Βαρόμετρο Cypronetwork ® Μηνιαία Παγκύπρια Έρευνα Κοινής Γνώμης της εταιρείας CMR Cypronetwork Marketing Research Ltd Member of… Δεκέμβριος 2005.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Έρευνα Αντιλήψεων και Στάσεων Κοινού απέναντι σε Ευάλωτες σε Κοινωνικό Στιγματισμό Ομάδες Ιούνιος 2009.
Advertisements

1 Έρευνα 16-19/5/05 Πανελλαδική πολιτική έρευνα κοινής γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μάιος 2005.
1 CMR Cypronetwork Marketing Research & Consulting Ιούλιος 2009 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ για την Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών.
© ΕΙΔΙΚΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011.
1 Έρευνα κοινής γνώμης για την κρίση στην Εκκλησία ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1-3 Μαρτίου 2005.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ TVXS.GR Η Palmos Analysis είναι μέλος της ESOMAR και της WAPOR και έχει Αριθμό Μητρώου 11 στο Μητρώο Επιχειρήσεων και.
Ιανουάριος 2010 © Κυπριακό Βαρόμετρο Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1.
1 Έρευνα 13-14/4 Έρευνα κοινής γνώμης για το θέμα των Σκοπίων και τις προκλήσεις της Τουρκίας στα Ίμια ΠΕΙΡΑΙΑΣ Απρίλιος 2005.
Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ε Σ Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Α Γ Ο Ρ Α Σ Πανελλήνια Έρευνα για το Internet Η εξέλιξη της χρήσης των Social Media.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
ΙΟΥΛΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
Μάιος 2010 Πανελλαδική έρευνα γνώμης. 2 Συλλογή στοιχείων 11-12/05 Ανάθεση: ‘ Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 11 έως και 12 Μαΐου.
1 24/1-2/2/2004 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 24 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου 2004.
Περιφέρεια Αττικής – Εκλογές 2014 Μάρτιος ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ Εντολέας: TVXS.GR Αντικείμενο Έρευνας:Έρευνα Εκλογικών Τάσεων στην Περιφέρεια Αττικής.
1 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ Ιούνιος 2009 CMR Cypronetwork Marketing Research & Consulting.
Βαρόμετρο Cypronetwork ® Μηνιαία Παγκύπρια Έρευνα Κοινής Γνώμης της εταιρείας CMR Cypronetwork Marketing Research Ltd Member of…
Δημοσκόπηση για το Δήμο ΣΥΡΟΥ.  ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ  ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ  ΠΕΡΙΟΧΗ  ΔΕΙΓΜΑ  ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ  ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ.
1 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Φεβρουαρίου 2004.
1 5 Δεκεμβρίου 2009 © Κυπριακό Βαρόμετρο Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
© ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ Ιανουάριος 2011 Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1 © ΕΚΛΟΓΙΚΟ.
Πανελλαδική Έρευνα Metron Forum Συντάχθηκε για το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Πόσο ικανοποιημένος/η είστε από τις απαντήσεις που έδωσε ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής στις ερωτήσεις που δέχθηκε στο σημερινό debate; ΣΥΝΟΛΟ.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1 Οκτώβριος 2011 © ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ : ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Γεώργιος Ματαλλιωτάκης, Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ.
1 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ Μάρτιος 2009 CMR Cypronetwork Marketing Research & Consulting.
Πανελλαδική Έρευνα για το ΕΠΑΝ. 2 Η ταυτότητα της έρευνας Η METRON ANALYSIS είναι μέλος της ESOMAR και του ΣΕΔΕΑ και τηρεί τους κώδικες δεοντολογίας και.
ΜΑΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
Μάιος 2010 © Κυπριακό Βαρόμετρο Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1.
Οι Ελληνικές Επιχειρήσεις απέναντι στην Κρίση Οι Ελληνικές Επιχειρήσεις απέναντι στην Κρίση Μάρτιος 2013.
Διάγραμμα 1 Φεβρουάριος 2012 αποτελέσματα παγκύπριας τηλεφωνικής έρευνας, χρήσης του διαδικτύου στην Κύπρο για οικονομική πληροφόρηση © συντάχθηκε για.
OIKONOMIKO ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ OIKONOMIKO ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ alco THE PULSE OF SOCIETY.
1 Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Ιανουάριος 2015.
Ανάλυση αποτελεσμάτων Έρευνας Αγοράς για την Δημοσιογραφική Διάσκεψη Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015.
ΕΡΕΥΝΑ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Νοέμβριος 2013.
OIKONOMIKO ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ OIKONOMIKO ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ alco THE PULSE OF SOCIETY.
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ Ποσοστά των κομμάτων ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ Μέγιστο σφάλμα +- 1%
Αποτελέσματα Δημοσκόπησης Ιανουάριος 2013 Ετοιμάστηκε από την εταιρεία RAI Consultants Ltd Ιανουάριος 2013.
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ : ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΟΠΟΥΝΙΔΗΣ & ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΕΨΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ.
Κοινωνία & Αναπηρία 2009 ΜΚΟ “ Αναπηρία Σήμερα ”.
Αποτελέσματα Δημοσκόπησης Ιανουάριος 2013 Ετοιμάστηκε από την εταιρεία RAI Consultants Ltd για τη StockWatch Ιανουάριος 2013.
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ : ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ Γεώργιος Ματαλλιωτάκης, Κων/νος Ζοπουνίδης.
ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
Απρίλιος 2011 © ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ © ΕΚΛΟΓΙΚΟ
Κοινωνικός Αποκλεισμός στην Εκπαίδευση!
Νοέμβριος 2010 © ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ
Ιούλιος 2010 © Κυπριακό Βαρόμετρο
OIKONOMIKO ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ alco THE PULSE OF SOCIETY.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
Αποτελέσματα έρευνας πολιτικών απόψεων 18ο κύμα
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Για το SBC TV
ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ alco THE PULSE OF SOCIETY.
EΡΕΥΝΑ YΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
EΡΕΥΝΑ YΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
Βαρομετρο για ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ιανουαριοσ 2019
Τακτικό Ευρωβαρόμετρο 90   ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2018 ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΥΠΡΟΣ Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο Τακτικό.
Εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Παγκύπρια Έρευνα Πολιτικής Κουλτούρας & Εκλογικής Συμπεριφοράς Πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του.
Εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Παγκύπρια Έρευνα Πολιτικής Κουλτούρας & Εκλογικής Συμπεριφοράς Πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του.
Βαρομετρο για ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ιανουαριοσ 2019
Αποτελέσματα έρευνας πολιτικών απόψεων 21ο κύμα
ερώτηση της εβδομάδας του Newpost.gr
ερώτηση της εβδομάδας του Newpost.gr
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Βαρόμετρο Cypronetwork ® Μηνιαία Παγκύπρια Έρευνα Κοινής Γνώμης της εταιρείας CMR Cypronetwork Marketing Research Ltd Member of… Δεκέμβριος 2005

•Διεξαγωγή: CMR Cypronetwork, μέλος του ομίλου Cypronetwork, της GFK Worldwide, του ΣΕΔΕΑΚ και Esomar •Τύπος έρευνας Ποσοτική έρευνα με τηλεφωνικές συνεντεύξεις •Γεωγραφική κάλυψη Παγκύπρια (κάλυψε όλες τις αστικές και αγροτικές περιοχές της ελεύθερης Κύπρου) •Μέγεθος δείγματος και μεθοδολογία 1000 άτομα (άνδρες και γυναίκες 16 χρονών και άνω) Το δείγμα ήταν τυχαίο και αντιπροσωπευτικό (δηλαδή με την μέθοδο της τυχαίας στρωματοποιημένης δειγματοληψίας) •Χρόνος διεξαγωγής 1 και 15 Δεκεμβρίου 2005 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΒΑΣΗ:Σύνολο Δείγματος)

AΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΒΑΣΗ:Σύνολο Δείγματος)

ΒΑΘΜΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ /ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΒΑΣΗ:Σύνολο Δείγματος) Μέσος Όρος: 6,0Μέσος Όρος: 5,9Μέσος Όρος: 5,8

ΒΑΘΜΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ /ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΒΑΣΗ:Σύνολο Δείγματος) Ηλικίες

Αξιολόγηση Υπουργών Κυβέρνησης Εξετάζοντας τις απόψεις των Κυπρίων για τους Υπουργούς της Κυβέρνησης ένα γενικό συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι όλοι οι υπουργοί έτυχαν μάλλον θετικής έως μέτριας αξιολόγησης αφού οι μέσοι όροι κυμαίνονται μεταξύ 6,7 και 5,4. Σε σύγκριση με τους αντίστοιχους μέσους όρους του Νοεμβρίου 2005 παρατηρείται μια αύξηση στους περισσότερους από αυτούς από μια έως και τέσσερις μονάδες. Ο Ανδρέας Χρίστου είναι ο δημοφιλέστερος υπουργός ο οποίος συγκέντρωσε τον ψηλότερο μέσο όρο (6,7) ο οποίος αυξήθηκε κατά τρεις μονάδες από τον αντίστοιχο του Νοεμβρίου 2005 (6,4). Με αύξηση τριών και τεσσάρων μονάδων αντίστοιχα ακολουθούν οι Κύπρος Χρυσοστομίδης και Γιώργος Λιλλήκας με μέσο όρο 6,1 (τον Νοέμβριο 2005 οι αντίστοιχοι μέσοι όροι ήταν 5,8 και 5,7) ενώ κατά τρεις μονάδες είναι αυξημένος και ο μέσος όρος του Δώρου Θεοδώρου (6,0 με 5,7 τον Νοέμβριο 2005). Στη συνέχεια, τον ίδιο μέσο όρο (5,9) συγκέντρωσαν οι υπουργοί Γιώργος Ιακώβου, Κυριάκος Μαυρονικόλας, Τίμης Ευθυμίου και Ανδρέας Γαβριηλίδης ενώ μέσο όρο 5,8 συγκέντρωσε ο Πεύκιος Γεωργιάδης. Και σε αυτούς τους μέσους όρους παρατηρείται μια αύξηση από μία έως και τρεις μονάδες συγκριτικά με τον Νοέμβριο Ακολουθούν οι υπουργοί Μιχάλης Σαρρής, Χρήστος Ταλιαδώρος με αύξηση δύο μονάδων στο μέσο όρο τους από 5,4 τον Νοέμβριο 2005 στο 5,6 τον Δεκέμβριο 2005 ενώ τον ίδιο μέσο όρο με αυτό του Νοεμβρίου 2005 (5,4) συγκέντρωσε ο Χάρης Θράσου και για τον Δεκέμβριο Εξετάζοντας τις απόψεις των Κυπρίων για τους Υπουργούς της Κυβέρνησης ένα γενικό συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι όλοι οι υπουργοί έτυχαν μάλλον θετικής έως μέτριας αξιολόγησης αφού οι μέσοι όροι κυμαίνονται μεταξύ 6,7 και 5,4. Σε σύγκριση με τους αντίστοιχους μέσους όρους του Νοεμβρίου 2005 παρατηρείται μια αύξηση στους περισσότερους από αυτούς από μια έως και τέσσερις μονάδες. Ο Ανδρέας Χρίστου είναι ο δημοφιλέστερος υπουργός ο οποίος συγκέντρωσε τον ψηλότερο μέσο όρο (6,7) ο οποίος αυξήθηκε κατά τρεις μονάδες από τον αντίστοιχο του Νοεμβρίου 2005 (6,4). Με αύξηση τριών και τεσσάρων μονάδων αντίστοιχα ακολουθούν οι Κύπρος Χρυσοστομίδης και Γιώργος Λιλλήκας με μέσο όρο 6,1 (τον Νοέμβριο 2005 οι αντίστοιχοι μέσοι όροι ήταν 5,8 και 5,7) ενώ κατά τρεις μονάδες είναι αυξημένος και ο μέσος όρος του Δώρου Θεοδώρου (6,0 με 5,7 τον Νοέμβριο 2005). Στη συνέχεια, τον ίδιο μέσο όρο (5,9) συγκέντρωσαν οι υπουργοί Γιώργος Ιακώβου, Κυριάκος Μαυρονικόλας, Τίμης Ευθυμίου και Ανδρέας Γαβριηλίδης ενώ μέσο όρο 5,8 συγκέντρωσε ο Πεύκιος Γεωργιάδης. Και σε αυτούς τους μέσους όρους παρατηρείται μια αύξηση από μία έως και τρεις μονάδες συγκριτικά με τον Νοέμβριο Ακολουθούν οι υπουργοί Μιχάλης Σαρρής, Χρήστος Ταλιαδώρος με αύξηση δύο μονάδων στο μέσο όρο τους από 5,4 τον Νοέμβριο 2005 στο 5,6 τον Δεκέμβριο 2005 ενώ τον ίδιο μέσο όρο με αυτό του Νοεμβρίου 2005 (5,4) συγκέντρωσε ο Χάρης Θράσου και για τον Δεκέμβριο 2005.

Αξιολόγηση Υπουργών Κυβέρνησης