ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους σας προσκαλούν

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Σύμβουλος Ελληνικών: Ευρυδίκη Παπαγεωργίου
Advertisements

Πρόγραμμα Λογοτεχνικής Ημερίδας 5 ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου Σύλλογος Διδασκόντων Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων «Η φιλαναγνωσία στη σχολική τάξη: θεμελίωση.
Επανομή.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Ε΄ τάξη του 12ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την Τουρκία το 1915 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Αθήνα, Απρίλιος 2012.
Καλώς ορίσατε στη 2 η εκδήλωση στη 2 η εκδήλωση για τις για τις Φυσικές Επιστήμες.
«ΚΑΛΕΣ» ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
 Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβριο του 1973 ήταν η κορυφαία αντιδικτατορική εκδήλωση και ουσιαστικά προανήγγειλε την πτώση της Χούντας των Συνταγματαρχών,
Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Θεσπρωτίας
Σεμινάριο «Η Αντισφαίριση στο Δημοτικό Σχολείο: Διδακτική μεθοδολογία» συνδιοργανώνουν η Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής, η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία.
Πρόσκληση Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, ο Πρόεδρος του Eθνομουσικολογικού Ιδρύματος.
Πρόσκληση Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Αττικής, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, ο Πρόεδρος του Eθνομουσικολογικού Ιδρύματος.
Ειδικό Δημοτικό Ηρακλείου Αττικής
1η Επιστημονική - Επιμορφωτική Συνάντηση Εκπ/κων Μουσικής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης 2015 θέμα: ''Διαχείριση εκπαιδευτικού υλικού- παρτιτούρας και εξαγωγή.
Βυζαντινή Θεσσαλονίκη Ε'Τάξη 43ου Δημοτικού σχολέιου Ηρακλείου.
« Δέλτα Χι και ο Μηχανισμός » Της Έρικας Αγγέλικα Γαρμπή Υπεύθυνη καθηγήτρια : Λύχνου Ευτέρπη ΠΕ 02.
Πρόσκληση Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής το Εργαστήριο Αθλητικής Παιδαγωγικής και Διδακτικής Φυσικής.
Ενισχυτική Διδασκαλία: αποτελεσματικότερη εφαρμογή Φελούκα Βασιλική, Γιαννόπουλος Κων/νος Σχολικοί Σύμβουλοι 7 ης & 8 ης Περιφέρειας Π.Ε. Αχαΐας.
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας &Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας Παναγιωτόπουλος Γιώργος ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας.
Η Περιφέρεια Κρήτης σας προσκαλεί στις Ημερίδες που διοργανώνει στο πλαίσιο του Μήνα Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης από τις 15 Οκτωβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2015.
Ελάτε να παίξουμε με τις προσκλήσεις! Πάτησε πάνω στη φατσούλα για να παίξεις το παιχνίδι! Από τη δασκάλα Βερονίκη Νικολάου-Χρυσοστόμου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΘΕΜΑ: « Μαζί με τους Ρομά… Δράσεις προώθησης της ενσωμάτωσης των τσιγγάνων μαθητών στο σχολείο, την κοινωνία και το ευρωπαϊκό πλαίσιο»
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμαρχος / Γεώργιος Γώγος
Πρόσκληση Στο πλαίσιο Εκστρατείας Ενημέρωσης με θέμα:
Τα τελευταία 5 σχολικά έτη αναπτύσσουμε εντατικές δραστηριότητες που ενεργοποιούν σχεδόν όλους τους πυλώνες του ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
Πρόσκληση Δευτέρα 15 Μαΐου μ.μ.
Πρόσκληση   Το Tμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης σας προσκαλεί στην ολοήμερη εκδήλωση με θέμα:  «Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας: Παρουσίαση δράσεων από.
Απολογισμός σχολικού έτους & Προγραμματισμός σχολικού έτους
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΚΣΙΑ)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ελάτε να μάθουμε περισσότερα για τις προσκλήσεις!
Το Γραφείο της Σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων
‘’Άσκηση και Διατροφή‘’
«H σύγχρονη φυτοπροστασία στην διαδρομή για μια βιώσιμη γεωργία»
Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
«Εθνικό Κτηματολόγιο και νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες»
Χορογραφίες Προγραμμάτων Γυμναστικής για Όλους
Χορευτικό ταξίδι στο χρόνο και στον τόπο: από το βορρά στο νότο
«Εκφοβισμός και βία στο σχολείο: ο ρόλος των ενηλίκων»
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το Πανεπιστήμιο των Ορέων σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης – Ιατρική σχολή, το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, το Δήμο Αλεξανδρούπολης και.
Γυμνάσιο Αγίου Κηρύκου
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “Αναλάβετε Δράση- Αυτοκυριαρχία” (β΄ μέρος)
3ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των επιχειρήσεων.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ "LAUGHTER YOGA"
Οι Εκπαιδευτικοί και οι Μαθητές της Δ΄ Τάξης του
4ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 42ου Δημοτικού Σχολείου και των 27ου και 71ου Νηπιαγωγείων Πάτρας, σας προσκαλούν.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΚΑΛΟΧΩΡΙΤΙΚΑ 2018» προς τιμήν του μικρού «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ». Όπως κάθε χρόνο το ΚΑΛΟΧΩΡΙ τιμά.
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
Ανακύκλωση Όλα είναι χρήσιμα
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
Εισηγητής: Τσαδήμας Χρήστος Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ11
Η Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου σας προσκαλεί
Ο κλασικός Αθλητισμός στο Δημοτικό Σχολείο
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά!
Ο κλασικός Αθλητισμός στο Δημοτικό Σχολείο
Καλοκαιρινό Δημιουργικό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο για παιδιά
SILK 40 ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου ΤΑΞΗ Α’.
2 Οκτωβρίου 2017 «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» Αθλοπαιδιές στον προαύλιο χώρο του Σχολείου μας. Ομιλία, συζήτηση και προβολή βίντεο στο Αμφιθέατρο.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ H Ε1 τάξη του 2ου Δημοτικού σχολείου (Στρούμπειο) σας προσκαλεί σε ημερίδα με θέμα: «Ανάλαβε δράση για ένα καλύτερο Διαδίκτυο, Σύνδεση με.
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “Η Αντιπτέριση στο Δημοτικό Σχολείο”
Δελτίο τύπου Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, ενθαρρύνει τους ανθρώπους της Κρήτης να ξαναπιάσουν στα χέρια τους, το νήμα του υπέρλαμπρου πολιτισμού τους και.
ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Παρασταση θεατρου σκιων
Θεατρική ομάδα 6ου Γυμνασίου Κέρκυρας
1 ο Νηπιαγωγείο Κάτω Αχαΐας
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους σας προσκαλούν Η Σχολική Σύμβουλος 4ης Περιφέρειας Π.Ε. Ν. Ηρακλείου και το 36ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου σας προσκαλούν ενόψει των εορτών του Πάσχα σε εκδήλωση με θέμα: «Οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους» και Ομιλητή τον κ. Μελισσουργάκη Μανόλη Εκπαιδευτικό-Θεολόγο. Η εκδήλωση, είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ. έως 9:00 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου. Δ/νση: Εμμ. Γιακουμάκη 41, Ηράκλειο