Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

3 ο Γυμνάσιο Εχεδώρου «Η Εκκλησία του τόπου μου απέναντι στην οικονομική κρίση και τα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων» Μανόλης Γιάτσογλου Θοδωρής Ευαγγελίδης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "3 ο Γυμνάσιο Εχεδώρου «Η Εκκλησία του τόπου μου απέναντι στην οικονομική κρίση και τα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων» Μανόλης Γιάτσογλου Θοδωρής Ευαγγελίδης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 3 ο Γυμνάσιο Εχεδώρου «Η Εκκλησία του τόπου μου απέναντι στην οικονομική κρίση και τα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων» Μανόλης Γιάτσογλου Θοδωρής Ευαγγελίδης Μαρία Μπουγιουκλή Ισίδωρος Πασχαλίδης Παντελής Στανήμερος Επιβλέπουσα Καθηγήτρια: Χανόγλου Ελένη

2 φιλανθρωπία «αγάπη του ανθρώπου» με την έννοια της φροντίδας για την θρέψη, την ανάπτυξη και την ενίσχυση δεινοπαθούντων συνανθρώπων που απορρέει από την άσκηση των ανθρώπινων αξιών και βασίζεται στον εθελοντισμό.

3 Σκοπός της παραβολής ήταν να δείξει στους Ισραηλίτες ότι η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις. Οι πράξεις του Σαμαρείτη αποτελούσαν έμπρακτες εκδηλώσεις της αγάπης του.

4

5 Το έργο της ενορίας μας

6 λατρευτικό έργο: τέλεση ακολουθιών και Μυστηρίων κοινωνικό έργο: Τράπεζα τροφίμων, τράπεζα ρούχων, συγκέντρωση φαρμάκων

7 Μελλοντικά σχέδια: ενισχυτική διδασκαλία, χορωδίες, χορευτικό συγκρότημα, αθλητική ομάδα

8 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

9

10

11

12 Η συμβολή του σχολείου μας Το σχολείο μας, με πρωτοβουλία του δεκαπενταμελούς συμβουλίου, συγκέντρωσε κάποια αντικείμενα για να βοηθήσει τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.


Κατέβασμα ppt "3 ο Γυμνάσιο Εχεδώρου «Η Εκκλησία του τόπου μου απέναντι στην οικονομική κρίση και τα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων» Μανόλης Γιάτσογλου Θοδωρής Ευαγγελίδης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google