H ιστορία του ιού της γρίπης

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«Πότε μπορώ να μιλάω στην τάξη»
Advertisements

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
Κανόνες χρήσης του Διαδικτύου για μαθητές
Μια ιστορία ενδιαφέρουσα και για σκέψη.
ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Α’ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΝΗΠΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ 01/10/ /01/2013 Φοιτήτρια Σηφάκη Ελένη επόπτρια καθηγήτρια:Τσαούλα Κων/να.
Η Γρίπη Θωμάς Αρμένης-Κωνσταντίνος Μυτιληνέλης Γ1’ Εργασία Βιολογίας.
Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς
ΤΟΜΑΣ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
H Αιμιλία πήγε στο σχολείο ενώ δεν αισθανόταν πολύ καλά
Παρουσίαση του βιβλίου Τα κοριτσάκια με τα ναυτικά
Η ΓΡΙΠΗ.
‘Aπιστος Σύντροφος ?.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
Παίζουμε θέατρο: Θα πας για ένα ταξίδι, με την οικογένεια σου ή τους φίλους σου. Ζητάς πληροφορίες από το τουριστικό γραφείο: (την) Γαλλία (το) Λονδίνο.
Για σου. Σε σκεπτόμουν όλη μέρα!!!
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ Α/Η1Ν1Ν Διεύθυνση Υγείας Ν.Α.Μ.
γράφτηκε από τη Νάου Χριστοδούλη
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
ΕΡΓΑΣΙΑ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ Κ ΕΊΜΕΝΑ Ν ΕΟΕΛΛΗΝΙΚΉΣ Λ ΟΓΟΤΕΧΝΊΑΣ Μ ΑΡΊΑ Μ ΟΥΡΚΟΚΏΣΤΑ Τ ΜΉΜΑ Α'2 Το σοφό σπουργίτι.
Άρης το σαλιγκάρι Άντον Κρινγκς.
Μια ιστορία ενδιαφέρουσα και για σκέψη…. Φαντάσου ότι υπάρχει μια τράπεζα, η οποία κάθε μέρα καταθέτει στον λογαριασμό σου το ποσό των €. Αυτή.
Ο βασιλιάς των βατράχων
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ 7/Θ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΙΚΙΩΝ
RESPECT DIVERSITY ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΝΩΝΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
Η γειτονιά που γέμισε ήχους
Οι ρόλος σχετίζονται με το είδος της συμπεριφοράς που υπαγορεύονται από κάποιες θέσεις και έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Έχουν ρίζες: Από τα μηνύματα.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΗΝ 5 ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ! ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
Η ΨΕΥΤΡΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΙΩΑΝΝΑ Λ. ΜΥΡΣΙΝΗ Α.
27o Δημοτικό Σχολείο Αθηνών
«Πως συμπεριφέρομαι στην κυρία μου»
O Σωκράτης και το τεστ του φιλτραρίσματος
Ενότητα 8 Υποενότητες 1,2 Γλωσσοδέτες
O γέρος και τα τρία αδέλφια
O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Η ΡΕΝΕΣΜΗ
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού
Να σας συστηθώ: Το όνομά μου είναι: Σημαίνει … Το πήρα από …
Σ ΄ αγαπώ Είσαι για μένα το πιο τρελό μου όνειρο.
Με το όνειρο να μεγαλώσει ένα άλογο για τον ιππόδρομο, ένας κτηνοτρόφος επενδύει όλες του τις αποταμιεύσεις στην αγορά ενός αλόγου που αρρώστησε βαριά.
Η γιορτή της μητέρας Η γιορτή της μητέρας ή ημέρα της μητέρας είναι κινητή εορτή προς τιμήν της μητέρας και γιορτάζεται κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή.
Είμαστε μια τάξη πολύ πολύ εντάξει…
Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΓΓΕΛΑ ΚΟΥΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 12 ΕΤΩΝ.... ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΧΙΧΙΧΙ... ΤΑ ΛΕΜΕ!!!
Ο ΓεωργΟς και τα ΠαιδιΑ του
Ο Γεωργός και τα Παιδιά του
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΚΙΝΟΥ. ΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ FESTIVAL DOCUMANTER ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ.
ΤΑΙΝΙΕΣ.  Ρόλοι : 1 αφηγητής, 1 Αθηνά,1 Ποσειδώνια και 1 Δίας  Αφηγήτρια :Βρισκόμαστε στο 2013 στο δρόμο μίας άγνωστης ακόμα πόλης που σε λίγο μπορεί.
Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ  Διηγηθείτε με συντομία το κείμενο α΄.  Υπογραμμίστε τις λέξεις με τις οποίες ο άγγελος χαιρετά τη Μαρία.  Ποιο μήνυμα της.
Παρουσίαση του βιβλίου …………..
Ιωάννα-Λάουρα - Κλαούντια
Μην τολμήσεις και μιλήσεις γιατί θα σου κάνουμε χειρότερα! Πρέπει να μας φοβάσαι!
Το μαύρο πρόβατο Γυμνάσιο Λουτρακίου Σχ. Έτος ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΩΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΩΤΣΗ ΕΛΕΝΑ ΜΙΧΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ.
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΖΩΟ Ο ΚΑΪΖΕΡ ΜΟΥ!!!
Α ΤΑΞΗ 8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δασκάλα: Μαρία Παράφορου
Γεια σου χαίρομαι που σε γνωρίζω το όνομα μου είναι υπολογιστούλης και έχω να πω ότι είσαι πάρα πολύ όμορφη. Γεια σου είμαι η υπολογιστούλα και είμαι.
Future events (revision) Health and body
1.Βλέπω στα μάτια σου τη θλίψη. Νοιώθω την τελευταία σου χαρά.
Η μάγισσα του βουνού.
Η Κοκκινοσκουφίτσα.
Με το όνειρο να μεγαλώσει ένα άλογο για τον ιππόδρομο, ένας κτηνοτρόφος επενδύει όλες του τις αποταμιεύσεις στην αγορά ενός αλόγου που αρρώστησε βαριά.
Στόχος: να αναπτύξουν την δημιουργική φαντασία ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: φτιάχνοντας ένα δικό μας τραγούδι για την ειρήνη παίξαμε θεατρικό παιχνίδι όπου εμψυχώσαμε.
Το Αγαπημένο Μου Μέρος Άγγελος-Πέτρος Δ
Μια γυναίκα φρόντιζε τον κήπο του σπιτιού της,
Με το σεις και με το σας (3)
Βδομάδα 9_10/3/16 Στόχοι The weather.
«Πως συμπεριφέρομαι στην κυρία μου»
Για σου. Σε σκεπτόμουν όλη μέρα!!!
Μεταγράφημα παρουσίασης:

H ιστορία του ιού της γρίπης Το ποίημα γράφτηκε από τη Νάου Χριστοδούλη Στα πλαίσια του εξατομικευμένου προγράμματος με τίτλο <<Πλένω τα χέρια μου>> Nάου Χριστοδούλη

Το όνομά μου είναι Λουίζ και ζω στο Κάνσας Θα σας λύσω το γριπο-κουίζ και στην υγειά σας!! Έχω ένα πονόλαιμο βήχα και μυικούς πόνους πυρετό και παιδεμό γρίπη με πολλούς τόνους!!!!! Κόλλησα από μια φίλη μου και οι φίλοι μου από μένα, η γρίπη εξαπλώνεται. Φυλάξου και για σένα. Ο ιός εκσφενδονίστηκε από μια χώρα στην άλλη από μια πάπια στην αρχή στο γουρούνι από την άλλη. Πώς όμως ταξίδεψε και πάει στην Ελλάδα από την Κίνα στην Αμερική μου έρχεται ζαλάδα. Nάου Χριστοδούλη

Μαζί της ζούσαν δυο και τρεις και πάπιες μιλιούνια που όλες ασθένησαν και τρέχουν τα ρουθούνια. Πριν έξι μήνες πάει καιρός που ο ιός ήταν σε πάπια που έμενε στην Κίνα και δεν έπαιρνε χάπια. Nάου Χριστοδούλη

πάπια που την έλεγαν ΄Κάρμα΄ ανώμαλα προσγειώθηκε στη φάρμα. Στη φάρμα όμως που ήτανε δίπλα τους κατοικούσαν πολλά γουρούνια ευτραφή που πολύ βρωμούσαν. Μια μέρα η πιο άτακτη πάπια που την έλεγαν ΄Κάρμα΄ ανώμαλα προσγειώθηκε στη φάρμα. Τα γουρούνια οσφρήστηκαν το χώμα που πηδούσε και τότε κι άρχισαν να φτερνίζονται σα να βροντούσε! Nάου Χριστοδούλη

Ο κτηνοτρόφος αγκάλιασε ένα μικρό γουρουνάκι και γρήγορα ξεκίνησε να έχει συναχάκι. Nάου Χριστοδούλη

Κόλλησε τη γυναίκα του που πουλούσε παγωτά κι εκείνη το μετέδωσε μέσα σε λίγα λεπτά. Η Τζέιν η φοιτήτρια έφαγε το παγωτό εκεί, έφυγε από την Κίνα και πήγε στην Αμερική. Nάου Χριστοδούλη

Έμενε στην ίδια γειτονιά με μένα, την κέρασα αναψυκτικό και μου΄δωσε και μένα. Ήπιαμε από το ίδιο ποτήρι το ποτό, και το βράδυ είχα πυρετό. Nάου Χριστοδούλη

που έφυγε για τη χώρα της γιατί έχει λιακάδα. Τώρα εγώ κόλλησα τη φίλη απ΄την Ελλάδα, που έφυγε για τη χώρα της γιατί έχει λιακάδα. Nάου Χριστοδούλη

Πήγαν φίλοι και γνωστοί με φιλιά να την χαιρετήσουν Πήγαν φίλοι και γνωστοί με φιλιά να την χαιρετήσουν και όλοι τους κολλήσανε προτού καν της μιλήσουν. Από την Κίνα στην Αμερική, από την Ελλάδα πιο εκεί, σε όλο τον κόσμο θα ταξιδέψει και πολύ θα τον παιδέψει. Να λοιπόν από πάπια πως πήγε σε γουρούνια και μετά σε άνθρωπο και αρρώστησαν μιλιούνια… Nάου Χριστοδούλη