ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Κοινωνικός Αποκλεισμός στην Εκπαίδευση! Το φροντιστήριο απαραίτητο εργαλείο προόδου των νέων.
Advertisements

Γραφήματα & Επίπεδα Γραφήματα
Νικόλας Κυρακάκης Κυριακή, 2 Απριλίου 2017
παγκοσμιο πρωταθλημα Microsoft Office Specialist
1 CMR Cypronetwork Marketing Research & Consulting Ιούλιος 2009 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ για την Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών.
NEXT GENERATION SERVICES  SMART TECHNOLOGY  SPECIALIST SERVICE PERSONNEL.
Ερωτηματολόγιο Συλλογής Απαιτήσεων Εφαρμογών Υψηλών Επιδόσεων
ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Μάρτιος 2011 Βαρόμετρο ΕΒΕΘ - Καταναλωτές. “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.
Πρόβλεψη αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων
Σαπουντζής Κωνσταντίνος
ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!! Μαθητής:Σπύρος Παπανδρέου Τμήμα:Α3.
ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ Πανελλαδική έρευνα
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
1 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ευάγγελος Μαρίνης Επίτιμος Διευθυντής Μικροβιολογικού.
BARCELONA Ορέστης - Βαγγέλης.
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΟΙ ΠΑΜΜΑΧΟΙ
Το ηλιακό σύστημα και η Γη
Καπάνταης Σοφοκλής Μιχελάκης Γιώργος.  Α1: Αγωνίζονται 13 ομάδες. Παίζουν όλες μεταξύ τους και εντός και εκτός έδρας.  Ευρωλίγκα : Συμμετέχουν 24 ομάδες,
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Φυσική Άσκηση & Υγεία»
Ρωτήθηκαν 67 άτομα μιας σχολής χορού και έδωσαν τις εξής απαντήσεις: Μ,Μ,Μ,Μ,Μ,Μ,Μ,Μ,Μ,Μ,L,L,L,L,L,L, L,L,L,L,T,T,T,T,T,T,T,M,M,M,M,M,M,M,M,M,M,L,L,L,L,L,L,L,T,T,T,T,T,M,M,
ΕΡΕΥΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ
Page  1 Ο.Παλιάτσου Γαλλική Επανάσταση 1 ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας.
© GfK 2012 | Title of presentation | DD. Month
-17 Προσδοκίες οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη Σεπτέμβριος 2013 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 a +20 Δείκτης 0 a -20 Δείκτης < -20 Σύνολο στην Ευρωπαϊκή Ένωση:
+21 Προσδοκίες οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη Δεκέμβριος 2013 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 να +20 Δείκτης 0 να -20 Δείκτης < -20 Σύνολο στην Ευρωπαϊκή Ένωση:
Η μαθητική μετακίνηση του 1ου ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας
ΑΠ Βεζυρίδης Θ. Γεωργιάδης Δ. Μπορομπόκα Στ. Χριστοπούλου Ε.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ - Καταναλωτές Σεπτέμβριος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.
Εβδομάδα 3 Παρουσίαση Δεδομένων
Η Πετρούπολη μέσα από τα μάτια των κατοίκων της
Βάσεις Δεδομένων Ευαγγελία Πιτουρά 1 Μετατροπή Σχήματος Ο/Σ σε Σχεσιακό.
ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΕΒΕΘ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 AD – HOC ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
© ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ Ιανουάριος 2011 Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1 © ΕΚΛΟΓΙΚΟ.
ΘΕΜΑ: ΕΦΗΒΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1 Οκτώβριος 2011 © ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ.
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης ∆ιαχείριση έργων επίβλεψης µε σύγχρονα µέσα και επικοινωνία C2G, B2G, G2G Γενική Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας.
1 Συλλογή Στοιχείων 24 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2005 Κοινωνικό, πολιτικό & οικονομικό περιβάλλον 1 1 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ( Δείκτες.
Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και καλές διαιτησίες για όλους!
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού Θεσσαλονίκης”
2006 GfK Praha CORRUPTION CLIMATE IN EUROPE % % % %0 - 10% % % % % % ΚΛΙΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Η.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού Θεσσαλονίκης”
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Σεπτέμβριος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού Θεσσαλονίκης”
ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2014
Εργαστήριο Δασικής Διαχειριστικής & Τηλεπισκόπησης Ασκήσεις Δασικής Διαχειριστικής Ι Διδάσκων Δημήτριος Καραμανώλης, Επίκουρος Καθηγητής Άσκηση 4.
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist.
Α2 Λυκείου Αργυράδων Ρωτήθηκαν συνολικά 162 άτομα.
Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΑΘΛΗΤΗΣ
Σ. Ε. Γ. Α. Σ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 2014 ΓΛΥΦΑΔΑ / 12 / 2014.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ - Καταναλωτές Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.
Λευτέρης Αραπάκης ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Βάσεις Δεδομένων Ευαγγελία Πιτουρά 1 Μετατροπή Σχήματος Ο/Σ σε Σχεσιακό.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Σεπτέμβριος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού.
ΡΑΛΛΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: 155 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - FACEBOOK
Καταγραφή αθλητικών υποδομών και συλλόγων. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ.
Η Οδύσσεια της Ν. Α. Κ. Νίκη Αβακίδου Οδυσσέας Τσίκρας Κατερίνα Χ”δημητρίου Αφροδίτη Καραγκιαούρη.
ΕΠΑΛ ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ● Ο Εργοτέλης ιδρύθηκε στις 7 Αυγούστου Είναι η δεύτερη (χρονολογικά) ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλείου (μετά τον ΟΦΗ) που έχει αντιπροσωπεύσει.
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ Αλέξανδρος Χηνάς Αλέξανδρος Φάτσια.
Στρατηγική Συνεργασιών μεταξύ Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και Φορέων
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ Σχολικό έτος : Τμήμα : Β2 ΜΑΘΗΤΕΣ: Κακαργιάς Βαγγέλης Θηραίος Γιάννης Γιαννακόδημος Ηλίας.
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Ο Αθλητισμός στη πόλη μας
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΟΥΜΠΙΝΑΚΙΑ.
Αθλητισμός στο νησί μας Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 2012-2013 ΟΜΑΔΑ:4η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΟΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΟΥΛΑΚΟΥΔΗΣ ΜΗΝΑΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΤΟΥΡΟΥΔΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΔΙΝΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο Α.Σ. «Ρήγας Φεραίος» ιδρύθηκε το 1926 ως ένας ερασιτεχνικός σύλλογος και ανήκει στην κοινωνία του Βελεστίνου. Η πρωτοβουλία για την ίδρυση του συλλόγου έγινε δεκτή με καλές προοπτικές από τη νεολαία και το σύνολο των κατοίκων του Βελεστίνου και απόδειξη, από φωτογραφίες που υπάρχουν, η καθολική συμμετοχή των κατοίκων στη διαμόρφωση χώρου για τη δημιουργία γηπέδου, στα «αλώνια», όπου και σήμερα το κατασκεύασαν αργότερα στάδιο, με τη σημερινή του μορφή. Με την ίδρυση ήρθε και η πλούσια, για την εποχή αθλητική δραστηριότητα του συλλόγου, με σειρά ποδοσφαιρικών αγώνων, που συγκέντρωναν πλήθος κόσμου. Το όνομα που φέρει ο σύλλογος είναι του εθνεγέρτη και μάρτυρα Ρήγα Φεραίου.

Από τον αθλητικό σύλλογο έχουν περάσει εκατοντάδες νέοι του Βελεστίνου προσφέροντας τις ικανότητές τους και γράφοντας έτσι την ιστορία του συλλόγου. Ο σύλλογος ιδρύεται το 1926 ενώ το 1928 συγκροτείται η ποδοσφαιρική ομάδα του «Ρήγα Φεραίου». Το έτος 1954 ο «Ρήγας Φεραίος» παίρνει την «επίσημη» μορφή του, με την αναγνώριση του συλλόγου. Κατά τα έτη 1955-1958 ο «Ρήγας Φεραίος» αγωνίζεται σε επίσημο πρωτάθλημα στη Γ΄ τοπική κατηγορία, όπου και πρωταγωνιστεί, ενώ το 1959 ο «Ρήγας» ανακηρύσσεται πρωταθλητής στη Γ΄ τοπική κατηγορία. Το 1961 ο «Ρήγας» όντας πρωταθλητής στη Β΄ τοπική κατηγορία, ανέρχεται στην Α΄ τοπική κατηγορία. Η περίοδος 1973-1974 ήταν η πιο εποικοδομητική για το σύλλογο, γιατί ανήλθε στη Β΄ Εθνική κατηγορία που είναι και το ορόσημο στην ιστορία του Ρήγα Φεραίου. Τα έτη 1994-1995 όντας πρωταθλητής στην Α΄ τοπική κατηγορία ανέρχεται για πρώτη φορά στην Δ΄ Εθνική κατηγορία. Την περίοδο 2000-2001 ανέρχεται στην 5η θέση της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας όπου παραμένει μέχρι το έτος 2006-2007 στη 2η θέση

Η περίοδος 1973-1974 ήταν η πιο εποικοδομητική για το σύλλογο, γιατί ανήλθε στη Β΄ Εθνική κατηγορία που είναι και το ορόσημο στην ιστορία του Ρήγα Φεραίου. Τα έτη 1994-1995 όντας πρωταθλητής στην Α΄ τοπική κατηγορία ανέρχεται για πρώτη φορά στην Δ΄ Εθνική κατηγορία. Την περίοδο 2000-2001 ανέρχεται στην 5η θέση της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας όπου παραμένει μέχρι το έτος 2006-2007 στη 2η θέση

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 1ο)Ερευνητικό ερώτημα Με ποιες αθλητικές δραστηριότητες μπορούν να ασχοληθούν οι νέοι στο Βελεστίνο; Θέλαμε να δούμε με ποίες αθλητικές δραστηριότητες μπορούν να ασχοληθούν οι νέοι στο Βελεστίνο 2ο)Ερευνητικό ερώτημα Ποια είναι η στάση της τοπικής κοινωνίας ως προς τις τοπικές ομάδες και τις τοπικές αθλητικές διοργανώσεις;

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (1) Γνωρίζετε τις τοπικές ομάδες της περιοχής σας; Ασχολείστε καθόλου με τα τοπικά πρωταθλήματα Γνωρίζετε την ομάδα του Ρήγα Φεραίου Γνωρίζετε το πρωτάθλημα που αγωνίζεται ο Ρήγας Φεραίος; Υποστηρίζετε την ομάδα του Ρήγα Φεραίου Η τοπική κοινωνία στηρίζει τα τοπικά πρωταθλήματα Υπάρχει ειδικός τοπικός φορέας για τις τοπικές ομάδες; Αναδεικνύονται ταλέντα από τα τοπικά πρωταθλήματα για τις μεγάλες ομάδες;

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (2) Η χρηματοδότηση των ομάδων από τους τοπικούς φορείς είναι ικανοποιητική; Υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν οικειοθελώς στα τοπικά πρωταθλήματα; Οι τοπικοί προπονητές έχουν τις κατάλληλες δεξιότητες για τις απαιτήσεις των πρωταθλημάτων αυτών; Τα γήπεδα που διεξάγονται οι τοπικοί αγώνες προσφέρουν τα απαραίτητα εφόδια; Τα μεταφορικά μέσα καλύπτουν τις απαιτήσεις των αθλητών κατά τη διάρκεια των αγώνων; Υπάρχει συμμετοχή από σπόνσορες για τα τοπικά πρωταθλήματα; Τα τοπικά αθλητικά καταστήματα χορηγούν αθλητικά είδη στις τοπικές ομάδες;

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ Γνωρίζετε τις τοπικές ομάδες της περιοχής σας ΝΑΙ 39 ΌΧΙ 1 ΛΙΓΟ 10 ΑΡΚΕΤΑ Ο 2. Ασχολείστε καθόλου με τα τοπικά πρωταθλήματα ΝΑΙ 21 ΌΧΙ 11 ΛΙΓΟ 11 ΑΡΚΕΤΑ 7 3. Γνωρίζετε την ομάδα του Ρήγα Φεραίου ΝΑΙ 40 ΌΧΙ 5 ΛΙΓΟ 4 ΑΡΚΕΤΑ 1 Γνωρίζετε το πρωτάθλημα που αγωνίζεται ο Ρήγας Φεραίος ΝΑΙ 40 ΌΧΙ 10 5. Υποστηρίζετε την ομάδα του Ρήγα Φεραίου ΝΑΙ 32 ΌΧΙ 7 ΛΙΓΟ 4 ΑΡΚΕΤΑ 7

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ 6. Η τοπική κοινωνία στηρίζει τα τοπικά πρωταθλήματα ΝΑΙ 23 ΌΧΙ 2 ΛΙΓΟ 13 ΑΡΚΕΤΑ 12 7 Υπάρχει ειδικός τοπικός φορέας για τις τοπικές ομάδες ΝΑΙ 34 ΌΧΙ 16 8. Αναδεικνύονται ταλέντα από τα τοπικά πρωταθλήματα για τις μεγάλες ομάδες ΝΑΙ 41 ΌΧΙ 9 9. Η χρηματοδότηση των ομάδων από τους τοπικούς φορείς είναι ικανοποιητική ΝΑΙ 6 ΌΧΙ 10 ΛΙΓΟ 16 ΑΡΚΕΤΑ 18

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ 10. Υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν οικειοθελώς στα τοπικά πρωταθλήματα ΝΑΙ 27 ΌΧΙ 6 ΛΙΓΟ 12 ΑΡΚΕΤΑ 5 11. Οι τοπικοί προπονητές έχουν τις κατάλληλες δεξιότητες για τις απαιτήσεις των πρωταθλημάτων αυτών ΝΑΙ 32 ΌΧΙ 6 ΛΙΓΟ 3 ΑΡΚΕΤΑ 9 12. Τα γήπεδα που διεξάγονται οι τοπικοί αγώνες προσφέρουν τα απαραίτητα εφόδια ΝΑΙ 22 ΌΧΙ 9 ΛΙΓΟ 4 ΑΡΚΕΤΑ 15

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ 13. Τα μεταφορικά μέσα καλύπτουν τις απαιτήσεις των αθλητών κατά τη διάρκεια των αγώνων ΝΑΙ 27 ΌΧΙ 5 ΛΙΓΟ 0 ΑΡΚΕΤΑ 18 14. Υπάρχει συμμετοχή από σπόνσορες για τα τοπικά πρωταθλήματα ΝΑΙ 31 ΌΧΙ 5 ΛΙΓΟ 14 15. Τα τοπικά αθλητικά καταστήματα χορηγούν αθλητικά είδη στις τοπικές ομάδες ΝΑΙ 32 ΌΧΙ 18

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ 1ο)ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ Με ποιές αθλητικές δραστηριότητες μπορούν να ασχοληθούν οι νέοι στο Βελεστίνο; Από την έρευνα που κάναμε καταλήξαμε ότι στην περιοχή του Βελεστίνου υπάρχουν οι ακόλουθες αθλητικές εγκαταστάσεις:

Α.ΓΗΠΕΔΟ Το γήπεδο λειτουργεί και δέχεται το κοινό κάθε μέρα, για όλη τη διάρκεια της ημέρας, εκτός της Κυριακής. Στο γήπεδο υπάρχουν τα εξής: 1 γήπεδο ποδοσφαίρου,1 βοηθητικό γήπεδο,1 γήπεδο μπάσκετ και χώρος για στίβο. Για το στίβο δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Οι αθλητές του στίβου επισκέπτονται άλλα μέρη για πρωτάθλημα. Κάποιος που θα επισκεφθεί το γήπεδο μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο, μπάσκετ και να αθληθεί στο στίβο.

Β.ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Το γυμναστήριο λειτουργεί τις καθημερινές από τις 9:00π.μ.-10:00μ.μ. και το Σάββατο 11:00π.μ.-5:00μ.μ. Το γυμναστήριο διαθέτει διάδρομο για τρέξιμο, βάρη, ποδήλατο, σάουνα. Η συνδρομή για τους εγγεγραμμένους είναι 35ευρώ το μήνα και για τους μη εγγεγραμμένους 3ευρώ για κάθε επίσκεψη.

2ο)ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ Ποια είναι η στάση τις τοπικής κοινωνίας ως προς τις τοπικές ομάδες και τις τοπικές αθλητικές διοργανώσεις;

Από την έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι η τοπική κοινωνία στηρίζει σε μεγάλο ποσοστό περίπου 90% τις αθλητικές δραστηριότητες. Ακόμη η τοπική κοινωνία φαίνεται ότι δραστηριοποιείται σε μεγάλο ποσοστό περίπου 78% με τα τοπικά πρωταθλήματα .Επίσης η τοπική νεολαία είναι σε μεγάλο ποσοστό (88%)για την συγκεκριμένη ομάδα.

Η τοπική νεολαία είναι ενήμερη για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής σε μεγάλο ποσοστό 80%.Σε γενικές γραμμές η τοπική κοινωνία στηρίζει αρκετά την ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Σε γενικές γραμμές ο μέσος όρος δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τις τοπικές ομάδες περίπου 96%.Ενώ ασήμαντο είναι το ποσοστό του όχι περίπου 4%.Σε μεγάλο ποσοστό (68%) ο τοπικός πληθυσμός γνωρίζει ότι υπάρχει ειδικός τοπικός φορέας. Αρκετά μεγάλο ποσοστό του κόσμου (82%) πιστεύει ότι αναδεικνύονται ταλέντα από τα τοπικά πρωταθλήματα.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟΝ .