Υπήρχε κάτι στο χαμόγελό της, στα μάτια της, στην διαχρονική και φυσική της κομψότητα. ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ Τα παρακάτω λόγια είναι από την Audrey Hepburn όταν.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ο ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΡΟΣ Του Φρανσίσκο Κούνα Εάν έρθεις στο σπίτι μου, από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου θα δεις τη θάλασσα, την παραλία και πολλές.
Advertisements

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
Music: Nightengale Serenade
ΟΜΑΔΑ: ΚΡΙΝΟΣ ΧΡΩΜΑ: ΛΕΥΚΟ
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΤΗΣ;
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
Συγχώρα με, Αγάπη μου, που Ζούσα Πριν σε Γνωρίσω
“…ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΗ”
Όταν ο Θεός έφτιαξε τη γυναίκα εργαζόταν
Η ώρα είναι: 23:27 Για να δείτε την παρουσίαση κάντε κλικ σε κάθε οθόνη.
♫ Ανοίξτε τα ηχεία σας! ♫ Ανοίξτε τα ηχεία σας! ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΣΛΑΙΝΤΣ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ.
μιας Σοφής Συμπεριφοράς
ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΕΡΙΑ.
ΛΕΜΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ
1 Δορυφορικό 3 ης Ομάδας. 2 ΕΜΕΙΣ πώς βλέπουμε το Λόγο του Θεού;
Αυτό το ΤΑΝΤΡΑ ήρθε από την Ινδία. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για.
Αν το διαγράψεις αυτό μετά το διάβασμα… θα περάσεις ένα χρόνο κακής τύχης ! *** Αλλά… αν το στείλεις σε (2 τουλάχιστον) φίλους… θα έχεις 3 χρόνια καλής.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ Υπάρχουν στιγμές στη ζωή, όταν σου λείπει κάποιος Τόσο πολύ, που θέλεις μόνο να τον πάρεις Απ’ τα όνειρά σου και να τον αγκαλιάσεις στην.
Δρόμος αρετής και δύναμης
Ο βασιλιάς των βατράχων
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
Μαθήτρια: Ισμήνη Τσιγκανέ Καθηγήτρια: Μπορέτου Σταυρούλα Μάθημα: Κείμενα Έτος:
Βρείτε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το μήνυμα.
Αυτός : "θα παραγγείλω πίτσα Θέλεις και εσύ κάτι να σου παραγγείλω;"
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
ΑΞΕΧΑΣΤΑ.... Ποιος δεν θα ήθελε να επιστρέψει στα χρόνια που:
"13 ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ"
Αν μ’αγαπάς κι ειν’ όνειρο
Κάντε ‘κλικ’ για να μετακινηθείτε ανάμεσα στις διαφάνειες
Lord Robert Baden Powell of Gilwell. TΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Αγαπητοί μου πρόσκοποι, είμαι 80 ετών (πώς σας φαίνεται;) αλλά δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι.
 ΜΑΡΙΑ XATΖΗΚΑΛΛΙΑ  ΤΑΞΗ Β2  ΕΤΟΣ  ΜΑΘΗΜΑ ΙΛΙΑΔΑ –ΣΕΛΙΔΑ45, ΑΣΚΗΣΗ 2δ 1 ZAΡΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑ.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
«Είμαστε σύννεφα και παίρνουμε όποιο σχήμα θέλουμε»
Ας μιλήσουμε για τη φιλία!!!
Καμιά φορά κάθομαι και σκέπτομαι..
Έχεις ένα τουλάχιστον προφίλ σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ MASTER TEMPO FEAT KIM.
ΣεβΟμαστε τη διαφορετικΟτητα…
Σ ΄ αγαπώ Είσαι για μένα το πιο τρελό μου όνειρο.
QUIZ Υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Ένα άτομο σου λέει πως είναι η Μαρία και ότι θέλει τον κωδικό σου για να σου κάνει νέο ρεκόρ στο παιχνίδι. Τι κάνεις??
Μερικές φορές ....
Ο ΕΦΗΒΟΣ ΚΑΙ Ο «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΛΛΟΣ»
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 07:34.
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
ΜΑΘΗΜΑ 21 ΙΩΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Β’2.  Μκ2,1 Ύστερα από μερικές μέρες μπήκε πάλι ο Ιησούς στην Καπερναούμ και διαδόθηκε ότι βρίσκεται σε κάποιο σπίτι  2Αμέσως.
Αγαπημένο μου παιδί....
Έχω κάτι … διαφορετικό??. ’διαφορετικός «το να είσαι …’διαφορετικός’…» 14 ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών Επιμέλεια από την εκπαιδευτικό της Στ2 τάξης: Μέλλου.
Λέμε όχι στο σχολικό εκφοβισμό «Επίλυση διαφορών» Αλέξανδρος Θεοφιλόπουλος - Γιώργος Ιωάννου Γυμνάσιο ΩΘΗΣΗ - Α’ Γυμνασίου - τμήμα Α1 - 1 Δεκεμβρίου 2015.
1 Ο Χριστιανός ως Επαγγελματίας Άκης Τρίγκας (οδοντίατρος)
ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ σε νέες περιπέτειες
Ποιος Πακετάρει το Δικό σου Αλεξίπτωτο;
Χρυσή Αλαμάνη- Ε’ τάξη- ΕΤΟΣ
Αγαπημένο μου παιδί....
Προετοιμασία της Βιβλικής
Φύλο εργασίας :στο σώμα του ανθρώπου, έκοψαν και κόλλησαν εικόνες ,όπου το σώμα λέει ΝΑΙ (ευχάριστα αγγίσματα)
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΓΑΠΗ. . .;
ΑσφΑλεια στο διαδΙκτΥο
1.Βλέπω στα μάτια σου τη θλίψη. Νοιώθω την τελευταία σου χαρά.
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ
Οδηγώντας ένα παιδί στο Χριστό
Δραστηριότητα: η ιστορία του αστεριού
Πώς να κάνουμε σωστές επιλογές, σύμφωνα με τη χριστιανική πίστη
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Μερικοί απόφοιτοι, με καλές δουλειές πλέον, συζητούσαν για τις ζωές τους σε μία «γιορτή σχολικής επανένωσης». Αποφάσισαν.
Music: Nightengale Serenade
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Φίλοι Μερικές φορές θέλουμε να δείξουμε στους φίλους μας ότι τους αγαπάμε. Μπορούμε να τους σφίξουμε το χέρι ή να μοιραστούμε ένα παιχνίδι μαζί τους. Έτσι,
ΑΞΕΧΑΣΤΑ.....
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Υπήρχε κάτι στο χαμόγελό της, στα μάτια της, στην διαχρονική και φυσική της κομψότητα. ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ Τα παρακάτω λόγια είναι από την Audrey Hepburn όταν της ζητήθηκε να μοιραστεί τα μυστικά της ομορφιάς της.

Για όμορφα χείλη, να λες μόνο ευγενικά λόγια.

Για όμορφα μάτια, να αναζητάς το καλό στους άλλους.

Για λεπτή σιλουέτα, πάντα να μοιράζεις το φαγητό σου με αυτούς που πεινάνε.

Για να έχεις όμορφα μαλλιά, άσε ένα μικρό αγόρι ή κορίτσι να τα χαϊδεύει τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.

Για κορμοστασιά, περπάτα με τη γνώση πως ποτέ δεν είσαι μόνος.

Οι άνθρωποι, είναι κάτι περισσότερο από αντικείμενα, έτσι πρέπει να αποκαθίστανται, να ανανεώνονται, να αναζωογονούνται, να αναμορφώνονται. Ποτέ μην απορρίπτεις κανένα.

Να θυμάσαι, αν ποτέ χρειάζεσαι κάποια χείρα βοηθείας, αυτή βρίσκεται στην άκρη του δικού σου βραχίονα. Καθώς περνάνε τα χρόνια, να θυμάσαι πως έχεις άλλο ένα χέρι: το πρώτο είναι για να βοηθάει τον εαυτό σου, το δεύτερο είναι για να βοηθάει τους άλλους.

“Υπάρχει μια υπέροχη παλιομοδίτικη ιδέα που λέει ότι οι άλλοι έρχονται πρώτοι και μετά εσύ. Με αυτή την αρχή μεγάλωσα. Οι άλλοι έχουν περισσότερη σημασία από εσένα, γι’ αυτό ‘μην παραπονιέσαι αγαπητή μου, συνήθισέ το.’”

A woman’s true beauty is not in her figure, in the way she dresses, in the clothes she wears, or in the way she does her hair. A woman’s beauty is seen in her eyes, because they are the window to her soul, the place where love dwells. Η αληθινή ομορφιά μιας γυναίκας δεν βρίσκεται στην σιλουέτα της, στο τρόπο που ντύνεται, στα ρούχα που φοράει, ή στο πως φτιάχνει τα μαλλιά της. Η ομορφιά μιας γυναίκας φαίνεται στα μάτια της, επειδή αυτά είναι το παράθυρο της ψυχής της, το μέρος όπου κατοικεί η αγάπη.

Η αληθινή ομορφιά μιας γυναίκας αυξάνει με τα χρόνια.

Η ομορφιά μιας γυναίκας δεν βρίσκεται σε επιφανειακές μόδες. Η αληθινή ομορφιά μιας γυναίκας αντικατοπτρίζει την ψυχή της. Στην ευγένεια και το τρυφερό της ενδιαφέρον, και στο πάθος που δείχνει.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ! Ο Θεός μας αγαπάει όπως μας έφτιαξε, και μας βρίσκει όλους πολύ όμορφους. Όλοι μας είμαστε μοναδικοί και ξεχωριστοί. Στα μάτια Του δεν υπάρχει ασχήμια, όπως και να είσαι.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! "Ιησού, θα μπορούσες να με είχες φτιάξει τέλειο όπως θα ήθελα εγώ ή όπως θα το ήθελαν οι άλλοι, όμως δεν το έκανες. Τουναντίον με έφτιαξες ακριβώς όπως με ήθελες Εσύ ― τέλειο σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια. Αν το αμφιβάλω αυτό αμφιβάλω την αγάπη Σου, αν το αποδεχθώ όμως ανακαλύπτω τέλεια ειρήνη, ασφάλεια, και ανάπαυση μέσα στην αγάπη Σου. Πάρε με τώρα, όπως ακριβώς είμαι και κράτα με βαθιά μέσα στη καρδιά Σου. Αμήν." ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΛΑΙΝΤΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ! Για περισσότερα PowerPoint μηνύματα επισκεφτείτε το: www.powerpointparadise.com Επικοινωνήστε μαζί μας στο: mail@greekfamily.org