ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΘΟΛΩΣΗΣ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΠΑΙΔΟΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΛΑΣΗ
Advertisements

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΤΖΑΛΑ Επιβλέπων: Δρ. Σωτήρης Πλαΐνης Οκτώβριος 2006
Νέα μονάδα γραφείων βιομηχανίας Αλουμινίου Στατική ανάλυση
ATLASWIKI: Ένα συνεργατικό περιβάλλον μάθησης βασισμένο στον παγκόσμιο ιστό για τη διδασκαλία των φυσικών επιστημών Βασίλης Κουλούντζος & Φανή Σέρογλου.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΗΡΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ
p π° p p p p K°K° p p p Συνεπώς, τώρα μπορεί να μελετηθεί και η διάσπαση των καονίων. Παρατηρείται συνεχής ταλάντωση των καονίων. Κ° Pendulum.
Εισαγωγή στην Κρυπτογραφία
Προβλήματα όρασης και εκπαιδευτικές παρεμβάσεις
ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΟΡΑΣΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, M.Sc. ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ.
Εισαγωγή στην Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Ενότητα 3: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΡΑΣΗΣ Βασίλης Αργυρόπουλος Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών.
Βιολογική Μηχανική Εργονομία (Θ) Ενότητα 4: Βάδιση (α΄μέρος) Δωροθέα Μακρυγιάννη Pt MSc Τμήμα Φυσικοθεραπείας Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Αθήνας.
Εργασία στο μάθημα της τεχνολογίας Από τον μαθητή: Δημήτρη Βασιλόπουλο Από τον μαθητή: Δημήτρη Βασιλόπουλο.
Η οπτική οξύτητα περιγράφεται με το παρακάτω κλάσμα: Οπτ. Οξύτητα = όραση (v) (χωρίς διόρθωση) = απόσταση του τεστ σε m / απόσταση αναγνώρισης πιο μικρού.
Βελτιστοποίηση Ενεργειακών Συστημάτων Eργαστήριο Matlab Ενότητα 11: Συστήματα Ασαφούς Λογικής (Fuzzy Logic Systems) Μ. Σαμαράκου, Δ. Μητσούδης, Π. Πρεντάκης.
Στάδια υποκειμενικής μονοφθαλμικής διάθλασης 1. Εξετάζουμε την όραση (χωρίς διόρθωση). Εξετάζουμε την οπτική οξύτητα (Ο.Ο) (με διόρθωση αν ο ασθενής φορά.
Οφθαλμολογική – Οπτομετρική Εξέταση ΙΣΤΟΡΙΚΟ Ατομικό- Οικογενειακό Συνήθη οφθαλμικά συμπτώματα ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Επισκόπηση-ψηλάφηση Εξέταση της όρασης 1.
Η θεωρία του Χάους στη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας (Θ.Χ.Σ.)
Μη Γραμμική Θεωρία Ελαστικής Ευστάθειας: Θεμελιώδες Υλικό
الفصل الثاني Chapter Two نظرية الاهتزاز الحر الجامعة المستنصرية
Αγγλικό. Monoyer. Ελληνικό 6/ /10 6/ /10 6/7. 5
H Τεχνολογία στον Χώρο Της Υγείας “Εισαγωγή”
Hoofstuk 9 Massamiddelpunt en Liniêre Momentum
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΘΟΛΩΣΗΣ

ΘΟΛΩΣΗ ΣΕ ΥΠΕΡΜΕΤΡΩΠΙΚΑ ΜΑΤΙΑ

ΘΟΛΩΣΗ ΣΕ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΟ ΥΠΕΡΜΕΤΡΩΠΙΚΟ ΑΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ

Μέθοδος του εκκρεμούς Εύρεση καλύτερης σφαιρικής διόρθωσης Pendulum + - 0.25,0.50,1.00

Λειτουργία Εκκρεμούς Κάθε φορά δίνουμε δύο εικόνες (1) και (2) αντίθετες μεταξύ τους για να διαλέξει ο εξεταζόμενος. Την καλύτερη σφαιρική διόρθωση την βρίσκουμε όταν μας απαντήσει ότι ούτε η μία ούτε η άλλη εικόνα του βελτιώνουν την όραση ή όταν δεν είναι σίγουρος για το ποια από τις δύο είναι καλύτερη. Επίσης σταματάμε όταν δεν έχει βελτίωση στον πίνακα οπτοτύπων Snellen, δηλαδή δεν διαβάζει κάποια σειρά παραπάνω Υπάρχει περίπτωση αυτό να συμβεί στα 8/10 ή 5/10 κ.α. Αυτό σημαίνει ότι το υπόλοιπο είναι αστιγματισμός

Λειτουργία Εκκρεμούς

Διχρωματικό τεστ Αφού έχουμε βρει την καλύτερη σφαιρική διόρθωση α Διχρωματικό τεστ Αφού έχουμε βρει την καλύτερη σφαιρική διόρθωση α. Αν τα γράμματα στο πράσινο είναι καθαρότερα βάζουμε θετικούς φακούς για να εξισορροπήσομε . β. Το ίδιο καθαρά τα γράμματα και στα δύο χρώματα σημαίνει έχουμε βρει την καλύτερη σφαιρική διόρθωση γ. Τα γράμματα στο κόκκινο πιο καθαρά τοποθετούμε αρνητικούς φακούς .

α. Αν τα γράμματα στο πράσινο είναι καθαρότερα και το μάτι είναι υπερμετρωπικό τότε είναι υποδιορθωμένο . β. Αν τα γράμματα στο κόκκινο είναι καθαρότερα και το μάτι είναι υπερμετρωπικό τότε είναι υπερδιορθωμένο γ. Αν τα γράμματα στο πράσινο είναι καθαρότερα και το μάτι είναι μυωπικό τότε είναι υπερδιορθωμένο δ. Αν τα γράμματα στο κόκινο είναι καθαρότερα και το μάτι είναι μυωπικό τότε είναι υποδιορθωμένο

Λειτουργία Διχρωματικού