Ο όμιλος NewDAY Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ειδικευόμενος Β Ορθοπαιδικής κλινικής Γ.Π.Ν.Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης
Advertisements

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELDOM Α.Ε.Β.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ.
Φυσικοθεραπευτική αποκατάσταση με Laser σε παθήσεις του
New DAY ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ RENEW HAIR.
Ο ΝΕΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ Β.Α.ΓΚΕΡΓΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Ανοσοποιητικός μηχανισμός του σώματος
Ο όμιλος NewDAY Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία
Φυσιολογια Οι αρχεσ τησ επουλωσησ
ΤΟ ΔΕΡΜΑ Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος.
Δεύτερη γραμμή άμυνας 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου
MICROSILVER.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΖΩΙΚΩΝ ΙΣΤΩΝ
Από το κύτταρο στον οργανισμό
Από το κύτταρο στον οργανισμό
Ημερίδα REACH & CLP, Αθήνα Νομοθεσία REACH & CLP – το στήσιμο του οικοδομήματος Δημήτριος Τσίχλης Δ/νση Περιβάλλοντος.
…I.Σ.ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ Κεφ. 14: ΕΞΩΚΥΤΤΑΡΙΕΣ ΟΥΣΙΕΣ
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙ-ΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΝΟΣΙΑΣ
Ο όμιλος NewDAY Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία.
Ορισμός – Ιστορικά στοιχεία Μάθημα 1ο
FACIAL REJUVENATION ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕΣΩ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Το κύτταρο Αποτελεί την βασική δομική και λειτουργική μονάδα των οργανισμών. Διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά που εμφανίζουν οι μορφές.
Αισθητική προσώπου ΙΙ Β΄ΤΑΞΗ ΕΠΑΣ
Ηλεκτρομαγνητικά πεδία στο σπίτι και στην εργασία.
Γεωλογία & Διαχείριση Φυσικών Πόρων Κεφ. 4
Εσπερίδα REACH & CLP, Πάτρα Δραστηριότητες της Δ/νσης Περιβάλλοντος στον τομέα των χημικών – προοπτικές για τις επιχειρήσεις και το ευρύ κοινό.
1.ΤΟΝΩΤΙΚΕΣ Ή ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΕΣ 2.ΣΤΥΠΤΙΚΕΣ
Η ENAΡΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Ξεκινά με τη δημιουργία του ζυγωτού κατά τη γονιμοποίηση του ωαρίου από το σπερματοζωάριο Το ζυγωτό είναι το πρώτο κύτταρο.
ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ.
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Γ’ ΕΠΑ.Λ. ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ.
2103 κoσ κοσμητολογια eapino ΕΞΑΜΗΝΟ 2015
2103 κoσ κοσμητολογια eapino ΕΞΑΜΗΝΟ 2015
ΑΚΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ
ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ Εξετάζει τις διάφορες παραμέτρους της αλληλεπίδρασης ουσιών του περιβάλλοντος με τον οργανισμό.
ΣΧ0ΛΗ ΤΕΧΝ0Λ0ΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΕΝΖΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ
Ορισμός Μάλαξη είναι ένα σύστημα μηχανικών χειρισμών που εκτελούνται στην επιφάνεια του ανθρώπινου σώματος (εδώ στο πρόσωπο), με τα χέρια ή με ειδικά μηχανήματα.
Περιγραφή Είναι κύματα που εκπέμπονται σε πολύ μεγάλες συχνότητες.
Ορισμός Τα υψίσυχνα ρεύματα είναι υψηλής συχνότητας εναλλασσόμενα ρεύματα. Δεν διεγείρουν τα αισθητικά και κινητικά νεύρα και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙ - Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ.
ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ.
ΑΠΟΦΛΟΙΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΑΠΟΦΛΟΙΩΣΗ (ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ) ΔΕΡΜΑΤΟΣ  Καταστρέφεται η επιφανειακή στοιβάδα δέρματος  Μείωση ρυτίδων  Αφαιρούνται ανωμαλίες (ακμή) 
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΙΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΒΑΡΟΥΣ.
201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙΙ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΕΡΑΤΟΛΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΙ ΠΙΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΡΕΥΜΑΤΑ.
Φαρμακοκινητική και υποδοχείς φαρμάκων. Με τον όρο φαρμακοκινητική εννοούμε τις ποσοτικές μεταβολές που επέρχονται με την πάροδο του χρόνου στη συγκέντρωση.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙΙ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙς ΚΑΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΒΑΘΥ ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ.
Αποστολίδου Ευτέρπη Δεκέμβριος 2011 Φυσιολογία. ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΧΟΡΙΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Τρίχες Όνυχες Σμηγματογόνοι ΧΟΡΙΟ Κωνικές προσεκβολές θηλές.
ORGANIZATIONAL BEHAVIOR I. Εισαγωγή στην Οργανωτική Συμπεριφορά (Κεφάλαιο 1) Με τι πιστεύετε ασχολείται το μάθημα της οργανωτικής συμπεριφοράς;
Ιοντοφόρηση 1/4 Λέγεται η εισαγωγή στους ιστούς ιόντων με την βοήθεια ηλεκτρικού ρεύματος. Απαραίτητη είναι η ύπαρξη πηγής γαλβανικού ρεύματος, δηλαδή.
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Τιμές Μεταφοράς.
ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 Αρχές και μεθοδολογία της Βιοτεχνολογίας Ζαχόπουλος
Ενδοδερμία & Vacuum.
ΕΝΖΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ
ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ)
ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
Ανατομια και λειτουργιεσ δερματοσ & τριχων
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ο όμιλος NewDAY Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία

Η Τεχνολογία και η Επιστήμη κάνουν τη Διαφορά Τα NewDAY είναι Πρωτοπόρα και Σύγχρονα κέντρα αδυνατίσματος, αισθητικών εφαρμογών, αποτρίχωσης και Laser Τα NewDAY Επενδύουν σταθερά στις νέες Τεχνολογίες και στο Ανθρώπινο Δυναμικό Τα NewDAY έχουν μια δυναμική ανάπτυξη και δημιουργούν νεα τμήματα που απαντούν στις ανάγκες των Πελατών Τα NewDAY Έχουν Έμπειρους Συνεργάτες και Ειδικευμένους Επιστήμονες που διασφαλίζουν το Αποτέλεσμα και Εγγυώνται την Ασφάλεια κατά την Εφαρμογή των μεθόδων.

Platinum Face

Τι είναι Platinum Face Νεα πρωτοπόρα μέθοδος Ενυδάτωσης και ανάπλασης του προσώπου Επιτυγχάνοντας ολική ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου, Με παράλληλη Βελτίωση της υφής του δέρματος και σύσφιξης

Βασικές αρχές προιοντικών εφαρμογών αισθητικής προσώπου Είναι μέθοδος που συνδυάζει μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας και την δράση μίγματος ενεργών προϊόντων που αποσκοπεί στην μεγαλύτερη δυνατή διείσδυση θρεπτικών, ενυδατικών και αναπλαστικών ουσιών στο δέρμα επιτυγχάνοντας την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα με την μέγιστη ασφάλεια. Αυτό επιτυγχάνεται με την συνδρομή των μηχανημάτων NANOBU: W PRO,του Skin Cool & Derma Roller. Νέα δοκιμασμένη και αποτελεσματική τεχνολογία

NANΟBU:W PRO Συσκευή υψηλής τεχνολογίας που έχει την ικανότητα ελεγχόμενης ηλεκτρικής εκφόρτωσης σε συγκεκριμένο χώρο προκαλώντας ελεγχόμενη απελευθέρωση των μορίων της πλατίνας. Έτσι η πλατίνα διασπάται δημιουργώντας εκατομμύρια νανο-κολλοειδή σωματίδια που έχουν την ικανότητα να εμπλουτίζουν τις ενυδατικές και αναπλαστικές ουσίες, επιτυγχάνοντας μέγιστη διείσδυση στο Δέρμα.

NANΟBU:W PRO

Λειτουργία NANΟBU :W PRO

Skin cool 1.Θερμότητα 2.Ψύξη

Λειτουργία Skin cool

DERMA ROLLER DERMA ROLLER : Με την εφαρμογή του στο δέρμα του προσώπου επιτυγχάνουμε την διάνοιξη μικροσκοπικών καναλιών μέσω τον οποίων περνούν απευθείας οι ουσίες από το δέρμα στο χόριο. Αυξάνουν την αιματική ροή. Επαγωγή παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης Ενεργοποίηση μηχανισμού επούλωσης -> αυξητικοί παράγοντες -> σύσφιξη. Δημιουργία διόδων (καναλιών) για μεταφορά ουσιών στον στόχο , max απορρόφηση -> max δράση (προ rollers απορρόφηση στο 0,3% μετά στο 3000%) Αποστειρωμένες μιας χρήσεως Πολλαπλά διασταυρούμενα περάσματα

DERMA ROLLER Photo-microneedling therapy Φωτοθεραπεία Ενίσχυση άμυνας αντοχής των κυττάρων Επιτάχυνση της επούλωσης Αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση Αυξάνει των κυτταρικό μεταβολισμό Αντιοξειδωτική δράση

Λειτουργία Derma Roller

Μηχανισμός αναδόμησης κολλαγόνου ΜΕΤΑ ΠΡΙΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ Κακή δομή κολλαγόνου Δημιουργία ρηγμάτων – πρόσκαιρο οίδημα Τελική αναδόμηση με την ολοκλήρωση του προγράμματος Συνέπεια στην εφαρμογή του προγράμματος

Εφαρμογή Platinum Face

Τα πλεονεκτήματα Όφελος για τον πελάτη Άμεσο αποτέλεσμα θεραπείας Διακριτική λάμψη του προσώπου Ενεργοποίηση μηχανισμού αναπαραγωγής κολλαγόνου Βελτίωση υφής του δέρματος και βελτίωση της αντοχής του. Μεγαλύτερη διείσδυση στο χόριο Σύσφιξη-αύξηση της αποτελεσματικότητας στο 80% Αυξάνουμε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με την ενεργοποίηση των ινοβλαστών. Εφαρμογή σε όλους τους τύπους δέρματος.

ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ