Για να γίνει το γεύμα σας πιο ισορροπημένο... ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 (01-05/01) ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ Μοσχάρι σούπα με λαχανικά ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 490 31,6 10,7 4,0 1,8 35,5 11,6 (%) 25 63 4 10 7 55 58 ΤΕΤΑΡΤΗ Κοτόπουλο σουβλάκι μαριναρισμένο – λαχανικά ατμού ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 404 41,4 13,5 5,3 5,8 19,7 4,0 (%) 20 83 5 13 23 30 ΠΕΜΠΤΗ Χοιρινό φρικασέ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 732 58,6 8,4 2,3 1,0 50,5 12,7 (%) 37 117 3 6 4 78 64 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Μπακαλιάρος ψητός με τομάτα, κάπαρη, ελιές & σαφράν – λαχανικά ατμού ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 520 48,0 20,3 5,8 11,1 27,7 5,0 (%) 26 96 7 15 44 43 25 (%) : Ποσοστό κάλυψης των ενδεικτικών ημερήσιων προσλήψεων σε θρεπτικά συστατικά με βάση δίαιτα 2000 θερμίδων που αντιστοιχεί στη μέση ημερήσια ανάγκη ενός ενήλικα. Για να γίνει το γεύμα σας πιο ισορροπημένο... Προσθέστε καθημερινά, 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης στο γεύμα σας και ενισχύστε τους σύνθετους υδατάνθρακες του γεύματος. Η παρασκευή γευμάτων με χαμηλές θερμίδες επιτυγχάνεται με την ελάττωση των λιπών & των ελαίων & την αντικατάσταση κάποιων συστατικών τους με αντίστοιχα χαμηλότερων θερμίδων. Η διατροφική ανάλυση των γευμάτων πραγματοποιείται από την Έλενα Μπέλλου PhD, Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο.
Για να γίνει το γεύμα σας πιο ισορροπημένο... ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 (08-12/01) ΔΕΥΤΕΡΑ Σούπα ρεβύθια ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 578 23,0 73,9 13,6 19,9 2,8 (%) 29 46 25 34 80 35 14 ΤΡΙΤΗ Μπιφτέκια σχάρας – πατάτες με μουστάρδα-μπρόκολο ατμού ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 666 48,7 27,4 1,0 4,6 40,4 2,1 (%) 33 97 9 3 18 62 11 ΤΕΤΑΡΤΗ Ψαρόσουπα μπακαλιάρος αυγολέμονο ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 363 35,8 28,3 3,8 2,9 11,1 1,7 (%) 18 72 9 10 12 17 ΠΕΜΠΤΗ Αγκινάρες αλά πολίτα ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 417 8,5 36,1 6,4 9,7 28,3 3,9 (%) 21 17 12 16 39 44 20 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Λαχανικά τουρλού με φέτα στο φούρνο ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 333 7,7 35,5 12,2 5,5 19,4 5,6 (%) 17 15 12 31 22 30 28 (%) : Ποσοστό κάλυψης των ενδεικτικών ημερήσιων προσλήψεων σε θρεπτικά συστατικά με βάση δίαιτα 2000 θερμίδων που αντιστοιχεί στη μέση ημερήσια ανάγκη ενός ενήλικα. Για να γίνει το γεύμα σας πιο ισορροπημένο... Προσθέστε την Πέμπτη, τυρί στο γεύμα σας και ενισχύστε την πρωτεΐνη του γεύματος. Προσθέστε τη Δευτέρα και την Τετάρτη, 1 πολύχρωμη σαλάτα μη αμυλούχων λαχανικών με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ενισχύστε την πρόσληψη φυτικών ινών και βιταμινών. Προσθέστε την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης στο γεύμα σας και ενισχύστε τους σύνθετους υδατάνθρακες του γεύματος. Η παρασκευή γευμάτων με χαμηλές θερμίδες επιτυγχάνεται με την ελάττωση των λιπών & των ελαίων & την αντικατάσταση κάποιων συστατικών τους με αντίστοιχα χαμηλότερων θερμίδων. Η διατροφική ανάλυση των γευμάτων πραγματοποιείται από την Έλενα Μπέλλου PhD, Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο.
Για να γίνει το γεύμα σας πιο ισορροπημένο... ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 (15-19/01) ΔΕΥΤΕΡΑ Κοτόπουλο σχάρας μαριναρισμένο με γιαούρτι, κάρδαμο & κάρυ – πατάτες με κόλιανδρο – μπρόκολο ατμού ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 646 53,6 27,7 1,3 4,5 36,1 5,1 (%) 32 107 9 3 18 56 26 ΤΡΙΤΗ Πρασόρυζο με καρότα & άνηθο ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 423 6,1 69,7 17,7 5,8 10,2 1,3 (%) 21 12 23 44 16 7 ΤΕΤΑΡΤΗ Σολομός ποσέ με σάλτσα σαφράν & μουστάρδα – λαχανικά ατμού ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 444 53,9 14,0 5,2 6,1 17,7 5,6 (%) 22 108 5 13 24 27 28 ΠΕΜΠΤΗ Γίγαντες φούρνου ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 506 20,7 60,1 4,5 18,6 21,8 2,9 (%) 25 41 20 11 74 34 15 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Σουπιές γιαχνί με σπανάκι & μάραθο ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 496 59,1 15,3 5,1 5,7 21,8 3,3 (%) 25 118 5 13 23 34 17 (%) : Ποσοστό κάλυψης των ενδεικτικών ημερήσιων προσλήψεων σε θρεπτικά συστατικά με βάση δίαιτα 2000 θερμίδων που αντιστοιχεί στη μέση ημερήσια ανάγκη ενός ενήλικα. Για να γίνει το γεύμα σας πιο ισορροπημένο... Προσθέστε την Τρίτη και την Πέμπτη, τυρί στο γεύμα σας και ενισχύστε την πρωτεΐνη του γεύματος. Προσθέστε την Πέμπτη, 1 πολύχρωμη σαλάτα μη αμυλούχων λαχανικών με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ενισχύστε την πρόσληψη φυτικών ινών και βιταμινών. Προσθέστε την Τετάρτη και την Παρασκευή, 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης στο γεύμα σας και ενισχύστε τους σύνθετους υδατάνθρακες του γεύματος. Η παρασκευή γευμάτων με χαμηλές θερμίδες επιτυγχάνεται με την ελάττωση των λιπών & των ελαίων & την αντικατάσταση κάποιων συστατικών τους με αντίστοιχα χαμηλότερων θερμίδων. Η διατροφική ανάλυση των γευμάτων πραγματοποιείται από την Έλενα Μπέλλου PhD, Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο.
Για να γίνει το γεύμα σας πιο ισορροπημένο... ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 (22-26/01) ΔΕΥΤΕΡΑ Σούπα φασόλια ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 438 20,6 58,4 5,2 14,4 15,0 2,1 (%) 22 41 19 13 58 23 11 ΤΡΙΤΗ Φαρφάλες με λιαστή τομάτα, φέτα & ελιές ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 599 16,5 83,9 5,3 4,1 21,7 4,7 (%) 30 33 28 13 16 24 ΤΕΤΑΡΤΗ Μελιτζάνες με τομάτα, φέτα & βασιλικό ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 413 7,9 23,5 11,5 10,8 34,3 8,2 (%) 21 16 8 29 43 53 41 ΠΕΜΠΤΗ Γιουβαρλάκια αυγολέμονο ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 545 24,1 21,0 0,9 0,7 39,8 14,1 (%) 27 48 7 2 3 61 71 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Φρέσκια τσιπούρα σχάρας με λαδολέμονο – λαχανικά ατμού ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 461 38,0 13,0 4,6 6,2 29,3 4,1 (%) 23 76 4 11 25 45 20 (%) : Ποσοστό κάλυψης των ενδεικτικών ημερήσιων προσλήψεων σε θρεπτικά συστατικά με βάση δίαιτα 2000 θερμίδων που αντιστοιχεί στη μέση ημερήσια ανάγκη ενός ενήλικα. Για να γίνει το γεύμα σας πιο ισορροπημένο... Προσθέστε τη Δευτέρα και την Τετάρτη, τυρί στο γεύμα σας και ενισχύστε την πρωτεΐνη του γεύματος. Προσθέστε τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, 1 πολύχρωμη σαλάτα μη αμυλούχων λαχανικών με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ενισχύστε την πρόσληψη φυτικών ινών και βιταμινών. Προσθέστε την Τετάρτη και την Παρασκευή, 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης στο γεύμα σας και ενισχύστε τους σύνθετους υδατάνθρακες του γεύματος. Η παρασκευή γευμάτων με χαμηλές θερμίδες επιτυγχάνεται με την ελάττωση των λιπών & των ελαίων & την αντικατάσταση κάποιων συστατικών τους με αντίστοιχα χαμηλότερων θερμίδων. Η διατροφική ανάλυση των γευμάτων πραγματοποιείται από την Έλενα Μπέλλου PhD, Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο.
Για να γίνει το γεύμα σας πιο ισορροπημένο... ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 (29/01-02/02) ΔΕΥΤΕΡΑ Αρακάς λεμονάτος με πατάτες ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 408 10,7 49,9 12,4 19,7 2,7 (%) 20 21 17 31 43 30 14 ΤΡΙΤΗ Μοσχαρόσουπα με τραχανά, λαχανικά και κάρυ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 402 37,8 26,5 3,6 2,7 15,6 3,0 (%) 20 76 9 11 24 15 ΤΕΤΑΡΤΗ Λαχανικά τουρλού με φέτα στο φούρνο ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 333 7,7 35,5 12,2 5,5 19,4 5,6 (%) 17 15 12 31 22 30 28 ΠΕΜΠΤΗ Σούπα μινεστρόνε «γενοβέζε» με σάλτσα πέστο ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 320 5,8 29,3 7,6 5,0 21,2 3,2 (%) 16 12 10 19 20 33 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Μπακαλιάρος ψητός με κάπαρη & λεμόνι – λαχανικά ατμού ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ(gr) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) ΑΠΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ (gr) ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (gr) ΛΙΠΟΣ (gr) ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ (gr) 337 38,1 10,5 3,9 5,5 16,0 2,2 (%) 17 76 4 10 22 25 11 (%) : Ποσοστό κάλυψης των ενδεικτικών ημερήσιων προσλήψεων σε θρεπτικά συστατικά με βάση δίαιτα 2000 θερμίδων που αντιστοιχεί στη μέση ημερήσια ανάγκη ενός ενήλικα. Για να γίνει το γεύμα σας πιο ισορροπημένο... Προσθέστε τη Δευτέρα και την Πέμπτη, τυρί στο γεύμα σας και ενισχύστε την πρωτεΐνη του γεύματος. Προσθέστε την Πέμπτη, 1 πολύχρωμη σαλάτα μη αμυλούχων λαχανικών με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ενισχύστε την πρόσληψη φυτικών ινών και βιταμινών. Προσθέστε την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης στο γεύμα σας και ενισχύστε τους σύνθετους υδατάνθρακες του γεύματος. Η παρασκευή γευμάτων με χαμηλές θερμίδες επιτυγχάνεται με την ελάττωση των λιπών & των ελαίων & την αντικατάσταση κάποιων συστατικών τους με αντίστοιχα χαμηλότερων θερμίδων. Η διατροφική ανάλυση των γευμάτων πραγματοποιείται από την Έλενα Μπέλλου PhD, Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο.