Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η Γη σε αριθμούς και εικόνες !!!!
Advertisements

Music: Nightengale Serenade
ΟΜΑΔΑ: ΚΡΙΝΟΣ ΧΡΩΜΑ: ΛΕΥΚΟ
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
Συγχώρα με, Αγάπη μου, που Ζούσα Πριν σε Γνωρίσω
Όταν ο Θεός έφτιαξε τη γυναίκα εργαζόταν
Βρείτε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το μήνυμα.
«Τι είναι αυτό που σας εκπλήσσει περισσότερο στους ανθρώπους;»
Η ώρα είναι: 23:27 Για να δείτε την παρουσίαση κάντε κλικ σε κάθε οθόνη.
Παραμονές των Χριστουγέννων, ενώ όλοι προετοιμαζόμασταν να γιορτάσουμε τη Γέννηση του Θεανθρώπου Χριστού, του σαρκωμένου Θεού της Αγάπης…
Μια ιστορία ενδιαφέρουσα και για σκέψη.
45 μαθήματα ζωής Norvegija – Šiaurės pašvaistė Music: snowdream
Η φωτογραφία είναι του Είναι τραβηγμένη γωνία Πανεπιστημίου και Όθωνος, μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Το τανκς είναι Γερμανικό,
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε.
‘Aπιστος Σύντροφος ?.
Αυτό το ΤΑΝΤΡΑ ήρθε από την Ινδία. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για.
Αν το διαγράψεις αυτό μετά το διάβασμα… θα περάσεις ένα χρόνο κακής τύχης ! *** Αλλά… αν το στείλεις σε (2 τουλάχιστον) φίλους… θα έχεις 3 χρόνια καλής.
Η αγαπημένη μου κοσμοθεωρία.
Ποίημα στον Φίλο Jorge Luis Borges Κλικ για το επόμενο.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
Ο ιεραπόστολος των ηθοποιών Άγιος Σεραπίωνας (5 μ.Χ αι )
ΦΙΛΙΑ Στέλιος Μητρογιαννόπουλος, τμήμα Β1.
27 ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών Το Απέραντο Γαλάζιο.
ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ Υπάρχουν στιγμές στη ζωή, όταν σου λείπει κάποιος Τόσο πολύ, που θέλεις μόνο να τον πάρεις Απ’ τα όνειρά σου και να τον αγκαλιάσεις στην.
Ο Μάνος Χατζιδάκις για το νησί των συναισθημάτων
Σοφές φράσεις του μικρού Βούδα για να ζεις πάντα καλά.
Μια ιστορία ενδιαφέρουσα και για σκέψη…. Φαντάσου ότι υπάρχει μια τράπεζα, η οποία κάθε μέρα καταθέτει στον λογαριασμό σου το ποσό των €. Αυτή.
Δρόμος αρετής και δύναμης
Words of wisdom.
Βρείτε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το μήνυμα.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
"13 ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ"
Εάν μειώναμε τον πληθυσμό της Γης στο μέγεθος μίας μικρής πόλης με 100 ανθρώπους, διατηρώντας τις αναλογίες θα ήταν ως εξής:
ωρα σκεφτομαι στιχο για να φιαξω…
1 AYTOΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ….
Θρησκευτικά Γ΄ Γυμνασίου.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
«Είμαστε σύννεφα και παίρνουμε όποιο σχήμα θέλουμε»
27o Δημοτικό Σχολείο Αθηνών
Ένα παραμύθι κατά του σχολικού εκφοβισμού
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ MASTER TEMPO FEAT KIM.
Σ ΄ αγαπώ Είσαι για μένα το πιο τρελό μου όνειρο.
Άσκηση και Διατροφή. Η άσκηση ωφελεί κάνει όμορφο κορμί Αρκεί να σκεφτείς τα θαύματα που κάνει για σένα : Βοηθά στην ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος:φτιάχνει.
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 07:34.
Σεμπάστιαν Πίλαρτζικ Θάνος Κανέλλος Τζαβέλας Νέστορας
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα. Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
« Και είδεν ο Θεός ότι καλόν»: η δημιουργία του κόσμου
Αγαπημένο μου παιδί....
Η Γη σε αριθμούς και εικόνες !!!!
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
BONSAI Η ΑΡΜΟΝΙΑ Η καλη συμπεριφορα συνισταται στο να εισαι ειλικρινης σε ολα και να ενωσεις την ψυχη σου με την θεληση του συμπαντος δηλαδη να κανουμε.
Θετική Σκέψη “Σκέψου θετικά, και θετικά πράγματα θα συμβούν”
Φιλοσοφία για τα γερατειά.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
Αγαπημένο μου παιδί....
Σκέψεις της στιγμής Μουσική: Autumn Rose.
Εφηβεία: Περίοδος κρίσης και εμπειριών..
1.Βλέπω στα μάτια σου τη θλίψη. Νοιώθω την τελευταία σου χαρά.
Στη συνέχεια οι μαθητές έγραψαν τις δικές τους σκέψεις..
Αυτό το ποίημα γράφτηκε από μια έφηβη που πάσχει από καρκίνο.
Μια γυναίκα φρόντιζε τον κήπο του σπιτιού της,
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
45 μαθήματα ζωής Norvegija – Šiaurės pašvaistė Music: snowdream
Music: Nightengale Serenade
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός με τον οποίο μπορείς να ξαπλώσεις στη πολυθρόνα σου στη βεράντα, να μην ανταλλάξεις ούτε μια λέξη και μετά να φύγεις αισθανόμενος ότι ήταν η καλύτερη συζήτηση που είχες κάνει ποτέ.

Είναι αλήθεια ότι δεν γνωρίζουμε τι έχουμε μέχρι να το χάσουμε, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι δεν γνωρίζουμε τι χάναμε πριν αυτό έλθει.

Το να προσφέρεις σε κάποιον όλη σου την αγάπη δεν είναι σίγουρο ότι θα σου ανταποδοθεί! Μη περιμένεις ανταπόδοση αγάπης, απλά περίμενε να αναπτυχθεί στην καρδιά τους, αλλά αν αυτό δε γίνει, νάσαι σίγουρος ότι θα αναπτυχθεί στη δική σου. Αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευθείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για να αγαπήσεις, αλλά χρειάζεσαι μια ολόκληρη ζωή για να ξεχάσεις.

Μην πας για καλή εμφάνιση. Ξεγελάει. Μην πας για πλούτο. Εξαφανίζεται. Πήγαινε για κάποιον που σε κάνει να χαμογελάς γιατί φτάνει ένα χαμόγελο για να κάνει μια μαύρη μέρα να φανεί λαμπερή. Βρες αυτόν που θα κάνει τη καρδιά σου Να χαμογελά.

Μπορεί να έχεις αρκετή ευτυχία να αισθάνεσαι πλήρης, αρκετά βάσανα για να σε κάνουν δυνατό, αρκετή θλίψη για να διατηρηθείς ανθρώπινος, αρκετή ελπίδα για να σε κάνει ευτυχισμένο.

Μπες πάντα στα παπούτσια του άλλου. Αν σε πονέσουν, σκέψου ότι μπορεί να πονάνε και τον άλλον.

Οι ευτυχέστεροι των ανθρώπων δεν έχουν κατ’ ανάγκη τα πάντα και τα καλύτερα. Απλά κάνουν ό,τι καλύτερο βρεθεί μπροστά τους.

Η Ευτυχία απλώνεται σ’ αυτούς που κλαίνε, σ’ αυτούς που πονάνε, σ’ αυτούς που ερεύνησαν, και σ’ αυτούς που δοκίμασαν, γιατί μόνο αυτοί μπορούν να εκτιμήσουν τη σημασία των ανθρώπων που άγγιξαν τη ζωή τους.

Όταν γεννήθηκες, έκλαιγες και όλοι γύρω σου χαμογελούσαν. Ζήσε τη ζωή σου έτσι ώστε όταν πεθαίνεις, να είσαι ο μόνος που θα χαμογελάς ενώ όλοι γύρω σου θα κλαίνε.

Στείλε το μήνυμα αυτό σ’ εκείνους που σημαίνουν κάτι για σένα, σ’ εκείνους που άγγιξαν τη ζωή σου με κάποιον τρόπο, σ’ εκείνους που σ’ έκαναν να χαμογελάς όταν το χρειαζόσουν, σ’ εκείνους που σ’ έκαναν να βλέπεις τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων όταν ήσουν στα κάτω σου, σ’ εκείνους που θέλεις να γνωρίζουν ότι εκτιμάς τη φιλία τους. Κι αν δεν το κάνεις μην ανησυχείς, δεν θα πάθεις κανένα κακό, απλά θα χάσεις την ευκαιρία να κάνεις την ημέρα κάποιου φωτεινότερη μ’ αυτό το μήνυμα... Απόδοση στα ελληνικά: Γ.Σ.Δεληκάρης