Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

2 BLEND ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΘΕΡΜΟΛΥΣΗΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΘΕΡΜΟΛΥΣΗΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΧΡΗΣΗ ΓΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΨΙΣΥΧΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

3 Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΘΕΙΕΣ ΤΕΛΟΓΕΝΕΙΣ ΤΡΙΧΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΤΟΥΣ Η ΚΑΜΠΥΛΩΤΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΑΣΥΤΡΙΧΙΣΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΘΥΛΑΚΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

4 Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ Α) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΨΙΣΥΧΝΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΚΥΡΤΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ, ΑΒΑΘΕΙΣ ΤΕΛΟΓΕΝΕΙΣ ΤΡΙΧΕΣ) ΚΑΙ Β) ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗΣ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΧΝΟΩΔΕΣ ΤΡΙΧΩΜΑ. ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΨΙΣΥΧΝΩΝ (ΘΕΡΜΟΛΥΣΗΣ).

5 ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΒΕΛΟΝΑ ΕΙΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΡΕΥΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΕΛΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.ΤΟ ΓΑΛΒΑΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ) ΠΑΡΑΓΕΙ ΔΙΑΛΥΜΑ NAOH ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΥΧΝΟ (ΘΕΡΜΟΛΥΣΗ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΥΓΡΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΑ.

6 ΤΟ ΥΨΙΣΥΧΝΟ ΡΕΥΜΑ ΘΕΡΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ NAOH ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΩΝ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ. Ο ΠΟΡΩΔΗΣ ΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΛΥΜΑ NAOH ΝΑ ΔΙΑΧΥΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΗΓΜΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΙΚΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

7 Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΥΡΤΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ
ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΥΛΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ. ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΔΙΑΛΥΜΑ NAOH ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ (ΠΟΡΩΔΗ ΙΣΤΟ) ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ Η ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗ ΘΗΛΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ, Η ΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΛΥΜΑ NAOH ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΘΥΛΑΚΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΘΕΙ ΘΥΛΑΚΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ

8 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΑΣΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΑΣΥΤΡΙΧΙΣΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΑΣΥΤΡΙΧΙΣΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΓΑΛΒΑΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ Η’ ΜΟΝΟ ΥΨΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

9 ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΝAΟΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΠΛΟΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΙΣΥΧΝΟ ΡΕΥΜΑ.

10 ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ «BLEND»

11 ΤΟ "BLEND" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΚΥΡΤΟΥΣ Η’ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ. ΤΟ «BLEND» ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 75% ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΑΡΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΟΛΥΣΗ.

12 ΓΙΑ ΚΥΡΤΟΥΣ Η’ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ Η ΘΕΡΜΟΛΥΣΗ
ΓΙΑ ΚΥΡΤΟΥΣ Η’ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ Η ΘΕΡΜΟΛΥΣΗ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΥΛΑΚΑ, Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΥΨΙΣΥΧΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗ ΘΗΛΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ. ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΝAΟΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ «BLEND», ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ Η ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ «BLEND» ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. ΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΗ ΒΕΛΟΝΑ ΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣΤΑ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΡΕΥΜΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΙΣΤΟΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΡΟΠΟ:

13 ΣΥΝΕΧΕΣ ΡΕΥΜΑ: ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ. ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΔΑΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΘΥΛΑΚΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΔΙΑΛΥΜΑ ΝAΟΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΙ ΙΣΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ. ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΡΕΥΜΑ: ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΤΑΛΑΝΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΒΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ. Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ ΝΑΟΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ. Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ.

14 Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ BLEND
1. ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΘΥΛΑΚΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΩΔΗ ΜΑΖΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΛΚΑΛΙΚΟΥ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ. 2. ΤΟ ΥΨΙΣΥΧΝΟ ΡΕΥΜΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ.

15 3.Η ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΚΑΛΙΚΟΥ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΛΑΤΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΥΛΑΚΑ. ΤΟ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΩΣ 16 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ ΑΠ' ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ.

16 ΟΤΑΝ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ. ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΡΕΥΜΑ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΥΧΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΑΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΡΩΔΗΣ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΨΙΣΥΧΝΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΘΥΛΑΚΑ, Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΛΚΑΛΙΚΟΥ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ. ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΣΤΟΜΙΟ ΤΟΥ ΘΥΛΑΚΟΥ.

17 Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ 6 ΕΩΣ 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΟΤΑΝ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ 10 ΕΩΣ 20 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ 6 ΕΩΣ 8 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ 6 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΥΛΑΚΑ. ΟΤΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΞΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΠΟΣΟ ΑΛΚΑΛΙΚΟΥ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ.

18 ΠΟΛΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ. Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΩΔΥΝΗ ΑΠ' ΟΤΙ Η ΘΕΡΜΟΛΥΣΗ Η’ Η ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ «BLEND» ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΥΛΑΚΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΘΗΛΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ, ΣΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΟ ΥΨΙΣΥΧΝΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ «BLEND» ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΥΛΑΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΥΨΙΣΥΧΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΖΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ «BLEND». Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ:

19 ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ,
ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΣ, Π.Χ. ΧΝΟΩΔΕΣ, ΤΕΛΙΚΟ, ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ. Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ ΝAΟΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ. ΜΙΑ ΑΒΑΘΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΒΕΛΟΝΑΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ. ΜΕ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΗΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΥΔΑΤΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

20 ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ, ΘΕΡΜΟΛΥΣΗ ΚΑΙ BLEND
Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΘΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΙΣΤΟΥΣ. ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ. ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΟΞΕΑ ΚΑΙ ΑΛΚΑΛΙΑ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΟΞΕΑ (ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ), ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΔΙΑΛΥΤΑ ΟΞΕΑ, Κ.Α. ΟΙ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ, ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ PH, ΤΗΝ ΙΟΝΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΙΟΝΤΩΝ, Κ.Α.


Κατέβασμα ppt "ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google