Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πανηγυράκη Χρυσούλα Β3. ► Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μηλιά και αγαπούσε πολύ ένα αγοράκι, το οποίο κάθε μέρα πήγαινε και την «φρόντιζε» και την «συντρόφευε».

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πανηγυράκη Χρυσούλα Β3. ► Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μηλιά και αγαπούσε πολύ ένα αγοράκι, το οποίο κάθε μέρα πήγαινε και την «φρόντιζε» και την «συντρόφευε»."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πανηγυράκη Χρυσούλα Β3

2 ► Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μηλιά και αγαπούσε πολύ ένα αγοράκι, το οποίο κάθε μέρα πήγαινε και την «φρόντιζε» και την «συντρόφευε». Κι η μηλιά ήταν ευτυχισμένη. ► Πέρασαν πολλά χρόνια και το αγόρι μεγάλωσε. Συνέχισε όμως να επισκέπτεται την μηλιά, πάρα πολύ σπάνια όμως. Κάθε φορά είχε και κάποιες καινούριες ανάγκες που δύσκολα μπορούσε να καλύψει, αλλά η μηλιά πάντα το βοηθούσε, δίνοντας του τα φύλλα της, τους καρπούς της, τα κλαδιά της, ακόμη και τον κορμό της. ► Έμεινε λοιπόν ένα μονάχα ένα γέρικο κούτσουρο. Παρ’ όλα αυτά, όταν ήρθε για τελευταία φορά το αγόρι – που είχε γίνει πλέον ένας ανήμπορος ηλικιωμένος άνδρας – του έδωσε την δυνατότητα να κάτσει να ξεκουραστεί στον κορμό της.

3 ► Μια ιστορία που δείχνει όχι μόνο τη χαρά του να δίνεις, αλλά και τον πόνο. Πρόκειται για τη γενναία παραδοχή ότι το δόσιμο έχει και πόνο και μοναξιά και ρίσκο, το ρίσκο να μη βρει ποτέ ανταπόδοση. Και αυτό ακριβώς είναι το αληθινό δόσιμο, αυτό που δεν ζητάει ανταμοιβή. ► Σε αυτή την ιστορία, η μηλιά αντιπροσωπεύει κάθε σωστό χριστιανό, αλλά και κάθε σωστό άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που διαθέτει οτιδήποτε έχει, με μοναδικό σκοπό να κάνει τους συνανθρώπους του ευτυχισμένους, ακόμη κι αν αυτό είναι εις βάρος του…

4 Ευχαριστώ για την προσοχή σας…


Κατέβασμα ppt "Πανηγυράκη Χρυσούλα Β3. ► Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μηλιά και αγαπούσε πολύ ένα αγοράκι, το οποίο κάθε μέρα πήγαινε και την «φρόντιζε» και την «συντρόφευε»."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google