Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Β αλκανικό Τ ουρνουά Γ υναικείου Π οδοσφαίρου Αλεξανδρούπολη 3,4,5/6.2016 Στάδιο ΄΄Φώτης Κοσμάς’’ Θέλουμε τη στήριξη σου… Αυτός ο Θεσμός πρέπει να παραμείνει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Β αλκανικό Τ ουρνουά Γ υναικείου Π οδοσφαίρου Αλεξανδρούπολη 3,4,5/6.2016 Στάδιο ΄΄Φώτης Κοσμάς’’ Θέλουμε τη στήριξη σου… Αυτός ο Θεσμός πρέπει να παραμείνει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Β αλκανικό Τ ουρνουά Γ υναικείου Π οδοσφαίρου Αλεξανδρούπολη 3,4,5/6.2016 Στάδιο ΄΄Φώτης Κοσμάς’’ Θέλουμε τη στήριξη σου… Αυτός ο Θεσμός πρέπει να παραμείνει στην πόλη μας. Παρασκευή 3.6.2016 17:00 ZFK MASINAC NIS – CS NAVOBI IASI 19:00 FC PAOK – FC OLYMPIA SOFIA Σάββατο 4.6.2016 11:30 CS NAVOBI IASI - FC PAOK 09:30 FC OLYMPIA SOFIA – JOINT TEAM THRAKI REGION Σάββατο απόγευμα 19:00 JOINT TEAM THRAKI REGION – ZFK MASINAC NIS Κυριακή 5.6.2016 11:00 FINAL 3 rd PLACE- 19:00 FINAL ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Οι πρωταθλήτριες συναντούν τη Μεικτή Θράκης

2 FC OLYMPIA SOFIA Η FC OLYMPIA SOFIA είναι ομάδα την Βουλγαρίας με έδρα την Σόφια. Το 2011 κατάκτησε το κύπελλο Βουλγαρίας, ενώ στο Βαλκανικό Τουρνουά θα συμμετέχει ως Μεικτή Βουλγαρίας. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΡΑΚΗΣ Δημοτικό Στάδιο Αλεξ/πολης "Φώτης Κοσμάς Τρωάδος, Αλεξανδρούπολη 681 00 Τηλ.: 2551 552544 & Φαξ 2551 552544 - 6945221871 www.acthrace.gr---- a.c.thrace@gmail.coma.c.thrace@gmail.com Τέλος σας ενημερώνουμε ότι αυτό το τουρνουά έχει στόχο την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και την ενίσχυση του ειδικού προγράμματος της Ε.Π.Ο. και της UEFA, «Women's Football Development». Καλούμε κάθε κορίτσι που επιθυμεί να ασχοληθεί με το άθλημα του γυναικείου ποδοσφαίρου να επικοινωνήσει με τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΘΡΑΚΗΣ. Σας γνωστοποιούμε ότι το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Θράκης, διοργανώνει Βαλκανικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Αλεξανδρούπολη από 3 έως 5 Ιουνίου 2016 με την συμμετοχή ομάδων από Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία. Η Θράκη θα συμμετέχει με την μεικτή Θράκης, η οποία περιλαμβάνει τις εξής ομάδες : Α.Ο. Θράκης, Ροδόπη 87, Βασίλισσα της Θράκης, Αμαζόνες Δράμας, Πανσερραϊκη κλπ. Η διοργάνωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Έβρου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης ΄΄ Φώτης Κοσμάς΄΄ και ο τελικός θα μαγνητοσκοπηθεί για να μεταδοθεί και τηλεοπτικά. Μεικτή Θράκης Την Μεικτή Ομάδα της Θράκης την αποτελούν για 1 η φορά αθλήτριες από ομάδες που συμμετέχουν στην Α΄,Β΄, και Γ΄ Εθνική Κατηγορία: Α.Ο. Θράκης, Ροδόπη 87, Βασίλισσα της Θράκης, Αμαζόνες Δράμας. Την τεχνική καθοδήγηση έχουν οι Πασχάλης Ζαπαρτίδης και Επαγγελία Βαλασούδη. Π.Α.Ο.Κ. Το 2001 η Ολυμπιάδα Θεσσαλονίκης αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και ήταν ένα βήμα πριν από την διάλυση. Τότε, έπειτα από πρόταση που έγινε στον ΠΑΟΚ, αποφασίστηκε να αναλάβει την ομάδα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος την ενσωμάτωσε στα αθλητικά του τμήματα. Η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική Κατηγορία και έχει κατακτήσει έντεκα πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και τρία Νταμπλ. Ενώ συμμετέχει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. CS NAVOBI IASI H CS NAVOBI IASI είναι ομάδα της Ρουμανίας η οποία έχει τους περισσότερους τίτλους πρωταθλήματος και κυπέλων στην χώρα της ενώ συμμετέχει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η επίσημη σελίδα της ομάδας είναι www.csnavobi.ro ZFK MASINAC NIS Η ZFK MASINAC NIS είναι ομάδα της Σερβία από το 1970 η οποία έχει τους περισσότερου τίτλους πρωταθλήματος και κυπέλων στην χώρα της ενώ συμμετέχει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η επίσημη σελίδα της ομάδας είναι www.zfkmasinac.com


Κατέβασμα ppt "Β αλκανικό Τ ουρνουά Γ υναικείου Π οδοσφαίρου Αλεξανδρούπολη 3,4,5/6.2016 Στάδιο ΄΄Φώτης Κοσμάς’’ Θέλουμε τη στήριξη σου… Αυτός ο Θεσμός πρέπει να παραμείνει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google