520-510 π.Χ, Ιταλία6ος π.Χ αιώνας, Φώκαια 1ος μ.Χ αιώνας, Εμπορικό λιμάνι Ρόδου Ο πληθυσμός της Μεσογειακής φώκιας στην Ελλάδα σήμερα εκτιμάται στα 200-250.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
στις ελληνικές θάλασσες
Advertisements

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.
Ενότητα 1 ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ Μαθήματα
Η αξιοποίηση του υψηλού αιολικού δυναμικού του Αιγαίου
Μια δικτυακή κάμερα βασισμένη στο Internet Protocol (IP) μπορεί να περιγραφεί ως συνδυασμός κάμερας και υπολογιστή σε μια μονάδα. Συλλαμβάνει και μεταδίδει.
Σύλλογος Ελλήνων Εργοθεραπευτών
European Citizenship Learning to get-Learning to give.
Μαρί-Ελένη Περαντινού ΒΔ’3 ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Άννα-Μαρία Ξενοφώντος και Κορίνα Χρίστου E΄τάξη 6/11/13
Κλιματική αλλαγή και βιοποικιλότητα 5 ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας Ε΄τάξη Υπεύθυνος εκπαιδευτικός: Βασίλειος Νάστος.
ΣΟΥΠΕΣ.
Εισαγωγή στη Διαπολιτισμική Παιδαγωγική
Πρόγραμμα MOFI ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΦΩΚΙΑ & ΑΛΙΕΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΦΩΚΙΑ & ΑΛΙΕΙΑ Αντιμετωπίζοντας τη σχέση αλληλεπίδρασης στις Ελληνικές θάλασσες.
Αλεξανδρούπολη.
Φώκια Monachus Monachus
Α ΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Φ ΟΡΗΤΩΝ Η ΛΕΚΤΡΙΚΩΝ Σ ΤΗΛΩΝ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΗΣ Συλλογικό Σύστημα όπου συμμετέχουν όλοι οι εισαγωγείς μπαταριών Συλλογικό Σύστημα όπου συμμετέχουν.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΪΟΓΛΟΥ YOU ARE NOW ENTERING TO THE WORLD OF AGENT BASED MODELS.
Θρησκευτικός Τουρισμός
1 ο Σεμινάριο Παιδαγωγικής Επιμόρφωσης Διαιτητών Η Α.Ε.Π. “Ακαδημία των Σπορ”, η Ε.Σ.Σ.Π. και η Ε.Σ.Ο σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α’/θμιας.
Σοφοκλής A. Σωτηρίου ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Πάτρα, 28 Μαρτίου 2003 Χρησιμοποιώντας το.
Β΄ Τακτική Συνεδρίαση της Ολομέλειας του Δικτύου Γυναικών Ερευνητριών «ΠΕΡΙΚΤΙΟΝΗ»
Καταγραφή θνησιμότητας το έτος 2008 δεν καταγράφηκαν νεκρά ζώα στην περιοχή μελέτης ένα από τα νεογέννητα,παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια 2 επισκέψεων στην.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Γ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ
Πανελλήνιο Πρόγραμμα Κατ’οίκον Παρακολούθησης ασθενών υψηλού καρδιαγγειακού κινδύνου Με την ευγενική χορηγία της εταιρείας.
Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Πώς θα αντλήσουμε πληροφορίες για τα σχήματα μεταδεδομένων των συλλογών Ελένη Γαρδίκα – Κατσιαδάκη.
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ετήσια έρευνα για την πορεία της τοπικής αγοράς.
ΛΥΔΙΑ, ΕΡΡΙΚΑ, ΘΑΛΕΙΑ, ΗΡΩ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ
ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Σοφία Κατερίνα.
ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ Κ΄ ΚΑΛΛΙΟΠΗ.
Σάββας ,Μάριος , Γιώργος, Κώστας
Πολλά ζώα σιγά-σιγά εξαφανίζονται!
Β΄ Τακτική Συνεδρίαση της Ολομέλειας του Δικτύου Γυναικών Ερευνητριών «ΠΕΡΙΚΤΙΟΝΗ»
Το νησί μου. Η Κως είναι νησί του Αιγαίου. Είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου σε έκταση μετά τη Ρόδο και την Κάρπαθο και το δεύτερο σε πληθυσμό.
Ευέλικτη ζώνη Θέμα: Ζώα που απειλούνται με εξαφάνιση στην Ελλάδα
Xελώνα Kαρέτα (caretta caretta)
Ελληνογερμανική Αγωγή Εξωπλανήτης είναι κάθε πλανήτης που περιστρέφεται γύρω από ένα άλλο άστρο, είναι δηλαδή κάθε πλανήτης που ανήκει σε κάποιο.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΦΩΚΙΑ.
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ
Ζώα υπό εξαφάνιση Γιάννης και Λυδία.
1η εργασία: Χρησιμοποιώντας τον χάρτη πυκνότητας πληθυσμού στη Γη καταλήξτε σε συμπεράσματα για την πυκνότητα του πληθυσμού της Ευρώπης Απάντηση: Εκτός.
Ζώα υπό εξαφάνιση Φώκια Μονάχους-Μονάχους Δελφίνι Κοάλα Πολική αρκούδα
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΚΑΡΥΑΣ Β’ τάξη Σχ
Συντελεστές: Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης: - Επιθεωρητής Τέχνης - Επιθεωρητής Τέχνης - Σύμβουλοι εκπαιδευτικών - Σύμβουλοι.
Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΩΝ (AUTHORITIES) ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ματθαίος Ν. Στρατής Τμήμα Καταλόγων ΕΒΕ.
 Πληθυσμός :  Πληθυσμός :
ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Στάθης και Γιώργος.
Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Εικονικά Μουσεία Ημερίδα «Εικονικά Μουσεία» Παρουσίαση του Δικτυακού Τόπου των Εικονικών Μουσείων.
ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
Αθηνά Γκόντα Ε΄ Τάξη 43 ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας.
Κατασκευή Νέας Διπλής Σιδηροδρομικής Γραμμής Υψηλών Ταχυτήτων
Μ.M.E. ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ η ελληνική πραγματικότητα η ελληνική πραγματικότητα Λέλα Κεσίδου Δημοσιογράφος.
Τότε και τώρα. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η επιλογή του θέματος του Project έγινε από εμάς τους μαθητές, που επικράτησε ανάμεσα σε 3 θέματα. Οι λόγοι που επιλέξαμε το θέμα.
T.E.I. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ (Logistics) ΤΕΡΣΕΝΙΔΟΥ ΕΛΙΝΑ Επόπτρια Καθηγήτρια: ΣΤΑΦΥΛΑ ΑΜΑΛΙΑ.
Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ.
Η Δικτύωση αποτελεί ένα σύστημα αρχών και ενεργειών που βασίζεται σε νέες μορφές συλλογικής δράσης και παρέμβασης. Διαμορφώνει μια ευρύτερη δυναμική για.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΟΥ.” ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Β 'ΤΑΞΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ.
Β. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ 19ο ΑΙΩΝΑ
Αξιολόγηση: Τρωτό (VU) B1ab(iii)+2ab(iii)
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πεταλούδων Ρόδου σήμερα
Η μεσογειακή φώκια Μονάχους Μονάχους Κ. Α. Ρ. Ε3
Βασιλική Ηρακλέους Στ’1
ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΙΔΗ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.
Το αγαπημένο μου σπάνιο ζωάκι
Οι μετακινήσεις των ελληνικών φύλλων 11ος -9ος αι.π.Χ.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΤΑΞΗ Ε΄.
Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων
Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, ιδρύθηκε με σκοπό να επιτύχει και επέτυχε ένα δυναμικό άνοιγμα της ακαδημαϊκής κοινότητας προς την κοινωνία. Τα τελευταία δέκα.
22. Η χλωρίδα και η πανίδα της Ελλάδας
Μεταγράφημα παρουσίασης:

π.Χ, Ιταλία6ος π.Χ αιώνας, Φώκαια 1ος μ.Χ αιώνας, Εμπορικό λιμάνι Ρόδου Ο πληθυσμός της Μεσογειακής φώκιας στην Ελλάδα σήμερα εκτιμάται στα άτομα, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 90% του ευρωπαϊκού πληθυσμού. Η Μεσογειακή φώκια στην Ελλάδα του χθες & του σήμερα

Παρακολούθηση της Κατάστασης του Πληθυσμού της Μεσογειακής Φώκιας στη Βόρεια Κάρπαθο-Σαρία, 2008 (ΜΟm/ΦΔΚΣ) ΜΕΘΟΔΟΙ Λειτουργία Τοπικού Δικτύου Διάσωσης και Συλλογής πληροφοριών για τη Μεσογειακή φώκια. Συλλογή πληροφοριών από μη ειδικούς για: θέση και χρόνο εμφάνισης ζώου περιγραφή συμπεριφορά κατάσταση Συλλέχθηκαν 29 πληροφορίεςΣυλλέχθηκαν 29 πληροφορίες

2.Συστηματική παρακολούθηση της μεσογειακής φώκιας και των βιοτόπων της στο πεδίο.  Αποστολές πεδίου στην περιοχή μελέτης: συνολικά πραγματοποιήθηκαν 10 αποστολές και 116 επισκέψεις στα καταφύγια της περιοχής  Τοποθέτηση αυτόματων, υπέρυθρων καταγραφικών συστημάτων κίνησης: Τοποθετήθηκαν 3 αυτόματα, υπέρυθρα καταγραφικά συστήματα κίνησης στα 2 βασικά αναπαραγωγικά καταφύγια λειτούργησαν με επιτυχία για 5846 ώρες και κατέγραψαν 3967 φωτογραφίες φώκιας