Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Άσκηση και Διατροφή. Η άσκηση ωφελεί κάνει όμορφο κορμί Αρκεί να σκεφτείς τα θαύματα που κάνει για σένα : Βοηθά στην ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος:φτιάχνει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Άσκηση και Διατροφή. Η άσκηση ωφελεί κάνει όμορφο κορμί Αρκεί να σκεφτείς τα θαύματα που κάνει για σένα : Βοηθά στην ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος:φτιάχνει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Άσκηση και Διατροφή

2 Η άσκηση ωφελεί κάνει όμορφο κορμί Αρκεί να σκεφτείς τα θαύματα που κάνει για σένα : Βοηθά στην ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος:φτιάχνει δυνατά οστά, μύες και αρθρώσεις. Βελτιώνει τη στάση του σώματός σου. Έτσι αποφεύγεις τα προβλήματα στη μέση σου και στα γόνατα. Αυξάνει την αντοχή σου και έτσι τρέχεις πολύ ώρα χωρίς να κουράζεσαι!

3 Βελτιώνει την αυτοπεποίθησή σου. Γνωρίζεις καινούργιες παρέες και φίλους. Μειώνει το άγχος σου και διώχνει κάθε στεναχώρια. Σου φτιάχνει γερή καρδιά και ισχυρά πνευμόνια και έτσι δεν αρρωσταίνεις ποτέ!!!! Σε βοηθά να τρως υγιεινά και χωρίς στερήσεις.

4 Βελτιώνει τον συντονισμό και τον έλεγχο των κινήσεων, και έτσι έχεις πολύ καλή τεχνική στα αγαπημένα σου αθλήματα. Διατηρεί το βάρος σου σταθερό και έτσι δεν παχαίνεις. Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης νοσημάτων.

5  «Μάζεψε» τουλάχιστον 60 λεπτά άσκησης την ημέρα! Διάλεξε από τον παρακάτω πίνακα αυτό που σου αρέσει και άρχισε σήμερα!  Ξεκίνησε να αθλείσαι στο άθλημα που σου αρέσει. Δεν είναι ανάγκη να είσαι «καλός». Αρκεί να το διασκεδάζεις!!!


Κατέβασμα ppt "Άσκηση και Διατροφή. Η άσκηση ωφελεί κάνει όμορφο κορμί Αρκεί να σκεφτείς τα θαύματα που κάνει για σένα : Βοηθά στην ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος:φτιάχνει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google