D-Lot Αξιακή προσέγγιση.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Παρουσίαση της AIESEC Εισηγητής : Δημήτρης Λώλος Αντιπρόεδρος AIESEC Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Advertisements

Ξεναγήσεις / εκδρομές : • Μισή μέρα ξενάγηση στο Alas Kedaton,Mengwi & Tanah Lot τιμή 30 € κατ’ άτομο ( Minimum 2 άτομα) • Ηλιοβασίλεμα στο ναό.
Some information about our place. Greece is a small country on the south of Europe. The peninsula, where Greece is located, is called Balkan.
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ CEREMONY AT SCHOOL ABOUT THE STUDENTS’ REVOLUTION AGAINST THE DICTATORSHIP (NOVEMBER 1973) Παρασκευή 16 Νοε
Μέτα-προγραμματισμός. Μέτα-Προγραμματισμός Μέτα-προγράμματα: χρησιμοποιούν άλλα προγράμματα ως δεδομένα για επεξεργασία. Χρήσεις: –Παράγουν αποδείξεις.
Εκπαίδευση στην Επιχειρηματικότητα: για έναν δημιουργικό τρόπο σκέψης 27/4/2012 “Σπουδές και Σταδιοδρομία” Ελληνογερμανική Αγωγή Αλέξης Κομσέλης ALBA Hub.
The Dervis Pasa Mansion
Lesson 3a: Basic expressions JSIS E 111: Elementary Modern Greek Sample of modern Greek alphabet, M. Adiputra,
Lesson 18b: At the University JSIS E 111: Elementary Modern Greek Sample of modern Greek alphabet, M. Adiputra,
Lesson 20a: Nature I JSIS E 111: Elementary Modern Greek Sample of modern Greek alphabet, M. Adiputra,
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΤΟΠΟΙΟ
Τ he results of the questionnaire about traditional games Τα α π οτελέσματα του ερωτηματολογίου για τα π αραδοσιακά π αιχνίδια.
Πανεπιστήμιο Κύπρου – Τμήμα Πληροφορικής EPL602 Foundations of Web Technologies jQuery Mobile News Site Presented by: Christodoulos Michael Dimitris Stokkos.
JSIS E 111: Elementary Modern Greek
Η σχέση χαρακτηριστικών της προσωπικότητας με την εφαρμογή τεχνικών αντιμετώπισης στρεσογόνων καταστάσεων στη Γυμναστική και η επίδραση των τεχνικών στην.
ENGLAND!!! ONE OF THE MOST FAMOUS COUNTRIES IN EUROPE.
MANY MUCH A LOT OF By Leonidas. MANY Το χρησιμοποιούμε σε ουσιαστικά πληθυντικού που μπορούμε να μετρήσουμε με έναν αριθμό (2, 3, 4,…). e.g. Many cats,
Κανάλια Διανομής. Διακίνηση προϊόντων χωρίς ενδιάμεσους = Customer = Manufacturer A. Number of contacts without a distributor M x C = 3 X 3 =
Ένταξη του δομημένου περιβάλλοντος στο φυσικό περιβάλλον Άσπα Γοσποδίνη Αν. Καθηγήτρια Πολεοδομίας & Αστικού Σχεδιασμού, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Σπουδαστές Δάλατζης Νικόλαος Καταπόδης Πέτρος Επιβλέπων.
“Spring through the eyes of the pupils” The 2nd grade students of the 1st elementary school of Sparta are painting and writing about spring (with the computer).
Προγραμματισμός και Διαχείριση Επιχειρηματικών Πόρων - ERP Μάθημα 6: Η διαδικασία του MRP.
Lesson 1a: Let’s Get Started JSIS E 111: Elementary Modern Greek Sample of modern Greek alphabet, M. Adiputra,
 Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons.  Για εκπαιδευτικό υλικό, όπως εικόνες, που υπόκειται σε άλλου τύπου άδειας.
ΘΩΡΑΚΙΚΟΣ ΠΟΝΟΣ.
MIK3 A.E. IT Solutions 4 Enterprises Παρουσίασητου Milk Control Management 03/2015.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015/2016 ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ.
Τ.Ε.Ι ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Σπουδάστρια: Μαυρίδου Αναστασία ΑΜ:5307 Επιβλέπων Καθηγητής: Κονδυλάκης Χάρης Σπουδάστρια: Μαυρίδου Αναστασία.
Διαδικασίες Λήψης Αποφάσεων Καταναλωτή Συμπεριφορά Καταναλωτή και Λήψη Αποφάσεων Άννα Ζαρκάδα.
Πρόγραμμα Διαχείρισης Κρεάτων. Γενικά για την εφαρμογή Η νομοθεσία, η ανάγκη για προϊόντα ανώτερης ποιότητας, αλλά και οι κανόνες ορθής διαχείρισης της.
Ψηφιακά Παιχνίδια και μάθηση Δρ. Νικολέτα Γιαννούτσου Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας.
Δίκτυα Οπτικών Ινών στην Ελλάδα: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον Χρήστος Μπούρας Καθηγητής Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Πατρών, και Ινστιτούτο.
ΜΑΘΗΜΑ 9ο. Αρχές της γλωσσικής αποκατάστασης  Ομάδα αποκατάστασης  Λογοθεραπεία  Φυσιοθεραπεία  Εργοθεραπεία  Κοινωνικές υπηρεσίες.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – Διατμηματικό ΠΜΣ ‘Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Πολιτισμού και Τουρισμού’ Χαρακτηριστικά και τυπολογίες των τουριστικών και πολιτιστικών.
Προγραμματισμός και Διαχείριση Επιχειρηματικών Πόρων - ERP Μάθημα 5: Προγραμματισμός και Έλεγχος Παραγωγής με Συστήματα ERP.
Ηγέτες της Αναπηρίας του Αύριο
Acts 4:34 – 5:11 God’s warning shot.
JSIS E 111: Elementary Modern Greek
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Ασκήσεις Κεφάλαιο 11.
JSIS E 111: Elementary Modern Greek
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
DIFFERENCES OF EUROPEAN COUNTRIES
JSIS E 111: Elementary Modern Greek
Ένταξη του δομημένου περιβάλλοντος στο φυσικό περιβάλλον
JSIS E 111: Intensive Elementary Modern Greek
Προγραμματισμός και Διαχείριση Επιχειρηματικών Πόρων - ERP
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ 1 ΕΝΟΤΗΤA!!!
Web development series My First CSS Steps
Νέες τεχνολογίες, Νευροβιολογία και Επιστήμες της Συμπεριφοράς
Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος(DSM V)
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΙΝΩΣΗΣ
Αθηνα Τρυφωνας Δ1.
Lynne C. Boughton, From Pious Legend to Feminist Fantasy: Distinguishing Hagiographical License from Apostolic Practice in the «Acts of Paul/Acts of Thecla»,
Έλεγχος Ποιότητας Ειδικά Θέματα.
Μεθοδολογία της Γλωσσικής Έρευνας
Σχολική εργασία αγγλικών
JSIS E 111: Elementary Modern Greek
Επανάληψη σε όλους τους χρόνους
JSIS E 111: Elementary Modern Greek
Λέξεις που αλλάζουν νόημα αν είναι μετρήσιμα ή μη μετρήσιμα
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Partalidou Xanthi, PhD Candidate, MSc, BSc.
O 10oς άθλος του Ηρακλή «Τα βόδια του Γηρυόνη» Βαγγελιώ Ανδρουλάκη
Preparing to serve.
SPEND A LITTLE TIME It’s a busy day and there’s so much to do.
Fig. 4. Scenes from the banquet and social program
CLIFTON 130 $442,857* LOT LAND SIZE: 336 SQM
Come to Great Falls and join us for a lot of learning and have a lot of fun too! We have been known to have a lot of fun and take home some awesome prizes!!
Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

D-Lot Αξιακή προσέγγιση

Προαγωγή, προστασία και διασφάλιση της πλήρους και ισότιμης απόλαυσης όλων των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών από όλα τα ΑμεΑ   Σεβασμός για εγγενή αξιοπρέπεια, ατομική αυτονομία συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας να κάνει τις δικές του επιλογές, το άτομο με αναπηρία

Σεβασμός για τη διαφορετικότητα και την αποδοχή των ΑμεΑ ως μέρος της ανθρώπινης διαφορετικότητας-ποικιλομορφίας Ισότητα των ευκαιριών Δυνατότητα πρόσβασης

Προώθηση της έρευνας και ανάπτυξης νέων τεχνολογιών, καθώς και προώθηση της διαθεσιμότητας και της χρήσης των τεχνολογιών επικοινωνίας - πληροφορικής, των βοηθημάτων για την κινητικότητα, των συσκευών και των υποστηρικτικών τεχνολογιών, κατάλληλων για τα ΑμεΑ Προώθηση της εκπαίδευσης επαγγελματιών και προσωπικού που εργάζεται μαζί με ΑμεΑ για τα δικαιώματα τα οποία αναγνωρίζονται στην Σύμβαση του ΟΗΕ, έτσι ώστε να παρέχουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υποστήριξη και τις υπηρεσίες τους στα άτομα με αναπηρία

Αφύπνιση της κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένης και της οικογένειας Καταπολέμηση στερεότυπων , προκαταλήψεων επιβλαβών πρακτικών σχετικά με τα ΑμεΑ, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που βασίζονται στο φύλο και στην ηλικία, σε όλους τους τομείς της ζωής. Δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία σε Εκπαίδευση –Εργασία- Απασχόληση Υγεία, Κοινωνική Πρόνοια και Ασφάλιση

Προώθηση και αναγνώριση των δεξιοτήτων, προσόντων και ικανοτήτων των ΑμεΑ, και των συνεισφορών τους στο εργασιακό περιβάλλον και στην αγορά εργασίας Υιοθέτηση, σε όλα τα επίπεδα του εκπαιδευτικού συστήματος, που θα συμπεριλαμβάνει όλα τα παιδιά από νεαρή ηλικία, μιας συμπεριφοράς σεβασμού για τα δικαιώματα των ΑμεΑ.

Πρόσβαση σε ίση βάση με τους άλλους, στο φυσικό περιβάλλον, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στην ενημέρωση και επικοινωνία, συμπεριλαμβανομένων τεχνολογιών και συστημάτων πληροφοριών, και σε άλλες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, που είναι ανοικτές ή παρέχονται στο κοινό, σε αστικές και αγροτικές περιοχές.  Ισότιμο δικαίωμα όλων των ΑμεΑ να ζουν στην κοινότητα, με ίσες επιλογές με τους άλλους, πλήρη ένταξη και συμμετοχή τους στην κοινότητα

Παροχή υπηρεσιών κατ’ οίκον, υπηρεσιών στον τόπο διαμονής τους και άλλων υπηρεσιών υποστήριξης από την κοινότητα, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής βοήθειας, που είναι απαραίτητη για την υποστήριξη της διαβίωσης και της ένταξης στην κοινότητα Πρόληψη της απομόνωσης ή αποκλεισμού από την κοινότητα

ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ Μαρία Κανελλή