η Σάαλ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πρωτεύουσα  Η πρωτεύουσα του Λιχτενστάιν είναι η Βαντούζ ενώ η μεγαλύτερή του πόλη είναι η Σάαλ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 Πρωτεύουσα  Η πρωτεύουσα του Λιχτενστάιν είναι η Βαντούζ ενώ η μεγαλύτερή του πόλη είναι η Σάαλ

4 Σύντομη Ιστορία  Η περιοχή όπου σήμερα βρίσκεται το Λίχτενσταϊν αποτέλεσε ιστορικά τμήμα της Ρωμαϊκής επαρχίας της Ραιτίας, ενώ στη συνέχεια μέρος της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Πριν από τη σημερινή ηγεμονία του πριγκιπάτου, οι εκτάσεις του άνηκαν στην κυριότητα του Οίκου των Χόενεμς.

5 Αξιοθέατα  Ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα του Λιχτενστάιν είναι το κάστρο της Βαντούζ. είναι η επίσημη κατοικία της πριγκιπικής οικογένειας του Λίχτενσταϊν. Βρίσκεται σε μια προεξοχή βράχου πάνω από την Βαντούζ, την πρωτεύουσα του Πριγκιπάτου του Λίχτενσταϊν, ανάμεσα στην Ελβετία και την Αυστρία.

6 Κάστρο Βαντούζ Είναι μια ιδιωτική οικία που δεν είναι επισκέψιμη από το κοινό. Ο κυβερνών πρίγκιπας δέχεται εκεί τους επίσημους καλεσμένους του. Είναι μια ιδιωτική οικία που δεν είναι επισκέψιμη από το κοινό. Ο κυβερνών πρίγκιπας δέχεται εκεί τους επίσημους καλεσμένους του.

7

8 Άλλα στοιχεία της χώρας Γλώσσα: Γερμανική Γλώσσα: Γερμανική Κωδικός κλήσης: +423 Κωδικός κλήσης: +423 Νόμισμα: Ελβετικό Φράγκο Νόμισμα: Ελβετικό Φράγκο Ζώνη ώρας: (Θερινή ώρα) 2 ώρες μπροστά από την Ελλάδα Ζώνη ώρας: (Θερινή ώρα) 2 ώρες μπροστά από την Ελλάδα

9

10


Κατέβασμα ppt "Πρωτεύουσα  Η πρωτεύουσα του Λιχτενστάιν είναι η Βαντούζ ενώ η μεγαλύτερή του πόλη είναι η Σάαλ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google