«ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ» ΜΑΘΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: «ΤO ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ» ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΥ ΤΑΞΗ:

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Μηχανικός Δομικών Έργων
Advertisements

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ
ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (Σύμφωνα με το νόμο 4186/ ) ΚΕ.ΣΥ.Π. Ηρακλείου Δρ. Αντωνίου Θεόδωρος.
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ
Το Τμήμα Ψυχολογίας Α.Π.Θ. Σπουδές και Επαγγελματικές Δυνατότητες
 Με τι ασχολείται η παθολογία  Σπουδές  Μειονέκτημα  Χαρακτηριστικά του μελλοντικού γιατρού  Τι χρησιμοποιεί ένας παθολόγος  Τομείς απασχόλησης.
5ο επιστημονικΟ πεδΙο Γιανναράκης Μιχάλης Βαΐτσης Φίλιππος.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2ΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ
Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες στο ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
Το Τμήμα Ψυχολογίας Α.Π.Θ. Σπουδές και Επαγγελματικές Δυνατότητες
Το Τμήμα Ψυχολογίας Α.Π.Θ. Σπουδές και Επαγγελματικές Δυνατότητες
Καλώς ήρθατε στο Τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής.
Οι σπουδές στην Ελλάδα. Σπουδές ανά πεδίο. Χρονική διάρκεια σπουδών.
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
Ο τομέας της Πληροφορικής
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ: NOΣΗΛΕΥΤΡΙΑ - ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
Επαναπροσδιορίζοντας το προφίλ του αποφοίτου
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΟΗΘΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ
Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ. Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής Τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής.
Δρ. Νικόλαος Κατσαούνης Λέκτορας Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας
6ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑ!!.
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΠΘ ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Νόμος 4186/ Εισήγηση: Τζαννή Βασιλική Κυριλλίδου Φωτεινή.
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Τμήμα Ψυχολογίας
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι
Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων. Περιγραφή επαγγέλματος Ο ειδικός Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων είναι εκπαιδευμένος να : Παρακολουθεί υπεύθυνα τα παιδιά σε όλες τους.
DEUTSCHE SCHULE ATHEN ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ Λ Υ Κ Ε Ι Ο Αλλαγές στο Λύκειο Πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση Πεδία Προσανατολισμού.
Το Νέο Επαγγελματικό Λύκειο
Η Διεθνής Κινητικότητα Erasmus+ σε αριθμούς 19η Διημερίδα Τμημάτων-Γραφείων Διεθνών, Δημοσίων Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ελληνικών.
Η Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου υπήρξε πάντα πρωτοπόρα στην εισαγωγή των νέων Ψυχιατρικών Θεραπευτικών μεθόδων στην Ελλάδα αλλά και στην.
Α. ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ Παντελής Β. Ζήσης
ΤΜΗΜΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ. ΤΜΗΜΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ TΕΙ ΑΘΗΝΩΝ ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ( ΙΩΑΝΝΙΝΑ)
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ. Για να αποκτήσεις γνώσεις, να εξασκηθείς και να πάρεις πτυχίο Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου πρέπει να επιλέξεις σπουδές στο.
Υπεύθυνος Σ.Ε.Π. ΚΕ.ΣΥ.Π Ελευσίνας Θεολογής Ευάγγελος Υπεύθυνος Σ.Ε.Π. ΚΕ.ΣΥ.Π Κοζάνης Σταμκόπουλος Θεόδωρος ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Παρουσίαση του Ημερήσιου Επαγγελματικού.
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης Πρόγραμμα σπουδών Ενημέρωση Τεταρτοετών
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Α.Ν.Παπαδόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ.
1. 2 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 3 ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ Αυτοχρηματοδοτούμενα Προγράμματα Αναγνωρισμένα Μεταπτυχιακά από τον ΔΟΑΤΑΠ Συνεργασίες με Πανεπιστήμια Εξωτερικού.
Παρουσίαση του Ημερήσιου Επαγγελματικού Λυκείου
Παρουσίαση των Ημερησίων ΕΠΑ.Λ.
ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ Α.Π.Θ. Γιώργος Μπλέκας Αναπληρωτής Καθηγητής
Οι ΣπουδΕΣ στο ΑριστοτΕλειο ΠανεπιστΗμιο
Το Νέο Επαγγελματικό Λύκειο
ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Τμήμα Ψυχολογίας
Το Νέο Επαγγελματικό Λύκειο
Νοσηλευτική Δεοντολογία
Εργαστήρια Ε Εξαμήνου στον κλινικό χώρο
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.
Ενημερώνομαι και γνωρίζω. 1ο Λύκειο Σπάτων / Οκτώβριος 2014
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Πληροφορίες – Αναλυτικό πρόγραμμα:
Εργαστήρια Ε Εξαμήνου στον κλινικό χώρο
Το Νέο Επαγγελματικό Λύκειο
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΕΠΑ.Λ)
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ.
ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΠΘ ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
Επιμέλεια-παρουσίαση
Μεταγράφημα παρουσίασης:

«ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ» ΜΑΘΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: «ΤO ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ» ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΥ ΤΑΞΗ: Γ1 ΣΧΟΛΕΙΟ: 11 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΤΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ:

ΣΠΟΥΔΕΣ  ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Τ.Ε.Ι. ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟ 2014 ΑΝΑ ΠΟΛΗ: Τ.Ε.Ι. Αθήνας (ΑΘΗΝΑ) μόρια Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης (ΘΕΣΣΑΛΙΝΙΚΗ) μόρια Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας (ΠΑΤΡΑ) μόρια Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (ΙΩΑΝΝΙΝΝΑ) μόρια Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας (ΛΑΡΙΣΑ) μόρια Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας (ΛΑΜΙΑ) μόρια Τ.Ε.Ι. Κρήτης (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) μόρια Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ) μόρια

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ)ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1 ο εξάμηνο: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ, ΑΝΑΤΟΜΙΑ Ι, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Ι, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ 2 ο εξάμηνο: ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΙΙ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΙΙ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι 3 ο εξάμηνο: ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Ι, ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι, ΚΛΙΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ 4 ο εξάμηνο: ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΙΙ, ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΙΙ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ 5 ο εξάμηνο: ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ, ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ 6 ο εξάμηνο: ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 7 ο εξάμηνο: ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ, ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ, ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ 8 ο εξάμηνο: ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 1. Η εργασία είναι πρωτότυπη (ότι αποτελεί προσωπική σύνθεση του συγγραφέα της). 2. Σκοπός της είναι να αποδείξει ο σπουδαστής την εξοικείωση του με τις πηγές, τα βοηθήματα και τις ικανότητες του στην ερευνητική διαδικασία. 3. Το θέμα της ΠΕ άπτεται του γνωστικού αντικειμένου της Νοσηλευτικής και των Επιστημών που συνδέεται με αυτήν. 4. Το θέμα της ΠΕ προτείνεται από τον σπουδαστή, σε συνεννόηση με έναν από τους διδάσκοντες του Τμήματος, ο οποίος θα είναι και ο Επόπτης της εργασίας του. Η έγκριση του θέματος βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια του Επόπτη. 5. Η έκταση της ΠΕ είναι μέχρι 100 σελίδες. Ο κύριος κορμός της ανέρχεται τουλάχιστον σε 50 σελίδες. Η υπέρβαση του προαναφερθέντος ορίου εξαρτάται από αιτιολογημένη απόφαση του Επόπτη της ΠΕ.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Σύμφωνα με το άρθρο 24 του ιδρυτικού Νόμου 1404/83 και το Π.Δ. 174/85, οι τελειόφοιτοι σπουδαστές των ΤΕΙ πραγματοποιούν υποχρεωτικά εξάμηνη πρακτική άσκηση (ΠΑ) σε φορείς απασχόλησης του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο γνωστικό αντικείμενο της εξειδίκευσής τους. Η Πρακτική Άσκηση θεωρείται μάθημα του 8 ου εξαμήνου, αποτελεί δηλαδή αναπόσπαστο τμήμα του προγράμματος σπουδών των Τμημάτων ΤΕΙ, δεν βαθμολογείται μεν, αλλά αντιστοιχεί σε ένα σημαντικό αριθμό μονάδων διδακτικού φόρτου.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ  ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (π.χ. ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ, ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, κ.α.)  ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ  ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Η/Υ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ κ.α.) ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΌ ΚΑΠΟΙΑ ΟΞΕΙΑ Ή ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΘΗΣΗ. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΗ.  ΣΥΝΟΔΕΥΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΤΆ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ